رفتن به مطلب

خرید work station

soby
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من یک ورک استیشن پاورکیسی دل به نام به صورت سفارشی Price: £2,370.00 Dell™ Precision™ T3500

آدرس www.dell.com

Dell Precision T3500 Customized.htm

ویرایش شده توسط soby
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

بنده در مورد خریدتون پیگیری کردم .

یه مقدار پیچیده هتش محاسبه واردات این کالا ولی برای ما غیر ممکن نیستش و حدودا قیمتی که در سایتش میبیند با اون قطعاتی که انتخاب کردید بین 50 تا 60 درصد بالاتر از اون قیمت در ایران بهتون تقدیم میکنیم .

در کل به این دلیل اینجوری هستش که این کالا دارای وزن زیادیه و اگر بخوایم اینرو از سایر نماینده ها در کشورهای به غیر از امارات سفارش بدیم سخت به دستمون میرسه و هزینه پستی بالایی برای ما میخوره .

این 50 تا 60 درصد مقدار محاسبه تقریبی بوده که امروز بررسی شده .

من در خدمتم

لینک به دیدگاه

این مهم را در عرض یک دقیقه می توانستید بگین نه بعد از بارها تماس تلفنی بازهم تشکر از خط زیبای تایپی تون

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

این مهم را در عرض یک دقیقه می توانستید بگین نه بعد از بارها تماس تلفنی بازهم تشکر از خط زیبای تایپی تون

ادب ایجاب میکنه که جواب سلام شما رو بدم .

بعد اینکه دوست گلم یادتونه دیروز تلفنی چی گفتم و گفتم فکر کنم نتونیم با هم معامله کنیم ؟ واسه این بود که من با دو تا تلفنی که زدید شناختمتون .

ایا من باید در مورد کالاتون تحقیق کنم یا نه . ؟ اگر این کالا در ایران هم باشه دو روز طول میکشه که بهمون قیمت بدن . من رو هوا نمیتونم به کسی اطلاعات بدم و حرف در بیارم و بزنم و مشتری رو سر کار بگذارم .

در کل از ادبتون ممنونم .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...