رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید دوربین DSLR تا رنج 2 تومن

HosseiNFasteR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان قصد خرید یه دوربین رو دارم 
بودجه ام نهایتا ( تهش ) 2 تومنه 
دوربین های پیشنهادیتون؟ 
و البته اینکه فیلمبرداری برام مهم نیس، نیکون یا کانن هم برام فرقی نداره 
تازه کار هستم و تازه میخوام شروع کنم، 
پیشنهادتون طوری باشه که علاوه بر لنز خود دوربین یک لنز هم برای عکاسی پرتره میخوام، در نتیجه فک کنم دوربین حدود یکو پونصد اینا درمیاد

لینک به دیدگاه

سلام
اگر میتوانید d5200 با لنز 18-105 تهیه کنید.
بدنه رده بالا تر امکانات مناسبی دارد.
در باره لنز هم 18-105 علاوه بر زوم بیشتر و عمق میدان کمتر برای عکاسی پرتره کیفیت بالا تری هم دارد.
اما اگر هدف شما در پرتره جدی است خرید لنز 50mm f/1.8 در کنار این لنز اولین توصیه است.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اگر میتوانید d5200 با لنز 18-105 تهیه کنید.

بدنه رده بالا تر امکانات مناسبی دارد.

در باره لنز هم 18-105 علاوه بر زوم بیشتر و عمق میدان کمتر برای عکاسی پرتره کیفیت بالا تری هم دارد.

اما اگر هدف شما در پرتره جدی است خرید لنز 50mm f/1.8 در کنار این لنز اولین توصیه است.

قیمت رو هم درنظر بگیرید

قیمت این لنز ها چنده؟

لینک به دیدگاه

قیمت رو هم درنظر بگیرید

قیمت این لنز ها چنده؟

دوربینت 1600

لنزت 900

ولی خب دنیای عکاسی حرفه ای خرج زیادی داره

یا نیا تو یا بیای مثه من اسیر میشی(خرجش بالاس)و رفته رفته چون پیشرفت میکنی دوس داری دوربین و لنزهای قویتری بگیری که ماشاالله خرجش...

از جنوب تهیه کن تونسی 300-400 فرق داره با جاهای دیگه

ویرایش شده توسط ☼PC Gamer☼
لینک به دیدگاه

دوستان قصد خرید یه دوربین رو دارم 

بودجه ام نهایتا ( تهش ) 2 تومنه 

دوربین های پیشنهادیتون؟ 

و البته اینکه فیلمبرداری برام مهم نیس، نیکون یا کانن هم برام فرقی نداره 

تازه کار هستم و تازه میخوام شروع کنم، 

پیشنهادتون طوری باشه که علاوه بر لنز خود دوربین یک لنز هم برای عکاسی پرتره میخوام، در نتیجه فک کنم دوربین حدود یکو پونصد اینا درمیاد

سلام دوست من.

میشه بدونم اگه تازه کار هستی پس لنز برای پرتره میخوای برای چی؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن توی دنیای عکاسی کانن و نیکون فرق داره مخصوصا وقتی میخوای تازه شروع کنی. چون هر کدوم رو برای اولین بار بخری بعد از اون دیگه معتادشون میشی پس در نظر داشته باش که الان میخوای کدوم برند رو بخری.

معمولا دوربین های کانن عکس واقعی تری رو به شما ارایه میکنن و من 10 سال پیش زمانی که مثله شما میخواستم تازه شروع کنم هر دو رو چک کردم.

در ضمن من با دوستمون  pc gamer موافقم که باید خرج کنی و راه چاره نداری چون خیلی زود پشیمون میشی که چرا خرج نکردی.

من الان با دوربینی کمتر از canon 5D Mark III نمیتونم نیازهامو براورده کنم و شروع به کارم هم با canon EOS 400D بوده.

منطقی ترین خرید شما از برند کانن میتونه EOS 700D باشه و از نیکون هم همون مدلی که دوستمون گفتن برای شما لازمه و اینها حداقل ها هستن دوست من.

امیدوارم این توضیحات به کارتون بیاد.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

اگه فیلمبرداری برات مهم نیست قطعا نیکون رو انتخاب کن

شارپنس بالاتر

دقت تصویر بیشتر

داینامیک رنج بالاتر 

توی دوربین های رده مبتدی نیکون در بحث عکاسی بهتره

توصیه می کنم 

Nikon d5200 + lenz kit 18-55+ nikon af-s 35mm بگیر

لنز کیت که روی خود دوربینه برای عکاسی توی همه جا مناسبه و هم میتونی تله باهاش عکس بگیری هم واید

لنز 35 میلیمتر هم با توجه به کراپ این نوع دوربین ها در واقع حدود 50 میلی متر که کمی بیشتر از دید طبیعی انسان هست میشه و دیافراگم باز و عمق میدان کمی داره. همچنین شارپنس و کیفیتش هم عالیه

روی هم حدود 2100000 میشه.

اگر هم بنظرت لنز 35 میلیمتری مناسب نبود یا به بودجت نمی خورد یا با همین لنز کیت بگیر که خیلی هم مناسبه یا با لنز کیت 18-105.

http://www.digikala.com/Product/DKP-64921/Nikon-D5200-AF-S-DX-Nikkor-18-55mm-VR-II-Kit/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%D9%8A%D9%86-%D8%AF%D9%8A%D8%AC%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D9%86%D9%8A%DA%A9%D9%88%D9%86-D5200-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D9%8A%D8%AA-18-55-VR-II

http://www.pixel.ir/nikon-lens/563-nikon-af-s-dx-nikkor-35mm-f18g.html

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...