رفتن به مطلب

بازی AMD با Intel در تاکید بر "نسل ششم" پردازنده های آینده

Recommended Posts

ظاهرا" AMD در حال بازی با Intel است. AMD اخیرا" در کنفرانسی در توضیح پردازنده های جدید این شرکت برای اولین بار بر "نسل" آنها تاکید کرد، این در حالی است که صحبت از نسل پردازنده ها شیوه ی متدوال شرکت Intel برای تفکیک آنها است.

r7o049fuo14gj0gzpkpn.jpg

AMD تصمیم دارد بر روی جعبه ی محصولات جدید خود شامل FX-series CPU و A-series APU که قرار است در سال 2016 عرضه شوند، رسما" عنوان نسل ششم  6th Generation را بدهد. این در حالیست که شرکت اینتل طبق روال عادی خود، پردازنده های Skylake خود را تحت عنوان پردازنده های نسل ششمی اطلاق می کند. پردازنده های Intel Skylake پس از پردازنده های خانواده Nehalem/Westmere، Sandy Bridge، Ivy Bridge، Haswell, Broadwell به عنوان ششمین نسل پردازنده های Intel به شمار خواهند رفت. آنچه که مسلم است، شرکت AMD نیز به مانند اینتل نشسته و پنج نسل گذشته پردازنده های خود را حساب کرده است که شامل Stars، Bulldozer، Piledriver، Steamroller, Excavator می شود، بنابراین خانواده ی Zen می شود نسل ششم پردازنده های AMD!

واقعیت این است که تاکید بر نسل پردازنده ها در بازار و کانال های توزیع قطعات بسیار مرسوم و راحت تر است تا عنوان کردن مدل های پردازنده ها. بخصوص با نام گذاری گیج کننده ای که شرکت اینتل برای پردازنده های خود در نظر می گیرد، حفظ کردن نام پردازنده ها کار بسیار مشکلی است. اما ذکر نسل آنها، هنگام خرید و یا عرضه باندل های قطعات، برای خریدار و فروشنده بسیار راحت تر است.

حال شرکت AMD نیز، به مانند اینتل تصمیم گرفته است تا با "نسل" گذاری برای پردازنده های خود، ضمن راحت ساختن رفرانس دادن به آنها، در بازار و شبکه های توزیع، محصولات خود را بهتر به این شیوه به فروش رساند. اما بازی جالب آنجاست که ناگهان چه تصادفی! به مانند اینتل که نسل ششم پردازنده های خود را قرار است منتشر کند، AMD نیز ناگهان نسل پردازنده های ششم خود را در سال 2016 عرضه خواهد کرد. تصادف نزدیکتر اینکه هر دوی این نسل ها از فن آوری 14 نانومتری بهره می برند، انگار که AMD قصد داشته در ذهن افراد این گونه تدایی شود که  نسل ششم پردازنده های AMD پاسخ آنها به نسل ششم پردازنده های Intel است - با همان مشخصات.

به گفته ی AMD، نسل ششم پردازنده هایش از سوکت AM4 استفاده خواهند کرد و هسته های آنها 40 درصد کارایی بیشتری نسبت به هسته های پردازنده های خانواده ی فعلی Excavator خواهند داشت.

منبع: Techpowerup

مترجم: آرمین ابیشی

لینک به دیدگاه

- ممنون از خبر

انگار دوباره قراره رقابتی سخت بین این دو رغیب در بگیره

از همه بدتر کل انداختن طرفتاران این دوشرکت هست که تنور رقابت رو داغ نگه میدارن

AMD=INTEL

احساس میکنم amd بادست پر برمیگرده

لینک به دیدگاه

جنگ اغاز شد

به زودی رقابت برابر 

جنگی که هنوز برنده مشخص نیست 

یکی با تبلیغات قدرت میاید

یکی با سکوت

یکی برای سود بالا میاید

یکی به سود پایین راضی است 

کیست برنده ..........................

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط اميدوارم اينسري AMD رو سفيدمون کنه...

وگرنه اينتل همون روند قبلي رو پيش مي گيره ! هر سال دو نسل و چندين مدل چيپ رو به خورد ملت ميده ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

AMD باید یه کاری بکنه خلاصه، من خیلی وقته منتظرم... اصلا پیشرفت پردازنده ها تو چند سال اخیر بالا نبوده و عملا میشه گفت درجا میزنیم... اگه یه رقابت ایجاد بشه خیلی خوبه .همین تبلیغات حتی اگه الکی هم باشه اینتل رو به فکر میندازنده و این خوبه...

لینک به دیدگاه

قطعا اگر amd بتونه پردازنده هایی بسازه که حتی تا 15 در صد ضعیف تر از intel باشند ولی به دلیل قیمت پایین تر میتونه اینتل رو ضربه فنی بکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینتل یک شرکت مادره بیدی نیست که از این بادها بلرزه -سرمایه و ثروتش فکر میکنم حدود 10 برابر AMD  باشه- خلاصه ضربه فنی که هیچ فکر نکنم اتفاق خاصی بی افته -AMD هم بهتره شعار نداه عمل کنه- هم در بخش گرافیک هم ر بخش پردازنده بیشتر حاشیه درست میکنه تا خود قطعه-  وجود رقیب لازمه در بازار همه چیز -اگر نباشه که تک قطبی میشه -منتهی خیلی چشمم اب نمیخوره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قدیما یادمه amd خیلی از اینتل جلوتر بود یعنی نواوری داشت مثلا پتنت 64 کلا برای amd ثبت شد یا مثلا اون زمان یادمه تعداد هسته رو amd داشت بعد یک زمان بعد 12 هسته بود فکر کنم یا 8 یا 6 که اون موقع اینتل یا 2 داشت یا 4 دقیق یادم نیست 

ولی چیزی که الان اینتل داره رو Amd تا 10 سال دیگه هم نمیتونه بدست بیاره هم پشتیبانی های نرم افزاری و هم تکنولوژی های روز الان تکنولوژی های رایانش ابری اکثرا با الگوریتم های اینتل ساخته شده پس قطعا amd نمیتونه کاری بکنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینتل یک شرکت مادره بیدی نیست که از این بادها بلرزه -سرمایه و ثروتش فکر میکنم حدود 10 برابر AMD  باشه- خلاصه ضربه فنی که هیچ فکر نکنم اتفاق خاصی بی افته -AMD هم بهتره شعار نداه عمل کنه- هم در بخش گرافیک هم ر بخش پردازنده بیشتر حاشیه درست میکنه تا خود قطعه-  وجود رقیب لازمه در بازار همه چیز -اگر نباشه که تک قطبی میشه -منتهی خیلی چشمم اب نمیخوره

10 برابر هم بيشتر !!!

يه جايي مي خوندم که کل ارزش AMD در دو بخش گرافيک و پردازنده تقريبا معادل ميزان هزينه اينتل براي بخش تحقيق و توسعه اش هست!

ارزش اينتل حدود 92 ميليارد دلار انويديا حدود 10 بود و AMD حدود 6 ميليارد اگر اشتباه نکنم ...

پس تا همين جا هم که به حيات خودش ادامه داده و نميذاره انويديا و اينتل بيش از اين به مصرف کننده ظلم کنن واقعا جاي تشکر داره !!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تا اینجا که همش تبلیغات کرده ما چیزی ندیدیم، انشاله واقعیت داشته باشه یخورده رقابت ایجاد بشه، 40 درصد خیلی چشمگیرهست و فکر کنم بتونه رقابت کنه با اینتل و بهش برسه...  :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تا اینجا که همش تبلیغات کرده ما چیزی ندیدیم، انشاله واقعیت داشته باشه یخورده رقابت ایجاد بشه، 40 درصد خیلی چشمگیرهست و فکر کنم بتونه رقابت کنه با اینتل و بهش برسه...  :(

فعلا که هنوز ازماژول Excavator فقط يه سري آمار و ارقام درز کرده که هنوز واقعا معلوم نيست چقدر قدرت داشته باشن ! حالا 40 درصد بهتر از اين چي ميشه کاملا در هاله اي از ابهام هست.

بيشتر آماري هم که دادن در مورد بهبود در زمينه گرافيک داخلي بوده که AMD ادعا کرده تا 2 برابر نسل قبل APU هاي خود و تا 3 برابر 5200 Iris Pro توان پردازش گرافيکي دارن !

نسل جديد APU هاي شرکت AMD با اسم  Carrizo از اين ماژول ها استفاده مي کنند که قرار هست در 2015 ارائه بشن ! طبق اين آمار نسبت به نسل قبل 23 درصد کوچکتر، 10 درصد کارايي بهتر و تا 40 درصد بهبود در مصرف رو دارن !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ما الان چند ساله داریم از Amd  ارقام میبینیم امیدواریم پیشرفت باشه که بازار از حالت تک قطبی خارج شه -البته من که 20 ساله مشتری  انویدیا انیتل هستم و بودم و خواهم بود ولی خوبه رقب باشه و قیمت ها رو تعدیل کنه و از سرعت ارائه پلتفرم های اینتل کمی کم بشه- اینقدر سرعت پیشرفت تکنولوژی اینتل زیاد شده که  فکر نکنم هیچ ریز پردازنده سازی حداقل تا 7 تا 10 ساله دیگه بتونه به معماری های این شرکت نزدیک بشه - 

لینک به دیدگاه

amd اگر گرما و مصرف انرژی cpu هاشو بیاره پایین عالی میشه !  اگر amd این کارو بکنه یعنی گرما و توان مصرفی کمتر و باتوجه به قیمت پایین البته تو ایران اینطور نیست ! شخصه به سمت پلتفروم amd میرم ! :D

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

ما الان چند ساله داریم از Amd  ارقام میبینیم امیدواریم پیشرفت باشه که بازار از حالت تک قطبی خارج شه -البته من که 20 ساله مشتری  انویدیا انیتل هستم و بودم و خواهم بود ولی خوبه رقب باشه و قیمت ها رو تعدیل کنه و از سرعت ارائه پلتفرم های اینتل کمی کم بشه- اینقدر سرعت پیشرفت تکنولوژی اینتل زیاد شده که  فکر نکنم هیچ ریز پردازنده سازی حداقل تا 7 تا 10 ساله دیگه بتونه به معماری های این شرکت نزدیک بشه - 

با این خواهم بود موافق نیستم !

حالا چرا ؟؟؟؟

چون آینده بسیار مبهمه ! شاید تا 3 یا 4 سال دیگه AMD یا هیچ شرکت دیگه ای نتونه به انویدیا و مخصوصا اینتل برسه اما اگر 10 سال دیگه چی ؟؟؟ اگر تا اون موقع مثلا انویدیا ورشکسته بشه یا یه شرکت بتونه اینتل رو پشت سر بگذاره چی ؟؟؟

درسته الان اینتل یکه تاز میدانه و از رقیبش خیلی جلوتره اما شرکتهایی مثل نوکیا هم وجود داشتن که در ضمینه خودشون بهترین بودن اما در کمتر از یک دهه به فنا رفتن و یا یاهو که یکه تاز بود اما گوگل جای اون رو گرفت !

و هزاران مثال دیگه !!!

وفادار بودن خوبه اما نه در هرجا . من به شرکتهایی مثل اینتل و انویدیا حتی اعتماد هم نمیکنم چه برسه به وفاداری !!!

حداقل اینتل ثابت کرده که اصلا قابل اعتماد نیست با اون پرونده های قضاییش !!!

لینک به دیدگاه

یاد 7 سال پیش افتادم سری 9000 اومد amd اومد همه میگفتیم 4 هسته داره قیمتش برابر با 2 هسته ای های اینتل همه خریدن وقعا عالی بود اینل هم خودشو کشت q6600 خیلی قیمتشو اورد پایین اما amd باز ارزون بود

amd با این حرکت کم نیاورد سری بلک ادیشن رو معرفی مرد 2 هسته انلاک میشد به 4 هسته رسما اینتل تا حدودی ناکار شد بعد تو نسل بعدی اینتل اولین i7 داد بیرون amd هم با فنوم اومد قیمت ها و قدرت با هم برابر بود اما amd با اون کلک سابق انلاک اومد باز پیش رفتن تا اینکه amd هسته ها رو 2 برابر اینتل کرد

اینو میخام بگم احساس میگه amd باز میاد برای بازی با هسته هر چقدر که قدرت ها برابر باشه amd مردم رو راضی نگه میدار اونایی که زیاد اطلاع ندارن با هسته بیشتر راضی میکنه اونایی که قیمت براشون مهمه با تعداد هسته 3 و 2 راضی نگه میداره و اونایی که اهل فن هستن با انلاک که خیلی جالبه

لینک به دیدگاه

تا رقابت نباشه که پیشرفتی هم در کار  نیست  این یعنی به ضرر استفاده کننده .باید amd خودشو برسونه به اینتل تا دوباره این رقابت به اوجش برسه وگرنه اینتل سروری می کنه و زحمت زیاد به خودش نمیده .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...