رفتن به مطلب

قيمت تلوزيزيون X.vision Onyx 32inch كاركرده

Recommended Posts

سلام،

يك عدد تلويزيون X.vision Onyx 32 inch دارم كه مدتيه ازش استفاده نميكنم تو اتاقم دكور شده! ميخوام بفروشمش فقط نميدونم قيمت چقدر بدمش برا همين اين تاپيك رو زدم تا راهنمايي بگيرم.

برخى مشخصات كلى :

مشخصات تصویر: کیفیت تصویر HD plus 1356x768 - زمان پاسخ دهی 8 میلی ثانیه - نسبت کنتراست 1:20,000 - روشنایی 500 cd/m²

مشخصات صدا:2x10 W

ورودی ها:HDMI Component Composite S-Video PC Input

لينك ديجى كالا براى اطلاعات بيشتر : http://www.digikala.com/Product/DKP-1559/X-Vision-LCD-32-Onyx/تلويزيون-ال-سي-دي-ايکس-ويژن-32-انيکس

سالمه و خط و خش و اينام نداره.

ميخوام بدونم چقدر مي ارزه؟ (لطفا مرامى قيمت كم ندين شايد اصلا اينجا نخوام بفروشمش)

ویرایش شده توسط iMahyar77
لینک به دیدگاه

حدود ٦٠٠

سلام

600 به نظر من نمي ارزه ، چرا ؟

اين تلويزيون :

http://www.digikala.com/Product/DKP-53283/LG-32LB56100-LED-TV/%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-LED-%D8%A7%D9%84-%D8%AC%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D9%84-32LB56100

999 تومان هست .

نو هست ، گارانتي گلديران داره ، ديجيتال داخلي (DVBT) داره ، ورودي USB داره با قابليت پخش فرمت هاي مختلف ، صفحه LED داره ، رزولوشن بالاتري داره ، قابلیت ماشین زمان داره ، مصرف كمتري داره و ...  البته ديجي كالا قيمت رو كمي بالا زده ، اينجا داخل فروشگاه ها حدود 930 هست ، من كاركردشو چند وقت پيش حدود 630 فروختم ، تازه گارانتي هم داشت .

ضمنا اگر كنار هم روشنشون كنيد متوجه كيفيت تصوير و وضوح بسيار زياد نمونه ال جي خواهيد شد و اصلا دلتون نميخواد به تصوير نمونه ايكس ويژن نگاه كنيد/ يا حق

لینک به دیدگاه

سلام

600 به نظر من نمي ارزه ، چرا ؟

اين تلويزيون :

http://www.digikala.com/Product/DKP-53283/LG-32LB56100-LED-TV/تلویزیون-LED-ال-جی-مدل-32LB56100

999 تومان هست .

نو هست ، گارانتي گلديران داره ، ديجيتال داخلي (DVBT) داره ، ورودي USB داره با قابليت پخش فرمت هاي مختلف ، صفحه LED داره ، رزولوشن بالاتري داره ، قابلیت ماشین زمان داره ، مصرف كمتري داره و ...  البته ديجي كالا قيمت رو كمي بالا زده ، اينجا داخل فروشگاه ها حدود 930 هست ، من كاركردشو چند وقت پيش حدود 630 فروختم ، تازه گارانتي هم داشت .

ضمنا اگر كنار هم روشنشون كنيد متوجه كيفيت تصوير و وضوح بسيار زياد نمونه ال جي خواهيد شد و اصلا دلتون نميخواد به تصوير نمونه ايكس ويژن نگاه كنيد/ يا حق

خب خودت بودي چند ميدادي اين مال منو؟

لینک به دیدگاه

خب خودت بودي چند ميدادي اين مال منو؟

سلام

يك شارپ 32 اينچ داشتم كه پنلش ساخت مالزي بود و خيلي خوش كيفيت و خوش تصوير بود ، با اينكه ال سي بود اما از اين نمونه ال جي كه گفتم حتي تصوير بهتري داشت ، مدل دقيقش الان خاطرم نيست ، اما مثل همين تلويزيون شما ساده بود و USB و DVBT نداشت ، البته روي كارتن زده بود پنل ساخت ژاپن ، اما روي پنل نوشته بود Made in Malaysia دادمش به يكي از آشناها 500 تومن ، اين هم نهايتا 450 تا 500 خيلي كه في بخوره ....

در ضمن حواستون باشه تغذيه اين مدل ها زياد خراب ميشه و اگر تعمير نشه و قرار به تعويضش باشه حدود 250 الي 300 تومن خرج رو دستتون ميگذاره ......

لینک به دیدگاه

سلام

يك شارپ 32 اينچ داشتم كه پنلش ساخت مالزي بود و خيلي خوش كيفيت و خوش تصوير بود ، با اينكه ال سي بود اما از اين نمونه ال جي كه گفتم حتي تصوير بهتري داشت ، مدل دقيقش الان خاطرم نيست ، اما مثل همين تلويزيون شما ساده بود و USB و DVBT نداشت ، البته روي كارتن زده بود پنل ساخت ژاپن ، اما روي پنل نوشته بود Made in Malaysia دادمش به يكي از آشناها 500 تومن ، اين هم نهايتا 450 تا 500 خيلي كه في بخوره ....

در ضمن حواستون باشه تغذيه اين مدل ها زياد خراب ميشه و اگر تعمير نشه و قرار به تعويضش باشه حدود 250 الي 300 تومن خرج رو دستتون ميگذاره ......

نگران نباش شما استفادش سبك بوده :)

بعد كى گفته اين usb نداره؟ يكى داره مال من سمت چپش. نميدونم ديجى كالا چرا زده نداره.

راستى اون لينكه كه بالا دادى ٩٩٩ تومن. نور و ايناش و نميگم ولى حداقل رزلوشنش بالاتر نيست برو ببين ! مال من 1356x768ه اون مدل 1280x720. بعد مثلا ويديو mkv جفتشون نميخونند فقط برخى ويژگى هاى جزئيش بهتره.

ویرایش شده توسط iMahyar77
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...