رفتن به مطلب

مشکل با کارت گرافیک r9280x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت اساتید محترم بنده کارت گرافیک ASUS R9280X-DC2-3GD5-V2  را چند وقت پیش خریداری نمودم اوایل وقتی بازی میکردم گاهی اوقات یهو مانیتور شطرنجی میشد و دیگه هیچکاری به جز ریستارت نمیشد انجام داد تااینکه بازی gta v اومد اون رو نصب کردم اما وقتی بازی میکنم بعد از 1 الی2 دقیقه صفحه شطرنجی میشه و باید ریستارت کنم(این رو هم خاطر نشان کنم که حدس میزدم از پایین بودن مادربرد باشه به همین خاطر عوض کردم)در حال حاضر قطعات کامپیوتر عبارتند از:
1-پاور=green 750 oc
2-مادربرد= asus z77 pro
3-سی پی یو= i7 2600s   1155
4- رم=12gb 1600 boss
5-هارد= 1tb wd green   و   160 ssd intel
6-گرافیک=
ASUS R9280X-DC2-3GD5-V2
با تشکر از اینکه وقت گرانبهاتون رو در اختیار من قرار میدید.

لینک به دیدگاه

نه عزیز مشکل از گرافیک هست. تا اونجایی که یادم میاد چندتا از دوستان با این گرافیک مشکل داشتن. شما بدون گرافیک اصلی با گرافیک مجتمع پردازنده تست کنید اگه چنین مشکلی تکرار نشد صد در صد مشکل از گرافیک هستش.

لینک به دیدگاه

نه عزیز مشکل از گرافیک هست. تا اونجایی که یادم میاد چندتا از دوستان با این گرافیک مشکل داشتن. شما بدون گرافیک اصلی با گرافیک مجتمع پردازنده تست کنید اگه چنین مشکلی تکرار نشد صد در صد مشکل از گرافیک هستش.

آقا سعید سلام

سعید جان گرافیک مجتمع پردازنده منظور همون گرافیک آنبرد هست؟

بعد گرافیکم گارانتی سازگار ارقام داره به نظرت زیر بار میرن و تعویض کنن؟

لینک به دیدگاه

سلام الان دیگه گرافیک آنبرد نداریم و جدیدا گرافیک همراه پردازنده هستش. باید زیر بار برن چون این مشکل زیاد گزارش شده. یکی از دوستان سایت یجورایی گرافیک رو خراب کرد که شامل گارانتی بشه. خلاصه گرافیک شما به احتمال زیاد مشکل داره. بذار بقیه دپستان نظر بدن که چکار می تونی بکنی تا گرافیک رو بتونی عوض کنی.

لینک به دیدگاه

شما میتونی این گرافیک رو با یه سیستم دیگه تست کنی؟

لینک به دیدگاه

مهندس پاور رو تستی بزن شاید از ولتاژ باشه خوب از پاور گرین بعید نیست؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

مشکل از کارت هستش

شما بایوس رو عوض کن اگه حل نشد ببر گارانتی تا تست کنن و بگو عوض میکنن

خودشون میدونن این قضیه

لینک به دیدگاه

الان من با جوابایی که گرفتم نمیدونم باید چیکار کنم یعنی ممکنه از پاور باشه؟

دوستان ناگفته نماند من گرافیک رو یک ماه کارکرده از یکی از دوستان خریدم

ممکنه اونم به خاطر همین مشکل فروخته باشه

فقط نمیدونم گارانتی برام عوض میکنه یا بازی سرم در میاره

لینک به دیدگاه

احتمالش هست. اما بهترین کار این هست گرافیک رو روی یه سیستم دیگه تست کنی.
لینک به دیدگاه

عزیز گفتم بایوس عوض کن و اگه باز دیدی مشکل داره ببر گارانتی و بگو موقع بازی پرش تصویرو هنگ... دارم واست تعویض میکننش اگه گارانتی داره

اگه گارانتی هم نداره بگو تا یه روش دیگه بگم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من بهترين و اول راه اين هست که گرافيک رو روي يک سيستم ديگه تست کنيد.

اگر مشکل پا برجا بود که ببريد گارانتي و براشون توضيح بديد که در حين بازي و پردازش گرافيکي صفحه شطرنجي و سيستم فريز ميشه...

لینک به دیدگاه

عزیز گفتم بایوس عوض کن و اگه باز دیدی مشکل داره ببر گارانتی و بگو موقع بازی پرش تصویرو هنگ... دارم واست تعویض میکننش اگه گارانتی داره

اگه گارانتی هم نداره بگو تا یه روش دیگه بگم

چشم بایوس رو عوض میکنم فقط شما میتونید لینک بایوس رو به من بدید و یه لینک از طریقه عوض کردن بایوس

یک سال دیگه از گارانتی کارت پابرجاست و گارانتی سازگار هم داره

دوستان چشم گرافیک رو میبرم رو یه سیستم دیگه تست میزنم

لینک به دیدگاه

چشم بایوس رو عوض میکنم فقط شما میتونید لینک بایوس رو به من بدید و یه لینک از طریقه عوض کردن بایوس

یک سال دیگه از گارانتی کارت پابرجاست و گارانتی سازگار هم داره

دوستان چشم گرافیک رو میبرم رو یه سیستم دیگه تست میزنم

خب اگه اطلاعات کافی نداری پس ببرش سازگار و بگو مشکل دارم موقع بازی... بگو تست کنید و واستون عوضش میکنن

کارتتون مشکل داره و بهش میگن مشکل Artifact داشتن و روی اون ولتاژ نمیتونه پایدار بمونه و اونجوری صفحه نمایش درمیادش و اگه شما ولتاژ رو کم کنید مشکلتون باید حل بشه اما در عوض از قدرت کارت کاسته میشه

لینک به دیدگاه

متاسفانه این کارت شما حتی از نسخه اولی این کارت که این هستش ضعیف تر هستش!! در حالی که نسخه دوم باید قویتر و بهتر باشه باید بهبود پیدا کرده باشه!

http://www.asus.com/Graphics_Cards/R9280XDC2T3GD5/specifications/

لینک به دیدگاه

خب اگه اطلاعات کافی نداری پس ببرش سازگار و بگو مشکل دارم موقع بازی... بگو تست کنید و واستون عوضش میکنن

کارتتون مشکل داره و بهش میگن مشکل Artifact داشتن و روی اون ولتاژ نمیتونه پایدار بمونه و اونجوری صفحه نمایش درمیادش و اگه شما ولتاژ رو کم کنید مشکلتون باید حل بشه اما در عوض از قدرت کارت کاسته میشه

دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون مرسی از دوستان که وقت میزارن و جواب میدن میبرم گارانتی ببینم چی میشه

لینک به دیدگاه

دوستان  اینکه این مشکل برای اکثر کارتای asus اتفاق افتاده درسته؟ یکی از دوستانم کارت 280x ایسوس داره که میگه از وقتی درایور جدید 14.9 ریخته همش هنگ میکنه و تنها راه حلش نصب درایوری هست که روی سی دی خود کارت هست یعنی ورژن قدیمیش. آیا مشکل جدی هست؟ باید کارت تعویض بشه؟ بقیه برندها این مشکل رو بنظر ندارن و احتمالا فقط ماله ایسوس هست.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سلام به نظر من دست به بایوس نزنین همونطوری که دوستان گفتن رو یه سیستم دیگه تست کنین اگه مشکل داشت ببرین گارانتی اونجا هم خیلی خونسرد و اروم مشکل رو توضیح بدین اگه قبول نکردن و خواستن اذیت کنن بازم خونسرد و اروم توضیح بده وادارش کن همون موقع جلو خودتون تستش کنن تا وقتیم به هدفت نرسیدی پاتو از دفتر گارانتی نزار اینارو گفتم که بدونی از حقت کوتاه نیای چون اونا استاد کله کردن طرف هستن

لینک به دیدگاه

درود

عزیز این سری کارت مشکل بایوس دارن

اپدیتش کن شاید درست شد

ولی مطمٔنم که این سری مشکل بایوس دارن

دو مدل از سری r برند amdمشکل بایوس دارن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بجای اینکه همش بگی چیکار کنم برو کارت رو روی یه سیستم دیگه تست بزن ببین چی میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در قسمت پشتیبانی این کارت در بخش درایورها و بایوس یک بایوس خود سایت واسش قرار داده و دقیقا مشکل شمارو نوشته و این بایوس برای رفع مشکلی هست که شما بهش اشاره کردید نوع ویندوزت رو انتخاب کن بعد در قسمت بایوس رو دانلود کن حجمش حدود 2مگ هست بعد تنها کاری که شما احتیاج هست انجام بدید اجرا کردن فایل بایوس هست خود این بایوس طوری هست که در پس زمینه شروع به آپدیت و بایوس کارت شما میکنه و بعد از اینکه بهتون پیغام با موفقیت رو داد سیستم رو ریست کنید به احتمال خیلی زیاد اگه مشکلتون سخت افزاری نباشه برطرف خواهد شد البته تصمیم با خودتون هست اما اگر من جای شما بودم این کارو انجام میدادم.

این متن توضیح بایوس هستش

R9280X-DC2T-3GD5 VBIOS update
BIOS update to remove rare artifacting events during gaming, Please also update the Catalyst driver to 13.251 or above

نوشته که آپدیت بایوس آرتیفکتی که در جریان بازی رخ میده رو برطرف میکنه و خواسته که درایور 13.251 یا بالاتر رو نصب کنید

این لینک دانلود بایوس

http://www.asus.com/Graphics_Cards/R9280XDC2T3GD5/HelpDesk_Download/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

شطرنجی شدن  تصویر  وقتی درایو نصب هست و درهنگام تست یابازی ربطی به بایوس اصلا نداره 

این مشکل  به چیپ کارت گرافیک برمیگرده که اکثرا در کارتهای قوی و پرحرارت بوجود میاد و تعمیرشم موقت هست مگر اساسی باشه

البته اگر گارانتی داره  خب  که هیچی ولی حتما  بخواید که کارتو عوض کنن وگرنه این قصه ادامه داره ! 

لینک به دیدگاه

آقای فردوسی موردی که شما فرمودید مربوط به قلع مردگی چیپ هستش که بصورت سخت افزاری باید برطرف و بررسی بشه که اکثرا هم بعد از یک مدت دوباره مشکل برمیگرده و درست شدنش ممکن موقتی باشه اما دوست گرامی من این مشکل رو بصورت تجربی و در مورد کارت گرافیک یکی از دوستان انجام دادم و مشکلشون به طور کامل برطرف شده و در ضمن چرا، اینطور مشکلات مثل ارتیفکت و بلک اسکرین میتونه از بایوس هم باشه که اکثرا با اپدیت اون برطرف میشه.

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من هم 7 8 ماهه پیش این کارت رو خریدم و همین مشکل رو مثل شما داشتم و هیچ راه حلی هم نداره نه کم کردن ولتاژ نه دان کلاک کردن و نه اپدیت بایوس تنها راه چاره اینه که بدی شرکت گارانتی تا براتون تعویضش کنن فقط بگو که کارت مشکل ارتیفکت داره و احتمالا هم اولین کارت از این سری نیست که شما بخاطر این مشکل به شرکت گارانتی تحویل می دید و خودشون در جریان هستن و واسط تعویض می کنن کارتو

کارت من گارانتی شرکت الماس بود وقتی مشکلمو گفتم گفتند که کارتو واسشون بفرستم و در عرض 1 هفته کارتو تعویض کردن برای من انشا الله که مشکل شما هم به همین راحتی حل می شه

ویرایش شده توسط khashayar68
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...