رفتن به مطلب

مشکل با کارت گرافیک r9280x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

آقای فردوسی موردی که شما فرمودید مربوط به قلع مردگی چیپ هستش که بصورت سخت افزاری باید برطرف و بررسی بشه که اکثرا هم بعد از یک مدت دوباره مشکل برمیگرده و درست شدنش ممکن موقتی باشه اما دوست گرامی من این مشکل رو بصورت تجربی و در مورد کارت گرافیک یکی از دوستان انجام دادم و مشکلشون به طور کامل برطرف شده و در ضمن چرا، اینطور مشکلات مثل ارتیفکت و بلک اسکرین میتونه از بایوس هم باشه که اکثرا با اپدیت اون برطرف میشه.

سلام

فرمایش شما صحیح هست 

بنده هم منظورم همین هست

ارتیفکت شدن وفریز میتونه احتمالش از بایوس باشه

ولی شطرنجی شدن بنظرم اصلا نمیتونه از بایوس باشه و به لحیم سردی درچیپ برمیگرده که خب بستگی داره چه میزان باشه و چگونه تعمیر بشه و البته همیشه هم جواب نمیده!

لینک به دیدگاه

دوستان این مشکل مخصوص برند ایسوس 280x هست درسته؟ داخل خود سایت ایسوس همچین تاپیکی زده شده که 70 صفحه هم جلو رفته اما مشکل همچنان پابرجاست.

لینک به دیدگاه

یعنی آقا خشایار همین بایوس رو که خود سایت ایسوس گذاشته رو گرفتید و آپدیت کردید؟ اگه مشکلش تا این حد باشه که با این بایوس هم برطرف نشه که دیگه فققط میمونه گارانتی و تعویض کردنش

لینک به دیدگاه

همونطور که تعدادی از دوستان گفتن این سری از کارتهای ایسوس بسیار مشکل دار بودند 

ببرید گارانتی با خیال راحت

کارت شما اولین کارت نیست که باهاش برخورد میکنن

انشاله مشکلتون حل میشه

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوستان بنده هم همین مشکل رو با این کارت دارم از عذاب جهنم بدتره اما هنگ کردن سیستمم فرق میکنه تو گیم قفل میکنه و صفحه سیاه میشه بعد آبی لا مصب انگار بارون اومده میخواد عدای رنگین کمونو در بیاره   =))

آقا بایوس آپ کردم . درایور آپ کردم . ویندوز ترکوندم . نرم افزارامو جارو کردم خلاصه بساطی بود انگار دنیا دور سرم داشت میچرخید تا بالاخره پس از گذشت 1 ماه فهمیدم که سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندی فقط گارانتی .

البته با درایورهای سری 13 مشکل نداره ولی 14 به اینور دیگه کلا تعطیله .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...