رفتن به مطلب

مشکل من با کارت pcie to usb 3

Recommended Posts

خب سریع برم سره اصل مطلب یه کارت usb3 گرفتم گذاشتم روی سییستم وقتی هرد اکسترنالمو بهش وصل می کنم (هاردم usb 3 هست) صدای کلیک کلیک میده که طبق اماری که من در اوردم یعنی یا هارد خرابه یا برق کافی بهش نمیرسه... اهمیت این کارت هم اینه که وسط مودینگ کیسم هستم و این کارت فقش مهمی رو ایفا می کنه....

بگم که کارتو هم با وصل بودن کانکتور برقش و هم بدون اون وصل کرم..._چیپ کارت هم nec هست)

دیدم اینجوری کار پیش نمیره  هوه رو ورداشتم به 2 تا کانکتور برق پورت رو کارت 2 تا سیم هویه کردم (اولی و چهارمی) و اون دوتارم به دونه ریل 5 ولت مولکس از پاور وصل کردم اینبار وقتی هاردمو وصل می کردم دیگه اون صدا نمیومد ولی بازم سیستم هاردو نمیشناخت ...

سوالم اینه که کسی اطلاع دقیق در مورد برق رسانی پورت usb3 داره به جز به v5+ و gnd جای دیگه ای باید برق داد....(تا جایی که من دیدم از 5 تا اتصال اضافه ی usb3 4تاش دیتاس یدونه هم گراند برای سیگناله)

یک سری نکات:

اگر کابل هاردو کامل توی پورت usb3 نبرم یهنی فقط به اندازه ای که 4 تا اتصال usb2 کامل اتصال پیدا کنن هارد کار میکنه حتی بدون برق اضافه...

فلشم که اونم usb2 هست به کارت میزنم اونم کار میکنه....

از نظر درایور هم آخرین نسخه ی درایور چیپ های renesas یا همون nec رو گرفتم فرقی نکرد...با درایور سی دی ای که روی کارت بودم امتحان کردم نشد....

فاز اینکه کارت خراب میشه هارد خراب میشه سیستم میترکه اینا ندید به هیچ وجه... اصلا برام مهم نیست به کارش می ارزه ....

فلش یا هارد  usb3 دیگه ای نداشتم که تست کنم ولی وقتی کارت با usb2 کار میکنه فکر نمی کنم که خراب باشه.....

دیگه سلامتی....

راستی نکته ی جالب: اگر اتصال های برق usb رو بینشون اتصال کوتاه کند ویندوز پیام میده که usb power surge و بهتون آپشن میده که پورتو ریست کنه....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...