رفتن به مطلب

قطع شدن هارد اینترنال قدیمی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . من به تازگی کامپیوتر جدیدی خریدم ولی هارد قدیمی رو هم نگه داشتم با توجه به اطلاعات مهم و زیادی که داشتم . امروز هنگام کار با برنامه استیم ، برنامه به طور کامل هنگ کرد و هیچ طوره هم end task نمیشد تا اینکه کامپیوتر رو ریستارت کردم . کامپیوتر که بالا اومد دیدم آیکون همه برنامه هایی که توی هارد قدیمی هست یکجوری از بین رفته و توی my computer هم هیچ اثری از درایو های هارد قدیمی نبود . بعد من کامپیوتر رو خاموش کردم و بعد دوباره روشن کردم که دیدم همه چیز برگشته سر جای خودش و درست شده . با برنامه HDD EXPERT هارد رو باز کردم که عکسش اینجا هست . ببینید چه اطلاعاتی میده و اگر میشه در کل راهنمایی کنید . تشکر

post-19567-0-88567900-1431166913_thumb.png

لینک به دیدگاه

سلام.این لیست ارور های S.M.A.R.T هارد دیسک هست همراه با توضیح:

8tep6iap53wlt3ucm7xz_thumb.png

اروری که برای هارد شما پیش اومده Reallocated Sectors Count هست که توضیحشو میتونید تو عکس ببینید

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

امروز دوباره سیستم هنگ کرد و فایل هایی که داخل هارد بودند نمیشد بهشون دسترسی داشت ، با خاموش روشن کردن کامپیوتر الان درست شد ولی مقدار اون عدد reallocated sector count خیلی زیاد شد و به current pending هم اضافه شد.

هارد دیگه خرابه ؟

post-19567-0-31734400-1432307836_thumb.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...