رفتن به مطلب

راهنمایی درمورد نصب هارد جدید درکنار هارد دیگر

Recommended Posts

• کاربر ویژه

باسلام

لطفا توضیح بدین که چجوری هارد جدید رو بدون مشکل درکنارهارد دیگه نصب کنم وسپس بعداز پارتیشن بندی تمام اطلاعاتمو ازش کات کنم به هارد جدید وسپس هارد قبلی رو فسخش کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کسی نیست توضیح بده عایا؟؟؟! :(

لینک به دیدگاه

کار زیادی نباید انجام بدید  که نیاز به کمک باشه

دو هاردو متصل کنید و با هارد قبلی بیاید بالا بعد یک برنامه پارتیشن بندی نصب کنید و هارد جدید و هر جور خواستید پارتیشن بندی کنید و یک درایو حداقل 70گیگ هم بزارید واسه ویندوز و بقیه به دلخواهو بعد اطلاعات و کات کنید و هارد قبلی و جدا کنید و ویندوز تو هاردجدید نصب کنید و...

برنامه هم که زیاده

Parted Magic 2015.05.04 Final

من خودم با این کار کردم AOMEI Partition Assistant

ویرایش شده توسط #MESSI#
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

کار زیادی نباید انجام بدید  که نیاز به کمک باشه

دو هاردو متصل کنید و با هارد قبلی بیاید بالا بعد یک برنامه پارتیشن بندی نصب کنید و هارد جدید و هر جور خواستید پارتیشن بندی کنید و یک درایو حداقل 70گیگ هم بزارید واسه ویندوز و بقیه به دلخواهو بعد اطلاعات و کات کنید و هارد قبلی و جدا کنید و ویندوز تو هاردجدید نصب کنید و...

ینی مثل هارد قبلی کابل برق وساتا رو بهش وصل کنم بعد از پارتیشن بندی،اطلاعاتمو کات کنم وبعدش هارد فبلی روجدا کنم وویندوز نصبکنم؟

باخود دیسک منیجمنت ویندوز میخام پارتیشن بندی کنم،به برنامه نیازی ندارم...

ویرایش شده توسط Maxwell
لینک به دیدگاه

ینی مثل هارد قبلی کابل برق وساتا رو بهش وصل کنم بعد از پارتیشن بندی،اطلاعاتمو کات کنم وبعدش هارد فبلی روجدا کنم وویندوز نصبکنم؟

دقیقا

فقط برای اینکه بیشتر مطمئن باشید میتونید اطلاعات و کپی کنید و بعد از اینکه از وجود اطلاعات تو هارد جدید مطمئن شدید بعد هارد قبلی و هم وصل کنید و فرمتش کنید.البته اینبار باید با هارد جدید بیاید بالا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقیقا

فقط برای اینکه بیشتر مطمئن باشید میتونید اطلاعات و کپی کنید و بعد از اینکه از وجود اطلاعات تو هارد جدید مطمئن شدید بعد هارد قبلی و هم وصل کنید و فرمتش کنید.البته اینبار باید با هارد جدید بیاید بالا

بعداز کپی اطلاعات،هارد قبلی رو جدا نکنم ؟ چون هارد جدید ویندوز میخاد.ویندوزو کی نصب کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من هارد جدید رو وصل کن تنها، بعد با خود ویندوز ستاپ فرمت و پارتیشن بندی کن، ویندوز رو نصب کن بعد هارد قبلی رو وصل کن اطلاعاتش رو بردار فرمتش کن بره...!  ^_^

لینک به دیدگاه

بعداز کپی اطلاعات،هارد قبلی رو جدا نکنم ؟ چون هارد جدید ویندوز میخاد.ویندوزو کی نصب کنم؟

جداکن مشکلی نیست .بعد از کپی اظلاعات

درود

بنظر من هارد جدید رو وصل کن تنها، بعد با خود ویندوز ستاپ فرمت و پارتیشن بندی کن، ویندوز رو نصب کن بعد هارد قبلی رو وصل کن اطلاعاتش رو بردار فرمتش کن بره...!  ^_^

این روش هم خوبه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون ازدوستان که بنده حقیررو راهنمایی کردن.مشکلم حل شد. @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...