رفتن به مطلب

***کدام کیس از برند کورسیر را می پسندید ؟***

Recommended Posts

البته منم اینو بگم این شرکت تخت جمشید یه کمی خوشحال میزنه کیسی مثل ۷۶۰ تی رو میده ۹۰۰ تومن. آقا ما که خر نیستیم به نت هم دسترسی داریم قیمت دلاریش مشخصه. این کیس نهایت ۶۰۰ میرزه. نه با این قیمت خنده دارش. با این قیمت همون x8 رو ترجیح میدم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

مدل 750D airflow edition که همون 750D هست با یک تغیر کوچیک تو جلوی کیس. در مجموع 750D رو کیس بسیار ایده آلی می دونم.

لینک به دیدگاه

همه کیسهای کورس ایر بیخودی گرون هستند .برای حلبی که هیچ فناوری و متریالی نداره 900 تومن یا یک میلیون خورده ای خیلی زیاده 

لینک به دیدگاه

درود

بنده هم دیونه 780T هستم

مخصوصا زردش ک نیست :'(

لینک به دیدگاه

760T رو خیلی ازش خوشم میاد، عالیه.

لینک به دیدگاه

با آقا معین کاملا موافقم و به شخصه بنده کیس کولرمستر رو با کورس ایر عوض نمیکنم و تا زمانی که با هر دو برند کار نکرده باشید تفاوت کیفیت رو حس نمیکنید.

من کیس HAF X رو با 780T مقایسه کردم از نظر کیفیت HAF X واقعا بهتر هست ولی 780T ظاهر جذابتری داره. در واقع HAF X رو باید با سری D کورس ایر مقایسه کرد که بازم قدرت تهویه در HAF واقعا بهتره.

دوست عزیز پس چرا خودتون با کیس کوچکتر و ارزانتری از 780 کورس ایر تصمیم به خانه تکانی از کولر مستر گرفتیتد ؟!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پس چرا خودتون با کیس کوچکتر و ارزانتری از 780 کورس ایر تصمیم به خانه تکانی از کولر مستر گرفتیتد ؟!

دلیلش اینه که برای کارم خیلی نیاز به جابجا کردن کیس از محل کار به منزل دارم و haf x وزن و حجم زیادی داره و واقعا جابجایش سخته حتی با چرخاش. و در واقع دنبال کیس haf xm بودم که نتونستم تهیه کنم و تنها گزینه با کیفیت برام carbide air 540 بود.

هنوز هم میگم که haf x فوقالعاده هست و کولرمستر بهتر از کورس ایر از نظر من, ولی گاهی اوقات نیازها اجازه نمیدن که بتونید از چیزی که واقعا دوست دارید استفاده کنید و لذت ببرید.

قبلا هم گفتم که در زیبایی, کیسهای کورس ایر بهترن ولی کیفیت ساخت و متریال کیسهای کولرمستر واقعا بهتر هست و هر دو شرکت محصولات خیلی خوبی تولید میکنند و هر کدوم مزایا و کمبودهایی هم دارند ولی من کولرمستر رو ترجیح میدم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با این قیمت های فضایی هیچ کدوم .......

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

قیمتی خیلی بالان.خدایی از نظر من بیشتر از دویست تومن برا کیس هزینه کردن دردناکه.

لینک به دیدگاه

قبلنا کیس یه محفظه ای بود برا قرار دادن قطعاتت که بیرون نمونن یادش بخیر چند سال پیش کیسهای خیلی خفنی بیرون میداد شرکت ELEGANCE قیمتاشم از 30 بود تا 45 و 60 نهایتا الان کیس خریدنم شده یه بدبختی گاهی اوقات میبینید فلام کیس کورسیر یا کولرمستر تا قیمت 1 و 400 و 500 هم هست که میشه با این پول یه گرافیک خوب و یا حتی یه مینبرد و یا SSD خرید بنده از 150 تا 350 بیشتر برا کیس هزینه نمیکنم به شخصه ترجیح میدم قطعات قدرتمند و بالایی داشته باشم وکیس رو یه معمولی انتخواب کنم اصل این هست که دل وجیگر قوی باشن نه اینکه از داخل نابود از بیرون زیبا :D

@};-

دلو جیگرو خوب اومدی

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

780T البته جز رنگ سفید و سیاه ( واقعا ار این دو رنگ خسته شدم ) هر کالایی می خوای بگیری همین دو رنگ هست . زندگیم شده خاکستری . رنگ زرد موجود کنید خریدارم

لینک به دیدگاه

Corsair Obsidian Series® 750D Full Tower Case

از نظر قیمت کارایی بهترین مورد

قیافه خوبی هم داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دورد به نظر من هم

Corsair Obsidian Series® 750D Full Tower Case

:)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...