رفتن به مطلب

فن کیس و cpu را میشه با الکل شستشو داد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بعد از چند سال که از خرید کیس x3 Green می گذشت دیدم خیلی خاک و جرم روی فن ها هست جرم به حدی روی فن cpu و فن کیس بود که اصلا با بلوور و سشوار و برس و این ها پاک نمیشد 

یعنی چسبیده بود 

ابتدا فن ها رو یکی یکی از داخل کیس باز کردم فن cpu هم همچنین از روی هیت سینگ

هیت سینگ هم باز کرم کامل با آب و مایع ظرفشویی شستشو دادم با سشوار خشک کردم

فن ها رو یه مقدار الکل توی یک کاسه ریختم و با سرنگ به همه قسمت های فن ها زدم علی الخصوص قسمت متحرک فن ها که سیم پیج هست با سرنگ چندین و چند بار می زدم که حسابی تمیز بشه و بعد بلافاصله با سشوار و هوای گرم اونها رو خشک کردم

چون با الکل این کار رو می کردم سریع السیر هم خشک میشد

پشت فن ها رو که یه برچسب گیرین بود دست نزدم و باز نمیکردم

به نظرتون کارم اشتباه بوده یا درست؟

یکی از فن هام که کلا خراب بود سرعتش کم بود هیچ فرقی نکرد

ولی بقیه فن ها هم بدون صدا داره کار می کنه و هم تمیز شدن

با تشکر

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

فن چون پلاستیکی هست و الکل به پلاستیک آسیب نمیرسونه به نظرم کار درستی کردین.

حالاباز اساتید نظر بدن بهتره :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصولا فکر نکنم مشکلی داشته باشه ، چون الکل که خودش میپره ، فقط باید یه مقدار صبر کنید که خشک خشک بشه.

لینک به دیدگاه

درود

نه ایرادی وارد نیست ولی بهتر بود موتور فن رو شستشو نمیدادید

بیشتر اوقات وقتی با این جرم ها رو برو میشم با آب سرد و فشار زیاد تیغه فن ها رو میشورم و کاری به موتور ندارم بعد با دستمال و گوش پاک کن باقی مواد به جا مونده رو پاک میکنم و فن میشه مثل آکبند

البته برای چند ساعت روشنش نمیکنم چون باید رطوبت های احتمالی از بین بره

ویرایش شده توسط Assass1n
لینک به دیدگاه

درود

نه ایرادی وارد نیست ولی بهتر بود موتور فن رو شستشو نمیدادید

بیشتر اوقات وقتی با این جرم ها رو برو میشم با آب سرد و فشار زیاد تیغه فن ها رو میشورم و کاری به موتور ندارم بعد با دستمال و گوش پاک کن باقی مواد به جا مونده رو پاک میکنم و فن میشه مثل آکبند

البته برای چند ساعت روشنش نمیکنم چون باید رطوبت های احتمالی از بین بره

البته چون آب قدرت پاک کنندگی آنچنانی نداره استفاده نکردم

مثلا روی همین شیشه الکل صنعنی که از داروخانه تهیه کردم نوشته:

ضد عفونی لکه گیری جرم گیری

حلال چربی ها و جرم گیری لوازم و قطعات 

ضد یخ گازوئیل 

حلال

ضد لک

جلا دهنده و براق کننده سطوح

پاک کننده دوده و چربی و ...

موتور ها و سیم پیچ ها رو هر چی فکر کردم دیدم چیز خاصی که نداره یه سیم پیچه که با زدن الکل و سرنگ آشغال و گرد و خاک و چربی کنارشون پاک میشه و سریع هم با سشوار پر قدرت و گرم خشک می کردم که از روز اولش  هم خشک تر میشد و الکل سریع بخار میشد

با تشکر

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بهترین وسیله برای تمیز کردن داخل کیس و فنها پمپ باد یا بلوور هست که دیگه دردسر باز کردن فن هم نداشتی.فقط قبلش باید اتصالات برق فنهارو فطع کنی

برای فنهایی هم که کند میچرخن یا نمیچرچن یه سرنگ روغن داشته باشی میتونی راحت با وصل کردن سوزنش و تزریق مقداری روغن پشت برچسب فن اونارو اکی کنی

لینک به دیدگاه

دوستان گرد و خاک چسبیده رو فن کارت گیگابایت رو چطوری باید تمیز کرد؟ فن رو هم اگه باز کنی گارانتی گود بای

967123-2.jpg

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

دوستان گرد و خاک چسبیده رو فن کارت گیگابایت رو چطوری باید تمیز کرد؟ فن رو هم اگه باز کنی گارانتی گود بای

967123-2.jpg

بهترین کار اینه که گرافیک رو باد بگیری -دیگه نیازی نیستش گرافیک رو باز کنی

لینک به دیدگاه

از کانتاکشو خشک برای فن و از چرب برای موتوراش استفاده کنید بهتر هست

الکل در صورتی که این دو مورد نباشه خوبه

لینک به دیدگاه

967123-2.jpg

شما باد بگیرید فقط و با استفاده از گوش پاکن و الکل یا اسپری خشک که پایین توضیح دادم .. جاهایی که مونده رو تمیز کنید !

سلام

بعد از چند سال که از خرید کیس x3 Green می گذشت دیدم خیلی خاک و جرم روی فن ها هست جرم به حدی روی فن cpu و فن کیس بود که اصلا با بلوور و سشوار و برس و این ها پاک نمیشد 

یعنی چسبیده بود 

ابتدا فن ها رو یکی یکی از داخل کیس باز کردم فن cpu هم همچنین از روی هیت سینگ

هیت سینگ هم باز کرم کامل با آب و مایع ظرفشویی شستشو دادم با سشوار خشک کردم

فن ها رو یه مقدار الکل توی یک کاسه ریختم و با سرنگ به همه قسمت های فن ها زدم علی الخصوص قسمت متحرک فن ها که سیم پیج هست با سرنگ چندین و چند بار می زدم که حسابی تمیز بشه و بعد بلافاصله با سشوار و هوای گرم اونها رو خشک کردم

چون با الکل این کار رو می کردم سریع السیر هم خشک میشد

پشت فن ها رو که یه برچسب گیرین بود دست نزدم و باز نمیکردم

به نظرتون کارم اشتباه بوده یا درست؟

یکی از فن هام که کلا خراب بود سرعتش کم بود هیچ فرقی نکرد

ولی بقیه فن ها هم بدون صدا داره کار می کنه و هم تمیز شدن

با تشکر

درود

در مورد تمیز کننده من به جای الکل به شما اسپری های تمیز کننده خشک رو پیشنهاد میدم که 2 مدل خوب وطنیش یکی ناهید هست و دیگری پاکران .. خودم شخصا ناهید رو پیشنهاد میدم ..

لوله نازک جهت تمیز کاری در جاهایی که دست نمیرسه هم داره

فقط باید مواظب باشید که موقع استفاده روغن روان کننده فن رو نشورید !

دوستان و اساتید عزیز پیشنهاد میکنم هنگام استفاده از بلوور یا پمپ باید حتما پره های فن هاتون رو با دست بگیرید چون قدرت این دمنده ها زیاد هست و باعث میشه فن شما از دور مجازی که براش تایین کردن تند تر بچرخه .. که امکان آسیب زدن به بلبرینگ فن بالا میره و فن به صدا میوفته یا عمرش کمتر میشه !

لینک به دیدگاه

967123-2.jpg

بهترین روش اینه وسط هر فن رو نگه دار نچرخه با باد فشار قوی مثل بلووور یا پمپ هوا صفا بده

دقت کن نچرخه اگه در حال چرخش باد بگیری بدلیل فاصله کم فن و هیت سینگ و نرمی این فن ها تیغه ها تاب میگیره و با هیت سینک اصطکاک میکنه

خود این جریان تیغه ها رو براحتی میشکونه

بعد باد گرفتن باقی گرد و خاک که لبه ها رو گرفته با گوش پاک کن جارو کن بره

ویرایش شده توسط Assass1n
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز،

کارت خوب بود، ولی کاش بچسب رو هم آروم میکندی و قسمت مخصوص فن رو که زیر برچسب قرار داره روغنکاری میکردی... فن جون میگیره

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بهترین وسیله برای تمیز کردن داخل کیس و فنها پمپ باد یا بلوور هست که دیگه دردسر باز کردن فن هم نداشتی.فقط قبلش باید اتصالات برق فنهارو فطع کنی

برای فنهایی هم که کند میچرخن یا نمیچرچن یه سرنگ روغن داشته باشی میتونی راحت با وصل کردن سوزنش و تزریق مقداری روغن پشت برچسب فن اونارو اکی کنی

با سشوار بسیار پر قدرتی که دارم اصلا نمیتونه خاک و جرم ها رو پاک کننده حتی از بلوور هم قوی تره 

حتی با الکل و شستشو هم به سختی تونستم جرم های روی فن cpu رو پاک کنم یعنی کامل کامل هم شاید پاک نشد یعنی مثل روز اولش نمیشد از بس که جرم گرفته بود

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...