رفتن به مطلب

مشاوره خرید قطعه برای لپ تاپ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . ازتون یه راهنمایی میخواستم

قصد دارم هارد لپ تاپم که ایسوس g551 هستش رو به علت سرعت کم در اجرای برنامه ها عوض کنم ( 5400 rpm هست و 750 گیگ )

اگه یه SSD بگیرم تفاوت سرعت در اجرای برنامه ها قابل ملاحظه هست؟ بهترین مارک SDD برای لپ تاپ بنده چی هستش؟ ممنون

لینک به دیدگاه

درود
لپتاپ شما اس اس دی 2.5 اینچی ساپورت میکنه و در مورد سرعت بله تاثیر گذار هست .البته به سرعت و کیفیت هارد اس اس دی تونم برمیگرده !
میتونید هارد فعلی خودتونم باکس کنید و به عنوان اکسترنال ازش استفاده کنید .. یا بهترین راه اینه که یه Msata-Mini بذاری روی لپ تاپت و ویندوز و برنامه های کاربردیتون رو روی اون نصب کنید ....

در مورد SSD و M sata من موجود دارم خواستید در خدمتم

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

در مورد m sata همون hddcaddy منظورتون هست؟

من یه هارد اکسترنال دارم 1 ترا. تمام فایل هام رو روی اون میریزم. الان کل برنامه هام که باید نصب بشن + ویندوز نزدیک 100 گیگ هست دیگه نهایت تا 120 گیگ. چه مارکی به کارم میاد؟

ممنون

لینک به دیدگاه

در مورد m sata همون hddcaddy منظورتون هست؟

من یه هارد اکسترنال دارم 1 ترا. تمام فایل هام رو روی اون میریزم. الان کل برنامه هام که باید نصب بشن + ویندوز نزدیک 100 گیگ هست دیگه نهایت تا 120 گیگ. چه مارکی به کارم میاد؟

ممنون

نه عزیز ..

HDDcaddy یه چیزه دیگه اس که شما بهش هارد میزنید و با DVD رام لپتاپتون تعویض میکنید ..

MSata و Msata Mini ایناس که برای لپ تاپ شما چپ راست زیر قاب زیرین هست

post-19588-0-06133900-1431519144_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

درود 

لپ تابی هست توی بازار حول و حوش 1 تومن که گرافیکش سری 5 انویدیا باشه با 4 گیگ رم و cpu i3

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...