رفتن به مطلب

مشاوره سیستم با amd و 32 گیگ رم

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

نیازمند یک سیستم خیلی خوب و قوی هستم برای اینکه قیمت تمام شده کم بشه میخوام با Amd کارکنم 

با تشکر 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان همه میان  میگن ای ام دی رو  ولش اینتل بگیر :D

یعنی اگه همون مقدار پول رو اینتل بگیرم قدرت اینتل بیشتره ؟ اخه Amd خیلی ارزونتر هست 

لینک به دیدگاه

الان همه میان  میگن ای ام دی رو  ولش اینتل بگیر :D

حمله

دوست عزیز شما میخوای 32 گیگ رم بگیری بعد سی پی یو ای ام دی ؟؟!!!؟؟؟!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟

لینک به دیدگاه

یعنی اگه همون مقدار پول رو اینتل بگیرم قدرت اینتل بیشتره ؟ اخه Amd خیلی ارزونتر هست 

اخه من بعید میدونم قوی ترین سی پی یو ای ام دی هم بتونه با 32 گیگ رم مچ بشه.

واسه چه کاری می خواین سیستمو؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

حمله

دوست عزیز شما میخوای 32 گیگ رم بگیری بعد سی پی یو ای ام دی ؟؟!!!؟؟؟!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟

اره دیگه 

اخه من بعید میدونم قوی ترین سی پی یو ای ام دی هم بتونه با 32 گیگ رم مچ بشه.

واسه چه کاری می خواین سیستمو؟

برای مجازی سازی میخوام

بودجه کلی؟ واسه چکاری؟ چه قطعاتی؟

برای مجازی سازی میخوام حداکثر 2 میلیون تومن رم 32 هارد 1 

ویرایش شده توسط Extreme Plus
لینک به دیدگاه

عزیز FX 9590 هم که قوی ترین ای ام دی هست حداکثر ۱۶ گیگ رو پر می کنه!

باید اینتل ببندید حتی اگر گرون تر تمام شود چون در غیر اینصورت سر خودتون و کارتون کلاه می ذارید

لینک به دیدگاه

اره دیگه 

برای مجازی سازی میخوام

برای مجازی سازی میخوام حداکثر 2 میلیون تومن رم 32 هارد 1 

بودجه 2 میلیون !!!!!!

و قطعاتی که میخواین

رم 32 گیگ

هارد 1

پردازنده و مادربرود؟

برای پردازش های سنگین بهتره که اینتل بگیری

ویرایش شده توسط FAZEL77
لینک به دیدگاه

دوستان چرا راهنمایی اشتباه میدید یعنی چی 16 گیگ رم ساپورت میکنه این حرف خیلی خنده دار هست 

نمیدونم تعصب هم حدی داره دیگه در این متعصب نباشید که بگید که cpu های amd فقط 16 گیگ رو ساپورت میکنن.

در صورتی که cpuهای amd فرکانس رم پایه از 1866 شروع میشه اما برای intel فرکانس پایه 1600 هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان ارزون ترین اینتل که رم زیادی رو ساپورت کنه چقدره قدیمی هم بود موردی نداره x79 اینا باشه که رم زیاد ببره 

لینک به دیدگاه

دوستان ارزون ترین اینتل که رم زیادی رو ساپورت کنه چقدره قدیمی هم بود موردی نداره x79 اینا باشه که رم زیاد ببره 

دوست عزیز شما x79 بخوای بگیری حداقل باید 1میلیون پول cpu بدی 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان دقت کنید پردازنده ای که به کار من میاد AMD Opteron اسمش هست 

لینک به دیدگاه

برای کار شما فکر میکنم هر چی هسته های cpu بیشتر باشه بهتر هست و البته فرکانس بالاتر رم

شما اگه 9550 پیدا کردی که هیچ اگه نه یه 8320 یا 8350 هم جواب کار شما رو میده  

8350 رو من پیشنهاد میدم با مادربورد SABERTOOTH 990FX R2.0

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای کار شما فکر میکنم هر چی هسته های cpu بیشتر باشه بهتر هست و البته فرکانس بالاتر رم

گرمای پردازنده چه جوریه ؟ میخوام کلا روشن باشه و همیشه هم روی لود 100 هست یعنی فول کارمیکنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

درود دوست گرامی ،

پردازنده های جدید همگی از محموعه دستورالعمل های سخت افزاری برای مجازی سازی پشتیبانی میکنند . اینتل VT-x و ای ام دی AMD-V

ای ام دی Opteron بخواهید ببندید به مادربورد های سوکت G32 یا G34 یا C32 نیاز خواهد بود .

و اینکه توی سرور اصلا فرکانس رم مهم نیست و حجم رم مهمتر هست و میشه فرکانس بالا رو بیخیال شد و رمهای ارزونتر فرکانس پایین خرید اما حجم بیشتر .

هزینتون هم مطمئنا خیلی بیشتر از چیزی که مد نظرتون هست میشه .

و در آخر اینکه بسته به کاربردتون اگه رم بالایی هم نزارید و هارد SSD استفاده کنید شاید گزینه بهتری باشه .

Supermicro-H8QGi+-F-Overview.jpg

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

من با 8150 حدود 30 ساعت لود% 100 دمام بیشتر از 53 نشد.

لینک به دیدگاه

در مورد ساپورت رم سیستم چیپ های خونگی amd محدودیت حجم رم با چیپ مین هست نه با سی پی یو حالا اینکه چطور دستو دهی بکنه ان مقدارو بحثش چیز دیگس.....

اگرم بخوای سیستم با چیپ های سروری ببندی فکر کنم پیدا کردن رم های سروری هست چون فکر کنم برای کانفیگ تک cpu و 32gb باید ECC RDIMM بگیری.... اونم باز باید مشاخصات سی پی یو و مینتو ببینی...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

دوستان چرا راهنمایی اشتباه میدید یعنی چی 16 گیگ رم ساپورت میکنه این حرف خیلی خنده دار هست 

نمیدونم تعصب هم حدی داره دیگه در این متعصب نباشید که بگید که cpu های amd فقط 16 گیگ رو ساپورت میکنن.

در صورتی که cpuهای amd فرکانس رم پایه از 1866 شروع میشه اما برای intel فرکانس پایه 1600 هست.

ما جایی نگفتیم ۱۶ گیگ ساپورت می کنه گفتیم بیشتر از ۱۶ گیگ رو پر نمی کنه چون نه سرعت و قدرت و نیاز این حجم رو داره !!

گرمای زیاد مصرف بالا!!

شما می دونی چیپ Z97 تا ۳۳۰۰ مگاهرتز رم رو پشتیبانی می کنه ولی بهترین مدل 990fx فقط ۲۸۰۰ چون مقایسه فرکانس پایه درست نیست.

لینک به دیدگاه

ما جایی نگفتیم ۱۶ گیگ ساپورت می کنه گفتیم بیشتر از ۱۶ گیگ رو پر نمی کنه چون نه سرعت و قدرت و نیاز این حجم رو داره !!

گرمای زیاد مصرف بالا!!

شما می دونی چیپ Z97 تا ۳۳۰۰ مگاهرتز رم رو پشتیبانی می کنه ولی بهترین مدل 990fx فقط ۲۸۰۰ چون مقایسه فرکانس پایه درست نیست.

شما برای این حرفت سندی داری؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

اگر واقعا میخوایین با دو ملیون سیستم به این پر قدرتی ببندین (سرور!!!!)

بهتره این فکرو از سرتون بندازین بره

تنها توصیه که میتونم کنم اینه که اگر میخواین سرور جمع کنین به هیچ عنوان سمت amd نرین چون پردازنده های amd اکثرا بسیار پر مصرف و داغ هستن و این مسله واسه شما که میخوایین سیستم رو همیشه و فول لود روشن بزارین باید در اولویت مهمی قرار بگیره!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز

اگر واقعا میخوایین با دو ملیون سیستم به این پر قدرتی ببندین (سرور!!!!)

بهتره این فکرو از سرتون بندازین بره

تنها توصیه که میتونم کنم اینه که اگر میخواین سرور جمع کنین به هیچ عنوان سمت amd نرین چون پردازنده های amd اکثرا بسیار پر مصرف و داغ هستن و این مسله واسه شما که میخوایین سیستم رو همیشه و فول لود روشن بزارین باید در اولویت مهمی قرار بگیره!!

مشکل اینه که سیستم باید بره رو پشت بوم یک ساختمانی که کنترل فیزیکی نداریم و هزاران اتفاق ممکنه بیوفته برای همین میخوام ارزان دربیاد
لینک به دیدگاه

شما برای این حرفت سندی داری؟؟؟

قربان اینم سند !

amd

http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20990FX%20Killer/

intel

http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20Z97X%20Killer/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...