رفتن به مطلب

:: از عنوان شاهزاده ایرانی حمایت کنید ::

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

خواهشی داشتم . . . لطفا از عنوان شاهزاده ایرانی حمایت کنید . . . من فکر میکنم چون یوبیسافت به حرف مخاطباش اهمیت میده حتما اگه تعداد امضا ها بالا بره توجهی میکنه

و سرش به سنگ میخوره یه نسخه جدید از این سری میده

ممنون @};- :x

Bring back the Prince of Persia franchise

https://www.change.org/p/ubisoft-bring-back-the-prince-of-persia-franchise

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

حقیقتا جای این عنوان خالیه...سه گانه اصلیش یجور سیر نزولی رو طی کرد sand of time یه شاهکار بود زمان خودش توی گیم دیزاین جردن مکنر رسما بازیسازی رو یک گام به جلو روند با اون بازی. اما دو نسخه بعدی اون حس و حال اولیه رو نداشت. برخلاف خیلیها من با اون نسخه اوپن ورلد چهارمیش خیلی حال کردم و خاطره شده برام از نسخه های دوم و سوم بنظرم بهتر شده بود و level design اش عالی بود آرت دیزاینش هم فوق العاده اما نمیدونم چرا طرفدارها پسش زدن( شاید چون خیلی سعی کرد سری رو از یکنواختی خارج کنه و بنظرشون زیادی از ریشه هاش فاصله گرفت) با اینحال بنظرم تلاش قابل احترامی بود موسیقی واقعا زیبایی هم داشت که به اندازه بازی اول برای من خاطره انگیزه . حالا در عجبم اوبیسافت بخواد چه آش شله قلم کاری با نسخه جدید بپزه امیدوارم یه اسسینز کرید دیگه به اسم پرینس آو پرژا نباشه حداقل! باید دید چطور میخواد این دوتا آی پی رو از هم مجزا کنه هر چند اوبیسافت مخصوصا تو نسل جدید ثابت کرده که چندان نمیشه بهش دل بست بهر حال باید منتظر موند و دید...

ضمنا استارتر عزیز اوبیسافت اگر به مخاطبش واقعا اهمیت میداد نباید اینهمه بهش دروغ میگفت در نسل جدید (فک نکنم نیاز به توضیح باشه) این دروغها رسما خودشون بزرگترین توهین به شعور مخاطباش و طرفدارانش بودن. خدا میدونه شاید بالاخره توبه کرده باشه و با پرینس جدید اینو ثابت کنه

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...