رفتن به مطلب

دلیل تفاوت فرکانس هسته؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان میخوام یه گرافیک دست 2 بگیرم ولی فرکانس هسته ای که در برنامه gpu-z فروشنده نشون میده با فرکانس هسته استاندارد که تو سایت techpower و asus  هست فرق داره دلیل این تفاوت رو میخوام بدونم چیه چون از خود فروشنده هم که پرسیدم اطلاع نداشت.

https://www.techpowerup.com/gpudb/b2816/asus-gtx-750-ti-oc.html

اینجا فرکانس هسته رو زده 1072 ولی در برنامه gpu-z زده 1124

xfvk9xbax32jpzsvzxyw.gif

یکی از اساتید لطف کنه کامل توضیح بده

لینک به دیدگاه

این گرافیکی که شما دارید میخرید به وسیله خود کارخونه اور شده که یه نکته مثبت هست.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

من هم این گرافیک رو دارم...

توسط برنامه asus gpu tweak که با گرافیک هست میتونید به راحتی تنظیمات گرافیک رو تغییر بدید

لینک به دیدگاه

خود فروشنده میگه اصلا آور نکرده و هیچ تغییری نداده و نمیدونه چرا فرکانس بالاتره

حالا سوال منم اینجاست چرا توی هیچ مرجعی این فرکانس نوشته نشده؟ حتی خود سایت asus ، به نظرتون دستکاری شده؟

در ضمن ممنون میشم اگر قیمت حدودی این گرافیک هم بگید (دست دوم)

ویرایش شده توسط behbod
لینک به دیدگاه

خود فروشنده میگه اصلا آور نکرده و هیچ تغییری نداده و نمیدونه چرا فرکانس بالاتره

حالا سوال منم اینجاست چرا توی هیچ مرجعی این فرکانس نوشته نشده؟ حتی خود سایت asus ، به نظرتون دستکاری شده؟

در ضمن ممنون میشم اگر قیمت حدودی این گرافیک هم بگید (دست دوم)

سلام دوست من.

اگر منظور شما دقیقا همین کارتی هست که لینکش رو گذاشتین یعنی asus gtx 750 ti oc باید بدونید که این کارت مشخصاتش همونی هست که لینکشو گذاشتین و بدون شک این کارت اورکلاک شده و روی حالت پیشفرض کارخونه نیست ولی معمولا با باز کردن کارت از روی یک سیستم و بستن روی سیستم دیگه این تنظیمات به پیشفرض برمیگرده. و اگر این اتفاق نیوفته حتما اون شخصی که این کارت رو اورکلاک کرده  , تنظیمات رو برای همیشه توسط gpu tweak ثبت کرده که با این وجود باز هم میتوان با gpu tweak به تنظیمات پیشفرض برگشت. در ضمن اعلام بی اطلاعی فروشنده یا از رویه اینه که نمیدونسته صاحب قبلی این کارت رو اورکلاک کرده و یا اینکه متاسفانه ......

از قیمت کارت هم اطلاع دقیق ندارم ولی احتمال میدم که حدود 350 تا 400 باشه.

لینک به دیدگاه

این گرافیکی که شما دارید میخرید به وسیله خود کارخونه اور شده که یه نکته مثبت هست.

سلام دوست عزیز.

جسارته ولی به عنوان کاربر ویژه لطف کنید دقت کنید تا به اعضا بتونید اطلاعات صحیح برسونید.

این کارت به صورت کارخانه ای gpu clock 1072 و boost clock 1150 هستش. و این اعداد به ترتیب 1124 و 1202 نیستن.

امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم.

لینک به دیدگاه

ممنون حمید عزیز

بله دقیقا همین مدلی هست که نوشتم اینم یه عکس از خود کارت http://8pic.ir/images/q0psumt692yvg31base0.jpg

ولی فروشنده میگه اصلا آور نشده از اول هم فکر کنم دست خودش بوده من حتی لینک هم جهت اثبات حرفم دادم بهش

حالا همه اینها به کنار مگه در حالت آورکلاک نباید فرکانس روی 1150 بیاد؟ پس چرا 1124 شده؟

در ضمن چرا تو برنامه gpu-z فرکانس default رو همون فرکانس پایه نزده؟

اگر جواب این سوالات رو هم بدید ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

ممنون حمید عزیز

بله دقیقا همین مدلی هست که نوشتم اینم یه عکس از خود کارت http://8pic.ir/images/q0psumt692yvg31base0.jpg

ولی فروشنده میگه اصلا آور نشده از اول هم فکر کنم دست خودش بوده من حتی لینک هم جهت اثبات حرفم دادم بهش

حالا همه اینها به کنار مگه در حالت آورکلاک نباید فرکانس روی 1150 بیاد؟ پس چرا 1124 شده؟

در ضمن چرا تو برنامه gpu-z فرکانس default رو همون فرکانس پایه نزده؟

اگر جواب این سوالات رو هم بدید ممنون میشم.

الان فرکانس پایه کارت شما 1124 هست به جای 1072. در واقع همین عدد 1072 هم اورکلاک شده هستش توسط کارخونه و فرکانس اصلیه این کارت 1020 و حالت boost شده 1085 هست.

وقتی کارت فرکانسش روی 1072 باشه اونوقت در حالت boost به 1150 میرسه.

این کارت الان فرکانسش روی 1124 هست که در حالت boost به 1202 میرسه که این یعنی صاحب قبلی کارت رو بازم اورکلاک کرده.

در توضیحات قبلی گفتم که اگه این فرکانسها در نرم افزار gpu tweak مخصوص asus به صورت پیش فرض ذخیره بشه اونوقت دیگه gpu z اونو به صورت پایه میشناسه.

شما باید دوباره با gpu tweak به پیشفرض برگردونیش.

مطمئنی کارت رو اورکلاک نکردن؟ به فروشنده اعتماد داری؟

gpu tweak رو نصب کن و default رو بزن شاید gpu z درست کار نمیکنه.

لینک به دیدگاه

ممنون عزیز بابت توضیحات کاملت

نه من به فروشنده اصلا اعتمادی ندارم چون یه هفته نشده تو پرشین تولز ثبت نام کرده ولی چون این کارت رو به قیمت خوب پیدا نکردم مجبورم از ایشون بخرم چون گراف خودم رو فروختم و الان سیستمم گراف نداره قیمتی که بهم گفت 400 با هزینه پست هست...قراره شنبه گراف رو بخرم.

لینک به دیدگاه

ممنون عزیز بابت توضیحات کاملت

نه من به فروشنده اصلا اعتمادی ندارم چون یه هفته نشده تو پرشین تولز ثبت نام کرده ولی چون این کارت رو به قیمت خوب پیدا نکردم مجبورم از ایشون بخرم چون گراف خودم رو فروختم و الان سیستمم گراف نداره قیمتی که بهم گفت 400 با هزینه پست هست...قراره شنبه گراف رو بخرم.

خواهش میکنم عزیز جان.

مجبور نیستی. یه نگاه به اینا بنداز

http://lioncomputer.ir/product/4967/Palit+GTX+750+StormX+2GB+GDDR5/

http://lioncomputer.ir/product/4914/EVGA+GTX+750+FTW+2GB+GDDR5/

http://lioncomputer.ir/product/4495/Zotac+GTX+750+Ti+2GB+GDDR5/

http://lioncomputer.ir/product/4917/GALAX+GTX+750+Ti+OC+2GB+GDDR5/

اگه کارت ایراد داشته باشه به مشکل برمیخوریا.

به هر حال موفق باشی

ویرایش شده توسط Hamid Mohammadi
لینک به دیدگاه

عزیز اگر مدل Strix هست که درسته

http://m.hardocp.com/article/2014/09/15/asus_strix_gtx_750_ti_oc_edition_video_card_review/3

ولی اگر DCII OC هست , اورکلاک شده 

دوستان محظ رضای خدا یکم درباره ی اورکلاک تحقیق کنید  ~x(  ~x(

بعضی ها فکر میکنن اگه 1مگاهرتز اضافه کنی از عمر قطعه 10 سال کم میشه %-(

لینک به دیدگاه

نه داداش اینا برندهای خوبی نیستن یکیشونم 750 معمولی بود من 750 ti  میخوام از برند معتبر پولمم به نو نمیرسه بخاطر همین دست دو میخوام بگیرم

1 هفته دنبال گیگا میگشتم پیدا نکردم الان دوباره تاپیک زدم هر برند معتبری باشه میخرم دیگه.

لینک به دیدگاه

http://m.hardocp.com/article/2014/09/15/asus_strix_gtx_750_ti_oc_edition_video_card_review/3

داداش strix نیست چند نفر دیگه هم امروز گفتن این مدله گفتم نه من که تو پست اول لینکش رو گذاشتم هم مدل دقیق رو نوشتم

با این اوصاف حتما آور شده

من برای استفاده چندین ساله میخوام این گراف رو بخرم پس مهمه که آور نشده باشه و سالم باشه قطعه ای که آور میشه باید صاحب اول و آخرش خود طرف باشه ، از نظر من.

ویرایش شده توسط behbod
لینک به دیدگاه

نه داداش اینا برندهای خوبی نیستن یکیشونم 750 معمولی بود من 750 ti  میخوام از برند معتبر پولمم به نو نمیرسه بخاطر همین دست دو میخوام بگیرم

1 هفته دنبال گیگا میگشتم پیدا نکردم الان دوباره تاپیک زدم هر برند معتبری باشه میخرم دیگه.

دوست من کارت 750 که لینکش رو گذاشتم یعنی EVGA GTX 750 FTW 2GB GDDR5 کارت بسیار خوبی هستش که توسط کارخونه اورکلاک شده و فرکانسش در حالت پایه 1229 و با boost به 1320 میرسه و در ضمن EVGA برند بسیار معتبر و با کیفیتی هست و چیزی از asus کم نداره. خیالت راحت.

http://gpuboss.com/gpus/EVGA-GeForce-GTX-750-FTW-w-ACX-Cooler-2-GB-vs-ASUS-GeForce-GTX-750-Ti

در بازی این کارت evga از asus بهتر عمل میکنه. یکی از دوستان من این کارت رو داره و حتی از لحاظ ظاهری هم به نظر من از asus بهتره. من پیشنهاد میکنم اگرمیتونی این کارت رو بگیر.

هرچند که من خودم asus رو خیلی قبول دارم ولی واقعا این کارت عالیه با این قیمت. اگر من میخواستم انتخاب کنم حتما این کارت رو به asus 750ti oc ترجیه میدادم.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

عذر میخوام از شما ولی در این تاپیک کسی صحبتی راجب به میزان اورکلاک و عمر قطعه نکرده و موضوع تاپیک چیز دیگه ای هست دوست من. لطفا به موضوع تاپیک و مطالب عنوان شده دقت کنید و اگر دقت میکردید متوجه میشدید که موضوع مربوط به کارت strix نیست.

و جسارتا شما که راجبش تحقیق کردین و مسلما اطلاعات کافی در این زمینه دارید میتونید به دوستان در فروم کمک کنید که دیگه این فکر رو نکنند.

ممنون از شما.

امیدوارم باعث ناراحتیتون نشده باشم.

در ضمن تاپیکتون درباره ماد کردن gpu واقعا عالی هست.

لینک به دیدگاه

درود

اگر با برنامه  gpu tweak  دستکاری نشده باشه  حتما بایوس مود شده

البته اینا فرض بر اینه که نرم افزار gpuz درست نشون داده باشه و سیستم هم ویروسی یا مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحاتتون

همونطور که گفتم فروشنده میگه من اصلا بلد نیستم آور کنم برنامه gpu tweak هم میگه روی سیستمم نیست گفتم حتما روی سی دی کارت هست

و اینکه کارت از اول دست خودش بوده ، به نظر نمیرسه دروغ بگه دیگه پای خودش به هر حال من گراف رو تا 2 روز دیگه میخرم به دستم میرسه خبرشو تو تاپیک میزارم

ضمن اینکه از من پرسید این برنامه gpu-z درست نشون میده من گفتم برنامه مطمئنیه و داده هاش درسته

من چون با این کارت ها کار نکردم برنامه gpu tweak داخل cd درایور کارت باید باشه؟

لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحاتتون

همونطور که گفتم فروشنده میگه من اصلا بلد نیستم آور کنم برنامه gpu tweak هم میگه روی سیستمم نیست گفتم حتما روی سی دی کارت هست

و اینکه کارت از اول دست خودش بوده ، به نظر نمیرسه دروغ بگه دیگه پای خودش به هر حال من گراف رو تا 2 روز دیگه میخرم به دستم میرسه خبرشو تو تاپیک میزارم

ضمن اینکه از من پرسید این برنامه gpu-z درست نشون میده من گفتم برنامه مطمئنیه و داده هاش درسته

من چون با این کارت ها کار نکردم برنامه gpu tweak داخل cd درایور کارت باید باشه؟

معمولا نرم افزار یا لینک دانلودش داخل سی دی هست.

ایشالله زمانی که به دستت رسید اگر کمک خواستی بنده در خدمتت هستم.

کارتش گارانتی داره؟

در ضمن شما حتما از فروشنده مهلت تست بگیر و طوری خریدت رو انجام بده که اگه نخواستی بتونی کارت رو برگردونی. اگر کاربر لیون هستش بهتره که از سیستم واسته لیون برای خرید اقدام کنی.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

بله تا 2016 گارانتی ویستا داره که البته گارانتی خوبی نیست.

کاربر لیون نیست کاربر تازه وارد پرشین تولز هست

ممنون از کمک و راهنمایی.

لینک به دیدگاه

من همین کارت رو از لیون به قیمت 619 خریدم...

برنامه gpu tweak و gpu streaming درون سی دی همراه با کارت موجوده...

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز تا جایی که من میدونم اگه قطعه اور شده توسط کاربر باشه به این صورت میشه:

1410203265ODA6sXGQNR_3_4.png

یعنی پیش فرض کارت مثلا 1124 هست و کاربر اونو 95 مگاهرتز اور کرده و نهایت به 1219 رسیده

اما تو عکسی که شما گذاشتین پیشفرض گرافیک همون هست و این یعنی گرافیک در حالت پیش فرض اور بوده و هست

کلا اینکه یه قطعه ای اور شده یا نه تشخیصش غیر ممکنه

مگر اینکه در اثر اور نا درست اسیب رسیده باشه به قطعه

و اینکه اگه قرار باشه قطعه اور شده دست خود اورکلاکره باشه که کلا اور کارخونه نباید تولید بشه (نظر شخصی)

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز تا جایی که من میدونم اگه قطعه اور شده توسط کاربر باشه به این صورت میشه:

1410203265ODA6sXGQNR_3_4.png

یعنی پیش فرض کارت مثلا 1124 هست و کاربر اونو 95 مگاهرتز اور کرده و نهایت به 1219 رسیده

اما تو عکسی که شما گذاشتین پیشفرض گرافیک همون هست و این یعنی گرافیک در حالت پیش فرض اور بوده و هست

کلا اینکه یه قطعه ای اور شده یا نه تشخیصش غیر ممکنه

مگر اینکه در اثر اور نا درست اسیب رسیده باشه به قطعه

و اینکه اگه قرار باشه قطعه اور شده دست خود اورکلاکره باشه که کلا اور کارخونه نباید تولید بشه (نظر شخصی)

موفق باشید

سلام دوست من.

خواستم در تکمیل توضیحاتتون بگم که تمام مواردی که فرمودین صحیح است ولی اگر در بایوس کارت تغییرات اعمال شده باشه اونوقت تصویری که استارتر عزیز گذاشتن کاملا صحیح است و اعداد همه به صورت default نمایش داده میشه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.

خواستم در تکمیل توضیحاتتون بگم که تمام مواردی که فرمودین صحیح است ولی اگر در بایوس کارت تغییرات اعمال شده باشه اونوقت تصویری که استارتر عزیز گذاشتن کاملا صحیح است و اعداد همه به صورت default نمایش داده میشه.

موفق باشید.

اینو نمی دونستم ممنون

لینک به دیدگاه

اینو نمی دونستم ممنون

خواهش میکنم.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...