رفتن به مطلب

خیزش گرگ سفید-نقد و بررسی بازی برتر سال 2015

rezagtx
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا رضا یه سوال این dlc ها که 16 تان همه تو خود گیم هستن و انلاک میشن و یا بعدا باس دانلودشون کرد؟ من اون مدل مو رو میخوام کی شرکت ارئه دهنده میذارتش؟

به نظرتون نسخه 2 رو بخرم و بازیش کنم؟ گرافیکش خیلی ضایع نیس؟ درسته زمان خودش غول بود ولی الان دیگه شاید خسته کننده باشه 

فعلا تو بخش دو نوشته هاتون هستم و دارم میخونمش  و به قولی دلم داره تالاب تولوب میزنه  واسه تجربه بازی  :x

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

• ارسال 399
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

درود بر استاد قاسمی عزیز @};-

فقط در حد یک جمله استاد بینظیر بود  :clapping:

و واقعا خسته نباشید  (*)

چه بازی بشه این ...

ممنون هیچی چه بازی بشه!بپرس فقط !10 گرفت

آقا رضا یه سوال این dlc ها که 16 تان همه تو خود گیم هستن و انلاک میشن و یا بعدا باس دانلودشون کرد؟ من اون مدل مو رو میخوام کی شرکت ارئه دهنده میذارتش؟

به نظرتون نسخه 2 رو بخرم و بازیش کنم؟ گرافیکش خیلی ضایع نیس؟ درسته زمان خودش غول بود ولی الان دیگه شاید خسته کننده باشه 

فعلا تو بخش دو نوشته هاتون هستم و دارم میخونمش  و به قولی دلم داره تالاب تولوب میزنه  واسه تجربه بازی  :x

نه قسمت 2 گرافیکش در حد بهترین های چند سال گذاتشه بود من هنوز نسخه gog اصلی رو کالکتور دارم عالی است نصب است بازی هم میکنم قدیمی نشده-باید ببینیم dlc رایگان هستن دیگه -من نسخه gog را آماده دارم برای اجرا  -

لینک به دیدگاه

نه قسمت 2 گرافیکش در حد بهترین های چند سال گذاتشه بود من هنوز نسخه gog اصلی رو کالکتور دارم عالی است نصب است بازی هم میکنم قدیمی نشده-باید ببینیم dlc رایگان هستن دیگه -من نسخه gog را آماده دارم برای اجرا  -

تموم شد همه شو خوندم خسته نباشی واقعا خیلی وقتتو گذاشی واسه اتمام این مهم 

یه سوال دیگه دارم اینgog چیه؟ برا بار اوله که میشنوم اسمشو توسط این گیم ! نسخه اورج هس؟ چیه؟

آقا رضا این بازی نسخه مولتی هم داره انلاین داره؟ 

یه سوالیم داشتم یادم رفت وسطای بخش دو پیش اومد بعدا می پرسم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

تموم شد همه شو خوندم خسته نباشی واقعا خیلی وقتتو گذاشی واسه اتمام این مهم 

یه سوال دیگه دارم اینgog چیه؟ برا بار اوله که میشنوم اسمشو توسط این گیم ! نسخه اورج هس؟ چیه؟

آقا رضا این بازی نسخه مولتی هم داره انلاین داره؟ 

یه سوالیم داشتم یادم رفت وسطای بخش دو پیش اومد بعدا می پرسم 

ممنون از شما

gog رو یک اشاره کوچیک کردم توی متن در بخش تاریخ شرکت

gog مخفف good old games یک پلتفرم شبه استیم مانند پایگذاری شده توسط این شرکت و چند تا شرکت دیگه در  اروپای شرقی و چند تا ناشر بزرگ دیگه مثل EA.....است -یک پلتفرم توزیع دیجیتالی بازی با قیمت هایی خیلی مناسب - حتی ارزان تر از اسیتم

نه اونلاین نداره - آخه جاش نیست که داشته باشه - بازی راحت کرک میشه چون DRM free است ولی واقعا استودوی حریص نیست و حتی کلی محتوی رایگان ارائه میده و نسخه GOG اش عملا ضد DRM است و باید از این تیم بازی رو خرید  من معتقدم بسییار استودیو زحمت کشی هستند و حقشونه  من منتظرم قیمت مناسبی ارائه بشه  تا نسخه اصلی رو هم تهیه کنم به پاس زحمات شون- متاسفانه داخل اصلا اهمیت نمیدن که بازی در GOG فقط 32 دلاره و قیمت هایی 200 هزار تومانی روی بازی گذاشتند!

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

اطلاعات خیلی خوبی رو از متن گرفتم 

بسیار عالی و زیبا نوشته بودید البته باید یک دفعه ی دیگه هم بخوانم تا تمام اطلاعات رو کامل بگیرم 

اقا رضا یه سوال 

پولش رو داشتی اوریجینال تهیه می کردی یا نه 

من نسخه ی 2 رو اوریجینال تهیه کرده بودم 

و این هم ماندم بگیرم یا نه خیالم راحت هست که ارزش پول رو این بازی داره مخصوصا که گفتن ابزار مادینگ مخصوص pc می دن بیرون و این هم یعنی استیم ورک شاپ ماندم چی کار کنم پول رو نگه دارم بازی ارزون بشه بعد یا نه همین الان بگیرم 

لینک به دیدگاه

ممنون از شما

gog رو یک اشاره کوچیک کردم توی متن در بخش تاریخ شرکت

gog مخفف good old games یک پلتفرم شبه استیم مانند پایگذاری شده توسط این شرکت و چند تا شرکت دیگه در  اروپای شرقی و چند تا ناشر بزرگ دیگه مثل EA.....است -یک پلتفرم توزیع دیجیتالی بازی با قیمت هایی خیلی مناسب - حتی ارزان تر از اسیتم

نه اونلاین نداره - آخه جاش نیست که داشته باشه - بازی راحت کرک میشه چون DRM free است ولی واقعا استودوی حریص نیست و حتی کلی محتوی رایگان ارائه میده و نسخه GOG اش عملا ضد DRM است و باید از این تیم بازی رو خرید  من معتقدم بسییار استودیو زحمت کشی هستند و حقشونه  من منتظرم قیمت مناسبی ارائه بشه  تا نسخه اصلی رو هم تهیه کنم به پاس زحمات شون- متاسفانه داخل اصلا اهمیت نمیدن که بازی در GOG فقط 32 دلاره و قیمت هایی 200 هزار تومانی روی بازی گذاشتند!

قیمتش دوروبر 100 تومن بشه مارم خبر کنید ما هم بخریم به هر حال مردم لهستان مرد نازنینی هستن هر چند زیاد نمی شناسمشون  :D

gog رو دیدم تو نوشته هاتون منتها باز چون اسمش نااشنا بود پرسیدم همه متنارو خوندم میتونین ازم امتحان بگیرین !

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

آقا رضا من درست نفهمیدم این Ciri دختر خونی گرالت هست یا به گرالت چون با مادرش دوست هست همین جوری میگه بابا؟

لینک به دیدگاه

:clapping:

از خوندن این نقد های زیباتون ادم لذت میبره خسته نباشید خیلی ممنون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با عرض سلام و تشکر و قدردانی مخصوص از جناب قاسمی عزیز 

مثل همیشه بی نقص و بینظیر و عالی و پرمحتوا / 

جناب قاسمی برام سواله که بپرسم که چرا از رنگهای دیگه استفاده نمیکنید ؟ مثلا عنوان رو یا نکات کلیدی و همه  و غیره رو

با یه رنگ دیگه نمایان کنید چون به نظرم جلوه خوبی بهش میده / البته همین سادگی حرفی برای گفتن نمیزاره و چشمارو هم اذیت نمیکنه برای خوندنش 

لینک به دیدگاه

درود بر منتقد نامبر وان بازی ایران.

خدا قوت پهلوان ....... خسته نباشی دلاور. خخخ

جدا کارت خیلی درسته استاد قاسمی.

نقد و برسی های شما به قدری زیباست که انسان میخکوب میکنه تا تهش را بخونی.

باز هم منتظر نقد و برسی شما برای بازیهای دیگر هستم.

سپاس گذارم.

لینک به دیدگاه

لطفا یک تست و برسی هم از بازی Project Cars‏ خلق کنید.

Tnx

ویرایش شده توسط Legend Killer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اطلاعات خیلی خوبی رو از متن گرفتم 

بسیار عالی و زیبا نوشته بودید البته باید یک دفعه ی دیگه هم بخوانم تا تمام اطلاعات رو کامل بگیرم 

اقا رضا یه سوال 

پولش رو داشتی اوریجینال تهیه می کردی یا نه 

من نسخه ی 2 رو اوریجینال تهیه کرده بودم 

و این هم ماندم بگیرم یا نه خیالم راحت هست که ارزش پول رو این بازی داره مخصوصا که گفتن ابزار مادینگ مخصوص pc می دن بیرون و این هم یعنی استیم ورک شاپ ماندم چی کار کنم پول رو نگه دارم بازی ارزون بشه بعد یا نه همین الان بگیرم

والا پو لش که هست منتها مسله اینه نسخه استیم آوردن و قیمتش هم 200 هزار تومانه آخه چه خبره ؟؟این که اصلا دیگه خریدی سالی یک بار هم به اسیتم وصل نمیشی چون اصلا هیچ بخش اونلاینی نداره و DRm free  است و چک کردن هم نمیخواد - اره من دنبال gog هستم احتمالش هست بگیرم چون همین الان محتوی GOG رو دارم و میتونم با پج یک بازی کنم روز عرضه -

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر منتقد نامبر وان بازی ایران.

خدا قوت پهلوان ....... خسته نباشی دلاور. خخخ

جدا کارت خیلی درسته استاد قاسمی.

نقد و برسی های شما به قدری زیباست که انسان میخکوب میکنه تا تهش را بخونی.

باز هم منتظر نقد و برسی شما برای بازیهای دیگر هستم.

سپاس گذارم.

ممنون از شما برای شماست چشم بازی خوب بیاد حتما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با عرض سلام و تشکر و قدردانی مخصوص از جناب قاسمی عزیز 

مثل همیشه بی نقص و بینظیر و عالی و پرمحتوا / 

جناب قاسمی برام سواله که بپرسم که چرا از رنگهای دیگه استفاده نمیکنید ؟ مثلا عنوان رو یا نکات کلیدی و همه  و غیره رو

با یه رنگ دیگه نمایان کنید چون به نظرم جلوه خوبی بهش میده / البته همین سادگی حرفی برای گفتن نمیزاره و چشمارو هم اذیت نمیکنه برای خوندنش 

ایده خوبیه -یعنی همش مشکی نباشه -؟اینقدر من موقع نوشتن (چون من مستقیم تایپ میکنم   قبلش جایی یاداشت برنمی دارم) ذهنم مشغوله یادم میره -سعی میکنیم در بررسی های بعدی یک تغییراتی بدیم.

آقا رضا من درست نفهمیدم این Ciri دختر خونی گرالت هست یا به گرالت چون با مادرش دوست هست همین جوری میگه بابا؟

همه اره هم نه اسپویل نکن بگذار بازی بیاد میفهمی !

لطفا یک تست و برسی هم از بازی Project Cars‏ خلق کنید.

Tnx

در حال انجام است بزودی ارائه میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایده خوبیه -یعنی همش مشکی نباشه -؟اینقدر من موقع نوشتن (چون من مستقیم تایپ میکنم   قبلش جایی یاداشت برنمی دارم) ذهنم مشغوله یادم میره -سعی میکنیم در بررسی های بعدی یک تغییراتی بدیم.

نه همش ولی خب مشکی البته خاکستری برای نوشته های ریز و نقدهای بلند

و مثلا سبز کم رنگ برای عنوان بندی و موارد مهم رو هم با یه رنگ دلخواه دیگه مثل ابی کمرنگ

البته همین مشکلی نداره ولی خب اینم یه بار امتحان کنین

مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه همش ولی خب مشکی البته خاکستری برای نوشته های ریز و نقدهای بلند

و مثلا سبز کم رنگ برای عنوان بندی و موارد مهم رو هم با یه رنگ دلخواه دیگه مثل ابی کمرنگ

البته همین مشکلی نداره ولی خب اینم یه بار امتحان کنین

مرسی

حتما امتحان میکنم بفرموده شما چشم  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

محتوی کلکتور ادیشن ام رو اینجا آپلود کردم برای علاقه مندان خیلی چیز های جالبی داره- آهنگها کمیک ارت ها والپیپرها خلاصه ارزشش بالاست موفق باشید

دانلود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:( دوستان اونجایی که اپلود شده نمیدونم جقدرمیمونه پس دانلود کنید -ممکنه پاک بشه :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

محتوی کلکتور ادیشن ام رو اینجا آپلود کردم برای علاقه مندان خیلی چیز های جالبی داره- آهنگها کمیک ارت ها والپیپرها خلاصه ارزشش بالاست موفق باشید

دانلود

:( دوستان اونجایی که اپلود شده نمیدونم چقدرمیمونه پس دانلود کنید -ممکنه پاک بشه :-?

لینک به دیدگاه

سلام

خیلی ممنون از نقد خوبتون

راستی می شه با gt640 رد مدیوم بازی کرد؟

رزولوشن 768*1366

لینک به دیدگاه

بعضی ها توی سایت های خارجی عکس گذاشته بودن از بازی  واقعا گرافیک افضاح هست !! خیلی خوب در نظر بگیرم در حد اساسین 3   :|

شاید هم با اون پچ روز اول درست بشه ولی چه میدونم :|

خراب بشه این یوبی سافت که مرض تاخیر زدن و افت گرافیکش به همه جا سرایت کرده.

راستی دیویژن هم تاخیر خورده ده باره.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

خیلی ممنون از نقد خوبتون

رزولوشن 768*1366

باید عرضه بشه ببینیمچی میشه معلوم نیست

سلام

خیلی ممنون از نقد خوبتون

رزولوشن 768*1366

باید عرضه بشه ببنیم هیچی معلوم نیست دارم تا

لینک به دیدگاه

ممنون

خیلی زحمت کشیدید

شما که کلا تاپیک های این بازی رو راه انداختید اگه حالشو دارید خوب میشه یه تاپیک هم برای نصب و مشکلات و مراحل و ... راه بندازید

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

درود به اقارضای گل

نقدتون مثل همیشه زیبا وعالی .

مثل این که بازی افت گرافیکی داشته به نظرتون  درسته؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...