رفتن به مطلب

کمک برای اورکلاک 4690k+ازراک z97x killer

peto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اها اوکی فرکانسو دس نمیزنم @};-

خیلی خوشحالم که تونستم کمک کوچیکی بهت کرده باشم.

حالا فقط ولتاژ رو کم کن تا جایی که میشه. و همیشه یه نیمنگاهی به دمایه سیستم داشته باش و دیگه لازم هم نیست که اورکلاک رو به پیشفرض برگردونی چون این میزان اورکلاک واسه سیستمت ایده ال هست و خطری نداره

امیدوارم همیشه موفق باشی هم ولایتی

درضمن دمای بورد و بقیه قطعات هم با hw کنترل کن ببین زیاد نباشه یا اگه میتونی عکس از دمای تمام قسمتها برام بزار تا چک کنم.

ویرایش شده توسط Hamid Mohammadi
لینک به دیدگاه

خیلی خوشحالم که تونستم کمک کوچیکی بهت کرده باشم.

حالا فقط ولتاژ رو کم کن تا جایی که میشه. و همیشه یه نیمنگاهی به دمایه سیستم داشته باش و دیگه لازم هم نیست که اورکلاک رو به پیشفرض برگردونی چون این میزان اورکلاک واسه سیستمت ایده ال هست و خطری نداره

امیدوارم همیشه موفق باشی هم ولایتی

درضمن دمای بورد و بقیه قطعات هم با hw کنترل کن ببین زیاد نباشه یا اگه میتونی عکس از دمای تمام قسمتها برام بزار تا چک کنم.

مخلصم داداش :x

الان ولتاژو رو 1.65  گذاشتم بعد از 1 دیقه تو فشار  هنگ کرد.

5 تا  5 تا کم میکنم تا پایدار بشه.

دمای برد و  قطعات دیگه  تو عکسایی که  بهتون دادم  مشخص نبود؟

باید از پایین برنامه  هم عکس بذارم  براتون؟

لینک به دیدگاه

داداش  اولین  گزینه تو  منوی اورکلاک همون جا که خود سیستم به صورت پیش فرض  اورکلاک رو انجام میده اونجا گزینه ی load optimized cpu oc setting رو  4.0ghz هست اون نباید  دیزیبل باشه؟

چون اور رو دستی انجام دادم نباید اوتوماتیک غیر فعال باشه؟

لینک به دیدگاه

داداش  اولین  گزینه تو  منوی اورکلاک همون جا که خود سیستم به صورت پیش فرض  اورکلاک رو انجام میده اونجا گزینه ی load optimized cpu oc setting رو  4.0ghz هست اون نباید  دیزیبل باشه؟

چون اور رو دستی انجام دادم نباید اوتوماتیک غیر فعال باشه؟

نه دوست من بزار همون بمونه چون ما با اون اورکلاک انجام دادیم و اگر بهش دست بزنی دوباره باید پله پله روی تنظیمات کار کنی چون اون حالت های دیگه به صورت اتوماتیک ولتاژبیشتری به قطعات میرسونن.

در ضمن از پایین برنامه هم عکس بزار.

ولتاژ1.65 نزارییییییییییییییییییییییییییییییییییییی پسرررررر. ولتاژ رو 1.065 بزار. پردازنده میسوزه ها

لینک به دیدگاه

خب برای پایدار شدن مجبور شدم

ولی فک نمی کنم همچی زیادم باشه ها  1.2 برای 4.3ghz  :D

دوست عزیز فکر کنم اگر یه کم سعی و خطا کنی بتونی ولتاژرو کمتر کنی. این تنظیمات رو نگاه بنداز اگه حتی آداپتیو هم نزاری میتونی با ولتاژ 1.100 سیستمتو پایدار کنی. مگر اینکه پردازندت توانشو نداشته باشه.

tv0m_dama_12.jpg

لینک به دیدگاه

با ولتاژ کمتر از 1.080 سیستم بعد از چند دیقه تو فشار  هنگ میکنه.

حتی رو 1.075 هم پایدار نموند(البته وسط تست کمی با موس ور رفتم احتمال میدم واسه همون هنگ کرد :D )

بازم فردا تست میکنم ببینم چطو میشه.

فقط یه سوال دیگه

خمیر سی پی یو جنس خاصی باید داشته باشه؟

یدونه چندروز پیش خریدم 1000 تومن قرمز بود مارکش یادم نیست درهمون  حد خوبه دوباره بخرم؟

لینک به دیدگاه

با ولتاژ کمتر از 1.080 سیستم بعد از چند دیقه تو فشار  هنگ میکنه.

حتی رو 1.075 هم پایدار نموند(البته وسط تست کمی با موس ور رفتم احتمال میدم واسه همون هنگ کرد :D )

بازم فردا تست میکنم ببینم چطو میشه.

فقط یه سوال دیگه

خمیر سی پی یو جنس خاصی باید داشته باشه؟

یدونه چندروز پیش خریدم 1000 تومن قرمز بود مارکش یادم نیست درهمون  حد خوبه دوباره بخرم؟

همون 1.080 ولتاژخوبی هست، تازه اگر دیدی باز هنگ کرد ولتاژرو به 1.085تغییر بده تا خیالت از پایداری راحت بشه.

در ضمن خمیر سی پس یو رو جنس خوب بخر تا لازم نباشه که زود دوباره عوضش کنی. این خمیری که گفتی رو تا حالا ندیدم و به نظر خوب نمیاد و بهتره یه خمیر خوب بخری. بزار یه چک کنم بهت میگم چی بخر.

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/product/3142/ThermalRight+Chill+Factor+III++Thermal+paste/

این خمیر خیلی خوبه.

فکر کنم شعبه لیون رشت به مدیریت آقای قربانی، خمیر خوب داشته باشه. یه تماس بگیر بپرس.

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/product/3142/ThermalRight+Chill+Factor+III++Thermal+paste/

این خمیر خیلی خوبه.

فکر کنم شعبه لیون رشت به مدیریت آقای قربانی، خمیر خوب داشته باشه. یه تماس بگیر بپرس.

این خمیری که گفتم یک بار مصرف هست.شبیه یه سرنگ قرمز کوچیک هست.اینقد مقدارش کمه یک یا دوبار میشه ازش استفاده کرد.

مارکشو فردا نگاه میکنم بهتون میگم چیه.

از رشت یا لیون بخوام بخرم اصن باوتوجه به هزینه ارسال صرف نمیکنه.تو شهر خودمونم بعید میدونم این خمیر گیر بیاد ناچارم همون 1000 تومنی رو بخرم

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

الان با اورکلاکی که انجام دادم سی پی یو رو تو همین حالت و با همین ولتاژ بذارم بمونه یا برش گردونم به حالت دیفالت؟آیا به سی پی بو در دراز مدت فشار نمیاد؟

بایوس رو آپدیت بکنم؟

ایا رم تو اور سی پی یو تاثیر گذار نیست؟

اینکه رم من سینگل هست باعث کندی سی پی یو نمیشه؟

لینک به دیدگاه

این خمیری که گفتم یک بار مصرف هست.شبیه یه سرنگ قرمز کوچیک هست.اینقد مقدارش کمه یک یا دوبار میشه ازش استفاده کرد.

مارکشو فردا نگاه میکنم بهتون میگم چیه.

از رشت یا لیون بخوام بخرم اصن باوتوجه به هزینه ارسال صرف نمیکنه.تو شهر خودمونم بعید میدونم این خمیر گیر بیاد ناچارم همون 1000 تومنی رو بخرم

ببین چیه مارکش ولی اگه خوب نبود عجله نکن من سعی میکنم برات بگیرم بفرستم دوست من. من از لنگرود هم زیاد عبور میکنم و در اولین فرصت میتونم برات بیارم. ویرایش شده توسط Hamid Mohammadi
لینک به دیدگاه

الان با اورکلاکی که انجام دادم سی پی یو رو تو همین حالت و با همین ولتاژ بذارم بمونه یا برش گردونم به حالت دیفالت؟آیا به سی پی بو در دراز مدت فشار نمیاد؟

بایوس رو آپدیت بکنم؟

ایا رم تو اور سی پی یو تاثیر گذار نیست؟

اینکه رم من سینگل هست باعث کندی سی پی یو نمیشه؟

بزار بمونه، مشکلی پیش نمیاد و فشاری خاصی به سی پی یو وارد نمیشه.

بایوس رو آپدیت نکن.لازم نیست.

معمولا اور کردن سی پی یو هست که در رم تاثیر میذاره.

سینگل بودن رم هیچ اختلالی در پردازنده شما بوجود نمیاره.

کلا خیالت راحت باشه و فقط یه خمیر خوب بگیر.

لینک به دیدگاه

ببین چیه مارکش ولی اگه خوب نبود عجله نکن من سعی میکنم برات بگیرم بفرستم دوست من. من از لنگرود هم زیاد عبور میکنم و در اولین فرصت میتونم برات بیارم.

دمت گرم داداش فردا مارکشو بهت میگم البته همون بهتر مارکش خوب نباشه بتونم رفیق جدیدمو ببینم :)
لینک به دیدگاه

دمت گرم داداش فردا مارکشو بهت میگم البته همون بهتر مارکش خوب نباشه بتونم رفیق جدیدمو ببینم :)

مارکشم که خوب باشه ایشالله این دفعه که بیام لنگرود حتما باهات تماس میگرم رفیق. در ضمن دوست عزیز لطف کن پیامهای خصوصی تر رو پ خ کن تا ناظرین فروم از دستمون ناراحت نشن. ممنون

لینک به دیدگاه

مارکشم که خوب باشه ایشالله این دفعه که بیام لنگرود حتما باهات تماس میگرم رفیق. در ضمن دوست عزیز لطف کن پیامهای خصوصی تر رو پ خ کن تا ناظرین فروم از دستمون ناراحت نشن. ممنون

مرسی داداش خوشحال میشم.قدمت روی چشم

یه سیستم هم خونه دارم بعدا اونم میشه یه کوچولو اور کرد؟

مادربرد msi z97guard pro

سی پی یو هم 4690 معمولی هست.

لینک به دیدگاه

مرسی داداش خوشحال میشم.قدمت روی چشم

یه سیستم هم خونه دارم بعدا اونم میشه یه کوچولو اور کرد؟

مادربرد msi z97guard pro

سی پی یو هم 4690 معمولی هست.

بهتره که این کار رو نکنی چون 4690 یک سی پی یو lock شده هست و باید از طریق تغییر در bclk اورکلاک بشه و این موضوع باعث میشه رم اورکلاک بشه و پایدار کردن سیستم خیلی راحت نیست و اصلا این کارو توصیه نمیکنم بهت عزیز جان.برای این کار باید حضوری کمکت کنم و از طریق فروم نمیشه.

لینک به دیدگاه

بهتره که این کار رو نکنی چون 4690 یک سی پی یو lock شده هست و باید از طریق تغییر در bclk اورکلاک بشه و این موضوع باعث میشه رم اورکلاک بشه و پایدار کردن سیستم خیلی راحت نیست و اصلا این کارو توصیه نمیکنم بهت عزیز جان.برای این کار باید حضوری کمکت کنم و از طریق فروم نمیشه.

2 تا رم 4کورسیر  که تو امضام  هست رو این سیستم نصب هست که مزخرف ترین رم های دنیا واسه اورکلاک هستن :D

فک کنم پس بیخیال اور بشم بهتره مگراینکه یکی که اهل اور نیست پیدا بشه بیاد رمامو تعویض کنه :)

لینک به دیدگاه

بعد از 18 دیقه تست تو فشار 100 % با ولتاژ 1.090 (ولتاژو کمی بالا آوردم تا از پایداری مطمعن بشم) نتیجه شد این

این عکسو واسه اسن گذاشتم  که از منوی پایین برنامه CPUID HWMonitor هم عکس گذاشته باشم.

آیا دمای کل سیستم نرمال هست؟

sthd_18min-1.090.jpg

لینک به دیدگاه

بعد از 18 دیقه تست تو فشار 100 % با ولتاژ 1.090 (ولتاژو کمی بالا آوردم تا از پایداری مطمعن بشم) نتیجه شد این

این عکسو واسه اسن گذاشتم  که از منوی پایین برنامه CPUID HWMonitor هم عکس گذاشته باشم.

ولتاژ رو همون 1.080 بزار و 30 دقیقه تست بگیر و ایندفعه عکس از بالایه برنامه بزار برام.

لینک به دیدگاه

مارک خمیرمم Hc-131 هست.

خمیر مناسبی هست؟

خمیر خوبیه. همینو بخر و مجدد با دقت روی سطح پردازنده بزن و برای اینکه خیالت از پوشش کامل سطح راحت بشه خمیر رو وسط پردازنده بزن و سینک رو روی پردازنده بزار وخوب فشار بده و مرتب منظم روی پردازنده چپ و راستش کن که خمیر به همه جای سطح پردازنده برسه و برای اطمینان کولر رو از روی پردازنده بردار و اگر دیدی جایی باقی مونده که خمیر نرسیده , اونجا رو مجدد یه کم خمیر بزن تا تمام سطح پردازنده آغشته به خمیر بشه و بعد کولر رو محکم کن. فراموش نکن که قبل از زدن خمیر جدید خمیر قبلی رو کامل از پردازنده و کف کولر پاک کنی.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

ولتاژ رو همون 1.080 بزار و 30 دقیقه تست بگیر و ایندفعه عکس از بالایه برنامه بزار برام.

این کارو صیح انجام دادم بعد 15 مین هنگ  کرد واسه همین گذاشتمش رو 1.090 :D

لینک به دیدگاه

این کارو صیح انجام دادم بعد 15 مین هنگ  کرد واسه همین گذاشتمش رو 1.090 :D

1.085 تست کردی؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...