رفتن به مطلب

کمک برای اورکلاک 4690k+ازراک z97x killer

peto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

الان باید  از کجا شروع کنم :cool:

ساده ترین راه برای شروع کار:

با این عکسی که برات پیوست کردم با توجه به پس زمینه تار شده, وارد قسمت oc tweaker شو و در بالاترین قسمت روی load optimized cpu oc setting کلیک کن و turbo 4.0GHz رو انتخاب کن و لطف کن بعد از انتخاب این گزینه و تاییدش یه عکس بگیر به هر شکلی که میتونی حتی با موبایل و بفرست تا تغییرات رو بررسی کنم .البته میتونی exit رو بزنی و تنظیمات رو ذخیره کنی و سیستم رو راه اندازی مجدد کنی تا تغییرات اعمال بشه بعدش عکس بگیر و دمای پردازنده رو در بایوس چک کن. دقت کن که xmp فعال نشه.

فقط یه سوال, خنک کننده ای رو که گفتی روی بورد بستی دیگه؟

post-10325-0-59793100-1431783352_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Hamid Mohammadi
لینک به دیدگاه

ساده ترین راه برای شروع کار:

با این عکسی که برات پیوست کردم با توجه به پس زمینه تار شده, وارد قسمت oc tweaker شو و در بالاترین قسمت روی load optimized cpu oc setting کلیک کن و turbo 4.0GHz رو انتخاب کن و لطف کن بعد از انتخاب این گزینه و تاییدش یه عکس بگیر به هر شکلی که میتونی حتی با موبایل و بفرست تا تغییرات رو بررسی کنم .البته میتونی exit رو بزنی و تنظیمات رو ذخیره کنی و سیستم رو راه اندازی مجدد کنی تا تغییرات اعمال بشه بعدش عکس بگیر و دمای پردازنده رو در بایوس چک کن. دقت کن که xmp فعال نشه.

فقط یه سوال, خنک کننده ای رو که گفتی روی بورد بستی دیگه؟

اره داداش خنک  کننده (ماچو) بسته  شده

با f12 میشه  از محیط بایوس  عکس  گرفت درسته؟

لینک به دیدگاه

اره داداش خنک  کننده (ماچو) بسته  شده

با f12 میشه  از محیط بایوس  عکس  گرفت درسته؟

راستش رو بخوای راجب اینکه چطور میشه از محیط بایوس عکس گرفت اطلاعی ندارم شاید بقیه دوستان بتونن کمک کنن چون من که تا الان بهش نیاز نداشتم.

با موبایل عکس بگیر فعلا تا منم یه کم تحقیق کنم ببینم چطور میشه از محیط بایوس عکس گرفت. معمولا با F12 میشه عکس گرفت ولی نه در همه بوردها.

برای ذخیره عکس‌ها از قبل باید یک USB Flash با فرمت FAT 16/32 به یکی از پورت‌های USB مادربرد متصل کرده باشی.

لینک به دیدگاه

راستش رو بخوای راجب اینکه چطور میشه از محیط بایوس عکس گرفت اطلاعی ندارم شاید بقیه دوستان بتونن کمک کنن چون من که تا الان بهش نیاز نداشتم.

با موبایل عکس بگیر فعلا تا منم یه کم تحقیق کنم ببینم چطور میشه از محیط بایوس عکس گرفت. معمولا با F12 میشه عکس گرفت ولی نه در همه بوردها.

با همون اف 12  گرفتم داداش

2nrg_0c1.jpg

لینک به دیدگاه

این عکس از دما  بود  که بعد از  اعمال تغییراتی  که  گفتین  از  70  به  79  رسید.

حالا از  خود تنظیماتی که  گفتینم  عکس میگیرم  میفرستم.

لینک به دیدگاه

این عکس از دما  بود  که بعد از  اعمال تغییراتی  که  گفتین  از  70  به  79  رسید.

حالا از  خود تنظیماتی که  گفتینم  عکس میگیرم  میفرستم.

CPU FAN رو به کجا وصل کردی رفیق؟ چرا توی این عکس مشخص نیست؟

لینک به دیدگاه

اینم  تنظیماتی که گفتین(از هرجا خواستین  بگین  عکس بگیرم)

از قسمت پایینتر این صفحه از میزان ولتاژها عکس بگیرید

لینک به دیدگاه

CPU FAN رو به کجا وصل کردی رفیق؟ چرا توی این عکس مشخص نیست؟

chassis fan 1

فک کنم  نشون  دهنده  فن  سی پی یو هست.

لینک به دیدگاه

به cpu fan بايد وصل كني . بقيه براي فنهاي كيس هستند

ویرایش شده توسط alidata
لینک به دیدگاه

chassis fan 1

فک کنم  نشون  دهنده  فن  سی پی یو هست.

پس جای درست نصب نکردی لطفا سیم فن پردازنده رو به جای درست متصل کن سرعت فن پردازنده پایینه با توجه به دما باید سرعت فن بالاتر باشه ولی چون به case fan متصل کردی درست کار نمیکنه.

به این قسمت وصلش کن.

post-10325-0-35947700-1431787762_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به cpu fan بايد وصل كني . بقيه براي فنهاي كيس هستند

شک کردم  یکم  غیر طبیعی فنش کند  هستا :wacko:

لینک به دیدگاه

پس جای درست نصب نکردی لطفا سیم فن پردازنده رو به جای درست متصل کن سرعت فن پردازنده پایینه با توجه به دما باید سرعت فن بالاتر باشه ولی چون به case fan متصل کردی درست کار نمیکنه.

به این قسمت وصلش کن.

این  فن ماچو لامصب از بس  بزرگه  کل  فضای کیس رو  گرفته  خیلی  سخته  جابه جا کردن فیش ها و سوکت ها.شایدم اشکال از کیس ایکس 1  گرین :mad:

اوکی الان  وصل میکنم  دوباره دما  رو  تست میکنم.

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

این  فن ماچو لامصب از بس  بزرگه  کل  فضای کیس رو  گرفته  خیلی  سخته  جابه جا کردن فیش ها و سوکت ها.شایدم اشکال از کیس ایکس 1  گرین :mad:

پس  وصلش کنم  به  CPU FAN1 یا 2؟

cpu fan 1 ولی اگر نشد به هر کدوم که وصل کنی با یه کم تغیرات در تنظیمات فن توی بایوس میشه مشکل رو حل کرد ولی به cpu fan وصل کنی راحتتره

لینک به دیدگاه

اینم  از  عکس  ولتاژ

ولتاژها خوبه الان بعد از نصب cpu fan دما رو چک کن هم توی بایوس هم تحت فشار در محیط ویندوز.

لینک به دیدگاه

اقا رفتم جای فن  رو  عوض کردم دما به  شدت  پایین اومد :mellow:

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

بسیار عالییییییییییییی.

حالا برو توی ویندوز و با یه نرم افزار تست فشار cpu رو تحت فشار بزار و دمای پردازنده رو گزارش کن برام

لینک به دیدگاه

تو حالت  بیکاری  تو محیط  ویندوز دما 32 هست.

خیلی  کم تر شده  نسبت  به قبل :)

لینک به دیدگاه

تو حالت  بیکاری  تو محیط  ویندوز دما 32 هست.

خیلی  کم تر شده  نسبت  به قبل :)

دوست من یه کم دمات در حالت استرس بی منطق هست. فکر کنم باید کولر رو باز کنی و دوباره خمیر بزنی و کاملا با دقت دوباره نصب کنی. احتمالا دما پایینتر میاد چون الان اختلاف دما بین core#3 و core#0 حدود 20 درجه هست که از منطق به دوره.

شمامیتونی بازم به راحتی اورکلاک کنی تا 4.2 ولی کولر رو چک کن. فکر کنم نیاز به اضافه کردنه ولتاژ هم نداشته باشی. در ضمن دور فن رو هم باید تغییر بدی چون پایینه.

لینک به دیدگاه

دوست من یه کم دمات در حالت استرس بی منطق هست. فکر کنم باید کولر رو باز کنی و دوباره خمیر بزنی و کاملا با دقت دوباره نصب کنی. احتمالا دما پایینتر میاد چون الان اختلاف دما بین core#3 و core#0 حدود 20 درجه هست که از منطق به دوره.

شمامیتونی بازم به راحتی اورکلاک کنی تا 4.2 ولی کولر رو چک کن. فکر کنم نیاز به اضافه کردنه ولتاژ هم نداشته باشی. در ضمن دور فن رو هم باید تغییر بدی چون پایینه.

فک کنم علت  این  اختلاف این  بود که  وسط تست  استرس برنامه  CPUID HWMonitor رو باز کردم وچون  فشار  سی پی یو  رو  100% بود یه  لحظه برنامه  هنگ  کرد  بعد  دوباره  عادی شد.

تو  عکس هم مشخصه  یه  لحظه تو نمودار(کم تر از 1 ثانیه) دما رفت  بالا و بعدش  عادی شد.

حالا  دوباره  تست  میگیرم  ببینم  چی میشه.

دور  فن  رو  رو چند  بذارم؟

لینک به دیدگاه

دوباره تست  گرفتم  نتایجش تقریبا  همون شد  فقط یه کوچولو دما  کم تر شد.تو core#0 از  83  رسید  به 80 ولی  جاهای  دیگه تغییری نداشت.

فن رو  خیلی محکم  بستم  لق  هم نمیزنه ممکنه  علت از جنس  خمیر باشه؟

خمیرشم  چون بار اول تو نصب کولر به مشکل بر خورده  بودم شاید 2 ساعت  تو  هوای آزاد مونده  بود.یعنی  بعد  اینکه  خمیر رو  به سی پی یو  مالوندم 2  ساعت  طول کشید فن  روش  فیکس بشه.

آیا این  باعث از بین رفتن  یا  خشک  شدن  یا پایین اومدن  کیفیت  کاری  خمیر میشه؟

لینک به دیدگاه

دوباره تست  گرفتم  نتایجش تقریبا  همون شد  فقط یه کوچولو دما  کم تر شد.تو core#0 از  83  رسید  به 80 ولی  جاهای  دیگه تغییری نداشت.

فن رو  خیلی محکم  بستم  لق  هم نمیزنه ممکنه  علت از جنس  خمیر باشه؟

خمیرشم  چون بار اول تو نصب کولر به مشکل بر خورده  بودم شاید 2 ساعت  تو  هوای آزاد مونده  بود.یعنی  بعد  اینکه  خمیر رو  به سی پی یو  مالوندم 2  ساعت  طول کشید فن  روش  فیکس بشه.

آیا این  باعث از بین رفتن  یا  خشک  شدن  یا پایین اومدن  کیفیت  کاری  خمیر میشه؟

حتما دوست من. شما باید خمیر رو عوض کنی چون بهترین حالت اینه که  به محض اینکه خمیر زدی کولر رو روی پردازنده بزاری.

از داخل بایوس تنظیمات فن رو تغییر بده و در نمودار مخصوصش سرعت فن رو با بالا رفتن دما متناسب کن. البته اینو بدون که وقتی داری سرعت فن رو تنظیم میکنی اون نمودار مربوط به دمای هسته ها نیست و مربوط به دمای سطح پردازنده هست یعنی وقتی دما رو با حداکثر دور فن روی 50 درجه تنظیم میکنی تقریبا با دمای 65 درجه توی محیط ویندوز روبرو میشی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...