رفتن به مطلب

کمک برای اورکلاک 4690k+ازراک z97x killer

peto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آخه تو حالت adaptive ولتاژ برحسب نیاز cpu بالا پایین میشه و دوتا مشکل بوجود میاد 

یکی اینکه پردازنده سخت تر stable میشه و مهمتر اینکه تو نرم افزار های تست مجازی ممکنه ولتاژ بصورت وحشتناکی بالا بره و اصلا توصیه نمیشه

فرمایشتون تا حدودی صحیح هست دوست عزیزولی این مطلب بیشتر به فرکانس های بالا مربوط میشه که معمولا speed step هم خاموش میکنیم تا فرکانس ثابت باشه با ولتاژثابت. و جسارتا موضوع دیگه ای هم هست که وقتی حالت adaptive فعال باشه ولتاژ وحشتناک بالا نمیره و تا یه حدی بر اساس ولتاژ اولیه ای که به پردازنده دادیم بالا میره که معمولا این میزان حدود 5 درصد بیشتر از ولتاژ اولیه هست.

لینک به دیدگاه

شاید هم من اشتباه می کنم اما تو بعضی از تست ها ی سنگین مثل linpack این میزان 5 درصد رو مین رعایت نمیکنه (نمی دونم چرا )  و تو فروم های خارجی من تا ولتاژ 1.5 هم بخاطر adaptive دیدم درحالیکه مثلا vcore رو 1.3 بوده و شدیدا توصیه میکنن رو override باشه 

لینک به دیدگاه

شاید هم من اشتباه می کنم اما تو بعضی از تست ها ی سنگین مثل linpack این میزان 5 درصد رو مین رعایت نمیکنه (نمی دونم چرا )  و تو فروم های خارجی من تا ولتاژ 1.5 هم بخاطر adaptive دیدم درحالیکه مثلا vcore رو 1.3 بوده و شدیدا توصیه میکنن رو override باشه 

کاملا موافقم ولی بستگی داره که بورد چی باشه. مثلا من این اتفاق رو تا حالا توی بورد های گیمینگ و رده بالایه ایسوس و ازراک و ام اس آی و گیگا ندیدم. و این اتفاق معمولا با خاموش کردنه اسپید استپ تکنولوژی نمیافته. البته نا گفته نمونه که این اتفاق توی بوردهای اینتل بیشتر اتفاق میافته تا جایی که من تجربه کردم.

ویرایش شده توسط Hamid Mohammadi
لینک به دیدگاه

دمای سی پی یو تو تنظیماتی که شما گفتین و ولتاژ 1.100 بعد از 15  دیقه تست استرس تو فشار 100%

8fmk_152.jpg

لینک به دیدگاه

بسیار عالی.

حالا بازم ولتاژ رو بیار پایین تا بازم دما کاهش پیدا کنه.

بزار روی 1.070 و 15 دقیقه تست کن  ببین پایدار میشه.

لینک به دیدگاه

بسیار عالی.

حالا بازم ولتاژ رو بیار پایین تا بازم دما کاهش پیدا کنه.

بزار روی 1.070 و 15 دقیقه تست کن  ببین پایدار میشه.

چشم الان انجام میدم نتیجشو  میگم.

لینک به دیدگاه

ولتاژ رو  1.070

بعد از 12  دیقه  تست  فشار

الان بزار روی 1.050 بازم تست بگیر. 

یا بزار روی 1.000 تست بگیر.

لینک به دیدگاه

یا بزار روی 1.000 تست بگیر.

ولتاژو گذاشتم  رو 1.000 سیستم بالا اومد  ولی  قبل از اینکه  تست  شروع  بشه  هنگ  کرد.

ولتاژو  گذاشتم  رو 1.050 بعد از 12  دیقه تست  فشار دما این طور بود

xer5_dama_2.jpg

لینک به دیدگاه

ولتاژو گذاشتم  رو 1.000 سیستم بالا اومد  ولی  قبل از اینکه  تست  شروع  بشه  هنگ  کرد.

دما عالیه عزیز دل. سعی کن ولتاژرو 0.01 به 0.01 بیاری پایین تا بتونی دقیق ولتاژلازم رو به پردازنده برسونی. مثلا الان ولتاژ 1.040 رو وارد کن اگر پایدار بود ولتاژرو 1.030 بزار تا از پایداری خارج بشه و بتونی مرز پایداری رو پیدا کنی. حتی میتونی ولتاژ 1.035 بدی.

حالا میتونی به راحتی بدونه اینکه به اورکلاکت دست بزنی برای همیشه بدون اینکه پردازنده هیچ آسیبی ببینه از این فرکانس استفاده کنی. هر وقت کولر بهتر بستی میتونی فرکانس و  ولتاژرو باز هم بالا ببری. با توجه به این فرکانس و ولتاژتقریبا با هر 0.050 یا 0.060 ولتاژاضافه میتونی 0.1 گیگاهرتز به فرکانس اضافه کنی. یعنی با ولتاژ1.1 میتونی فرکانس 4.3 داشته باشی. و با ولتاژ1.2 میتونی فرکانس 4.5 داشته باشی و اینم بدون که پردازنده خیلی خوبی داری.

لینک به دیدگاه

دما عالیه عزیز دل. سعی کن ولتاژرو 0.01 به 0.01 بیاری پایین تا بتونی دقیق ولتاژلازم رو به پردازنده برسونی. مثلا الان ولتاژ 1.040 رو وارد کن اگر پایدار بود ولتاژرو 1.030 بزار تا از پایداری خارج بشه و بتونی مرز پایداری رو پیدا کنی. حتی میتونی ولتاژ 1.035 بدی.

حالا میتونی به راحتی بدونه اینکه به اورکلاکت دست بزنی برای همیشه بدون اینکه پردازنده هیچ آسیبی ببینه از این فرکانس استفاده کنی. هر وقت کولر بهتر بستی میتونی فرکانس و  ولتاژرو باز هم بالا ببری. با توجه به این فرکانس و ولتاژتقریبا با هر 0.050 یا 0.060 ولتاژاضافه میتونی 0.1 گیگاهرتز به فرکانس اضافه کنی. یعنی با ولتاژ1.1 میتونی فرکانس 4.3 داشته باشی. و با ولتاژ1.2 میتونی فرکانس 4.5 داشته باشی و اینم بدون که پردازنده خیلی خوبی داری.

بعد از 11 دیقه تست  تو فشار با  ولتاژ 1.030 کامل  پایداربود اینم  عکس

5wmb_11.jpg

لینک به دیدگاه

یه سوال 

اگه  بایوس  رو آپدیت  کنم  ممکنه  اورکلاک  بهتری انجام  بشه؟

الان ولتاژ رو رو 1.025 میذارم یه  تست  پایداری دیگه میگیرم.

لینک به دیدگاه

یه سوال 

اگه  بایوس  رو آپدیت  کنم  ممکنه  اورکلاک  بهتری انجام  بشه؟

الان ولتاژ رو رو 1.025 میذارم یه  تست  پایداری دیگه میگیرم.

فعلا اصلا به آپدیت کردن بایوس فکر نکن چون سیستم کاملا پایدار هست و نیازی به آپدیت نداری و بدون که آپدیت بایوس همیشه خوب نیست و گاهی اوقات جوابه عکس میده.

الان تمام شرایط ایده ال هست.

راستی اگر بعد از مدتی دیدی سیستم پایداریشو از دست داد به ولتاژت 0.005 اضافه کن.

لینک به دیدگاه

فعلا اصلا به آپدیت کردن بایوس فکر نکن چون سیستم کاملا پایدار هست و نیازی به آپدیت نداری و بدون که آپدیت بایوس همیشه خوب نیست و گاهی اوقات جوابه عکس میده.

الان تمام شرایط ایده ال هست.

راستی اگر بعد از مدتی دیدی سیستم پایداریشو از دست داد به ولتاژت 0.005 تا اضافه کن.

تو ولتاژ 1.025 بعد از 2  دیقه  تو  فشار   هنگ  کرد.

دوباره  ولتاژو  گذاشتم  رو رو 1.030

الان  چی کار باید بکنم؟

لینک به دیدگاه

تو ولتاژ 1.025 بعد از 2  دیقه  تو  فشار   هنگ  کرد.

دوباره  ولتاژو  گذاشتم  رو رو 1.030

الان  چی کار باید بکنم؟

با ولتاژ 1.030 سیستمت پایداره و دما هم خیلی ایده آل هست و هیچ خطری بورد و پردازنده رو تهدید نمیکنه.

اگر خواستی میتونی فرکانس رو 4.3 بزاری و ولتاژ رو 1.080 بزار و تست بگیر ببین پایدار هست و دما خیلی بالا نمیره؟ 

لینک به دیدگاه

با ولتاژ 1.030 سیستمت پایداره و دما هم خیلی ایده آل هست و هیچ خطری بورد و پردازنده رو تهدید نمیکنه.

اگر خواستی میتونی فرکانس رو 4.3 بزاری و ولتاژ رو 1.080 بزار و تست بگیر ببین پایدار هست و دما خیلی بالا نمیره؟ 

فرکانس رویعنی بازم دستی تغییر بدم؟

یعنی  عدد 42 رو بکنم 43؟

بعد عدد 41 رو  لازم نیست  مثه دفعه ی قبل تغییر بدم؟

لینک به دیدگاه

فرکانس رویعنی بازم دستی تغییر بدم؟

یعنی  عدد 42 رو بکنم 43؟

بعد عدد 41 رو  لازم نیست  مثه دفعه ی قبل تغییر بدم؟

آره عزیز جان تغییر بده و 42 رو 43 بزار و 41 رو 42 بزار و ولتاژ رو دستی بزار روی 1.080 و تست بگیر

لینک به دیدگاه

راستی دور فن  رو میتونم رو توربو هم  بذارم که بیشتر یشه آیا این کار رو بکنم یا همینجا بذارم بمونه؟

لینک به دیدگاه

راستی دور فن  رو میتونم رو توربو هم  بذارم که بیشتر یشه آیا این کار رو بکنم یا همینجا بذارم بمونه؟

امتحان کن بزار روی توربو ببین چطور جواب میگیری

لینک به دیدگاه

امتحان کن بزار روی توربو ببین چطور جواب میگیری

دور فن رو گذاشتم رو توربو صداشم زیاد نشد(شاید چون سرو صدا تو مغازم  زیاد هست  هیچ صدای اضافی تو کیس شنیده نمیشه)

ولتاژ رو هم گذاشتم رو 1.080

تنظیمات هم  طبق گفته شما قرار دادم نتیجه تست تو فشار در 12 دیقه

tv0m_dama_12.jpg

لینک به دیدگاه

داداش می خوای یه بازه پشت سر هم بگو من پشت سر هم اعداد رو تغییر بدم و تست بگیرم.

مثلا

43 رو به 44 تغییر بدم 

42 رو هم به 43 تغییر بدم

و ولتاژ رو هم .050 تا زیاد کنم خوبه؟(بذارم رو 1.130)

اینقد این کارو تکرار کنم تا ناپایدار بشه؟

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

دور فن رو گذاشتم رو توربو صداشم زیاد نشد(شاید چون سرو صدا تو مغازم  زیاد هست  هیچ صدای اضافی تو کیس شنیده نمیشه)

ولتاژ رو هم گذاشتم رو 1.080

تنظیمات هم  طبق گفته شما قرار دادم نتیجه تست تو فشار در 12 دیقه

دما کاملا ایده ال هست دوست من و بازم کم کم ولتاژ رو بیار پایین تا به مرز پایداری برسی و دیگه فرکانس رو اصلا دست نزن و همین 4.3 کاملا ایده ال هست.

بزار همیشه روی توربو کار کنه.

لینک به دیدگاه

داداش می خوای یه بازه پشت سر هم بگو من پشت سر هم اعداد رو تغییر بدم و تست بگیرم.

مثلا

43 رو به 44 تغییر بدم 

42 رو هم به 43 تغییر بدم

و ولتاژ رو هم .050 تا زیاد کنم خوبه؟(بذارم رو 1.130)

اینقد این کارو تکرار کنم تا ناپایدار بشه؟

نه عزیز دل. دیگه فرکانس اضافه نکن چون کولرت از این بیشتر توان نداره و به پردازنده ممکنه آسیب بزنه و از این به بعد باید واترکولر داشته باشی مگه اینکه بخوای پردازنده رو بسوزونی یا عمرشو خیلی کوتاه کنی  :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...