رفتن به مطلب

کمک برای اورکلاک 4690k+ازراک z97x killer

peto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

خمیر خوبیه. همینو بخر و مجدد با دقت روی سطح پردازنده بزن و برای اینکه خیالت از پوشش کامل سطح راحت بشه خمیر رو وسط پردازنده بزن و سینک رو روی پردازنده بزار وخوب فشار بده و مرتب منظم روی پردازنده چپ و راستش کن که خمیر به همه جای سطح پردازنده برسه و برای اطمینان کولر رو از روی پردازنده بردار و اگر دیدی جایی باقی مونده که خمیر نرسیده , اونجا رو مجدد یه کم خمیر بزن تا تمام سطح پردازنده آغشته به خمیر بشه و بعد کولر رو محکم کن. فراموش نکن که قبل از زدن خمیر جدید خمیر قبلی رو کامل از پردازنده و کف کولر پاک کنی.

موفق باشی.

اوکی  پس همینو میخرم.

یه سری  بنچمارک گرفتم  از سیستم نتیجش  کمی  عجیب بود.

بعد الظهر که برگشتم مغازه  نتایجشو میذارم.

لینک به دیدگاه

1.085 تست کردی؟

نه یه ضرب رفتم رو 1.090

ولتاژ نرمال و عادی و بدون اور  واسه  سی پی یوی من چند هست؟

لینک به دیدگاه

نه یه ضرب رفتم رو 1.090

ولتاژ نرمال و عادی و بدون اور  واسه  سی پی یوی من چند هست؟

حتما 1.085 هم امتحان کن چون یه کم دمات بالا رفته روی core#0

ولتاژعادی رو فکر کنم بتونی روی 0.800 بزاری تا سیستمت کاملا پایدار باشه.

ولی اگه میخوای خیالت دیگه خیلی راحت باشه فرکانس رو همون 4.2 بزار و ولتاژ رو دوباره روی 1.030 تنظیم کن.

ویرایش شده توسط Hamid Mohammadi
لینک به دیدگاه

حتما 1.085 هم امتحان کن چون یه کم دمات بالا رفته روی core#0

ولتاژعادی رو فکر کنم بتونی روی 0.800 بزاری تا سیستمت کاملا پایدار باشه.

ولی اگه میخوای خیالت دیگه خیلی راحت باشه فرکانس رو همون 4.2 بزار و ولتاژ رو دوباره روی 1.030 تنظیم کن.

رو 1.085 امتحان کردم. بعد از 18 مین دما  شد این

ise_188.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

میشه لطفا یه عکس از قسمت ولتاژ بایوس بزارین

ممنون

چشم الان قرار میدم @};-

لینک به دیدگاه

نکته ای که  هست اینه که  قبلا سی پی یو fx 8320 داشتم.با اون سی پی یو و همین  گرافیک الانم  بازی  فارکرای 4 رو رو فول اچ دی با بالاترین  جزییات 40 فریم میگرفتم الان با  این سی پی یو امروز امتحان  کردم دیدم  شده 60  فریم.

یعنی  سی پی یو قبلیم  به انداره ی 20  فریم  گلوگاه  بود؟

لینک به دیدگاه

رو 1.085 امتحان کردم. بعد از 18 مین دما  شد این

ise_188.jpg

الان همه چی عالیه و دما کاملا ایده ال هستش. فعلا تا همین مقدار اورکلاک استفاده کن تا ایشالله کولر بهتر بخری.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

الان همه چی عالیه و دما کاملا ایده ال هستش. فعلا تا همین مقدار اورکلاک استفاده کن تا ایشالله کولر بهتر بخری.

موفق باشی.

نه آقا همین کولرم از دهنم زیادیه :D

تو بازی Call of Duty - Advanced Warfare هم فریم خیلی بهتر شد.

واقعا سی پی یو 8 هسته ای ای ام دی گلوگاه بود؟

لینک به دیدگاه

نه آقا همین کولرم از دهنم زیادیه :D

واقعا سی پی یو 8 هسته ای ای ام دی گلوگاه بود؟

راستش رو بخوای زیاد راجبه پردازنده های amd اطلاعات ندارم و این سوال رو میتونی از کاربر HeX بپرسی که فکر میکنم اطلاعاتشون راجبه این پردازنده ها خیلی خیلی بیشتر از من هست.

لینک به دیدگاه

راستش رو بخوای زیاد راجبه پردازنده های amd اطلاعات ندارم و این سوال رو میتونی از کاربر HeX بپرسی که فکر میکنم اطلاعاتشون راجبه این پردازنده ها خیلی خیلی بیشتر از من هست.

اقا اگه یه رم 4 باس 1600 بندازم کنار رم امضام دوال چنل میشه یا حتما باید 8 بندازم کنارش؟

لینک به دیدگاه

میتونی توی این بازی تنظیمات رو روی حداکثر بزاری و سوپر سمپلینگ رو 16 بزاری و بهم خبر بدی که وضعیت چطور میشه؟

لینک به دیدگاه

اقا اگه یه رم 4 باس 1600 بندازم کنار رم امضام دوال چنل میشه یا حتما باید 8 بندازم کنارش؟

رم های هم فرکانس اگه از نظر تایمینگ و چیپ مشابه هم نباشن دوال چنل نمیشن. اگه همون مارک و با همون مشخصات بگیری ولی 4 گیگ شاید بشه ولی به ریسکش نمی ارزه و برای دوال چنل بهتره که رمها دقیقا یکسان باشن.

من خودم رمهای مختلف رو با هم چک کردم دوال شد ولی تمام مشخصاتشون مثل هم بود و فقط مارکشون با هم فرق داشت.

ویرایش شده توسط Hamid Mohammadi
لینک به دیدگاه

میتونی توی این بازی تنظیمات رو روی حداکثر بزاری و سوپر سمپلینگ رو 16 بزاری و بهم خبر بدی که وضعیت چطور میشه؟

همه تنظیمات آخر

رزولوشن هم فول اچ دی

میانگین شد 30 فریم تو این بازی

لینک به دیدگاه

رم های هم فرکانس اگه از نظر تایمینگ و چیپ مشابه هم نباشن دوال چنل نمیشن. اگه همون مارک و با همون مشخصات بگیری ولی 4 گیگ شاید بشه ولی به ریسکش نمی ارزه و برای دوال چنل بهتره که رمها دقیقا یکسان باشن.

من خودم رمهای مختلف رو با هم چک کردم دوال شد ولی تمام مشخصاتشون مثل هم بود و فقط مارکشون با هم فرق داشت.

چند وقته پیش یه رم 4 کورسیر گذاشتم کنارش نمره بنچمارکش تقریبا دوبرابر شد.

البته نمیدونم دوال شده بود یا نه.

مشکل من اینجاست که لنگه ی رم من هیچ کجا پیدا نمیشه حتی قیمتم تو نت  نمیشه  درآورد. وبه علت سینگل بودن کسی هم نمی خره ازم.وگرنه  رم  خوبی هست از کورسیر XMS3 C11  که تست  کردم  خیلی  سرتر هست.

لینک به دیدگاه

چند وقته پیش یه رم 4 کورسیر گذاشتم کنارش نمره بنچمارکش تقریبا دوبرابر شد.

البته نمیدونم دوال شده بود یا نه.

مشکل من اینجاست که لنگه ی رم من هیچ کجا پیدا نمیشه حتی قیمتم تو نت  نمیشه  درآورد. وبه علت سینگل بودن کسی هم نمی خره ازم.وگرنه  رم  خوبی هست از کورسیر XMS3 C11  که تست  کردم  خیلی  سرتر هست.

همینطوری استفاده کن و بعد دوتا 8 بخر و اینو زاپاس نگه دار شاید یه وقت به کارت اومد.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

كارتون حرف نىاشت  :clapping:  :clapping:  :clapping:

خواهش دوست من.

قابل نداشت.  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

بسی آموزنده بود دوستان

@};-

@};-  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...