رفتن به مطلب

کمک برای رایت بازیGTAV بروی DVD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز.

دوستان وقتی بازیها رو دانلود میکنیم و از زیپ خارج میکنیم , یه فایل iso  بدست میاد و اگه حجمش کمتر از یه dvd 9 باشه میشه با power iso بازی رو رایت کرد و موقعی که dvd رو توی درایو میزازیم, ستاپ میاد و میشه راحت نصب کرد.

اما اگه حجمش بیشتر باشه چطور میتونیم روی چند تا dvd رایت کنیم که وقتی dvd1 رو میزاریم , ستاپ بازی بیاد و بعد  dvd2 رو بخواد و... تا نصب تموم شه .

چون دارم بازی GTAV نسخه ریلودد رو دانلود میکنم و با توجه به حجم زیادش اگه فقط پارت هایی که دانلود کردم رو رایت کنم , از زیپ خارج کردن و نصبش ,فضای زیادی میخواد و زمانبر هست.

باتشکر.

لینک به دیدگاه

شما وقتی فایل ایزو رو با درایو مجازی باز کنی...به احتمال زیاد فایل های ستاپ چند بخش هستن که شماره گذاری شدن مثلا 01 و یه آیکون اصلی واسه نضب دارن به نام setup شما به اندازه حجم یه dvd ااز فایل های ستاپ روی dvd به ترتیب رایت کن یادت باشه dvd اول باید حاوی آیکون اصلی setup باشه

لینک به دیدگاه

دوستمون درست میگه ولی اگه اینطوری نبود و هر فایلش بیشتر از 9 گیگ بود که احتمالا هم همینطوره با winrar به پارت های مساوی تقسیمش کن یا با نرم افزار Setup Factory 9 تبدیل به ستابش کنی و خیلی راحت رو دی وی دی رایت بزن.

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان عزیز.

وقتی فایل ایزو رو با درایو مجازی باز میکنم , فایلهای ستاپ حجم زیادی دارن .اگه بخوام با winrar به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنم موقع نصب بازهم اول باید dvd ها روی هارد کپی بشن تا از زیپ خارج بشن.(با hjsplit هم به قسمت های کوچکتر تقسیم کردم بازهم نشد.)

اگر هم بخوام با winrar از قابلیت SFX archive استفاده کنم بازهم موقع نصب باید فایل ها از زیپ خارج بشن که تاثیری نداره.

اگر هم بخوام بازی رو نصب کنم واز محل نصب بازی SFX archive درست کنم , ستاپ اصلی بازی از بین میره.

دوستان اگر روش دیگه ای میدونید لطفا راهنممایی بکنید.

لینک به دیدگاه

با همون نرم افزاری که گفتم میتونی تبدیل به ستابش کنی با هر حجمی که دوست داری و راحت رو دی وی دی رایت بزنی.

فقط باید اول بازی رو نصب کنی و از فایل نصب شدش یه ستاب بسازی.

خودم این کارو انجام دادم و خوب جواب داد ولی یه خورده زمان میبره!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

این برنامه عالیه حتما امتحان کن

http://soft98.ir/software/1585-Smar-Install-Maker.html

تمام امکانات رو در اختیارت قرار میده   زبان فارسی هم ساپورت میکنه

این عکس از محیط نرم افزار و خروجی که تهیه میکنه

http://www.sminstall.com/screen.html

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان. راستش من منظورم روش ساخت ستاپ برای بازی نبود. توی فایل ایزو بازی فایل ستاپ وجود داره. بیشتر دنبال روشی هستم که بدون نصب بازی بشه فایل ایزو رو روی چند تا dvd رایت بکنم تا ستاپ خود بازی حفظ بشه.

لینک به دیدگاه

دوستان برای رایت بازیهایی که حجم بیشتر از ۹ گیگ دارند ، من فعلا ۴ تا روش رو جمع بندی کردم اگر باز هم روش دیگری هست لطفا راهنمایی کنید.

روش اول : پارتهایی که دانلود کردیم رو ، بروی DVD رایت کنیم. (محتویات DVD ها باید دوباره روی هارد کپی بشه ، از زیپ خارج بشه ، و فایل ایزو بازی به کمک درایو مجازی نصب بشه.)

روش دوم : پارتهایی که دانلود کردیم رو از زیپ خارج کنیم و فایل ایزو بدست امده را با کمک درایو مجازی باز کنیم و از محتویات ان به کمک winrar یک فایل اجرایی ( SFX archive) درست کنیم و روی DVD رایت کنیم.(بعد از قرار دادن DVD به طور خودکار فایلها از زیپ خارج میشود و نصب بازی شروع میشود. بعد از نصب میتوان فایل های از زیپ خارج شده را از روی هارد پاک کرد.)

روش سوم : بازی را اول نصب میکنیم و از پوشه نصب بازی به کمک winrar یک فایل اجرایی (SFX archive) ایجاد میکنیم و بروی DVD رایت میکنیم.(بعد قرار دادن DVD بازی به طور خودکار در محل دلخواه کپی میشود و نیازی به نصب نیست.)

روش چهارم : بازی را اول نصب میکنیم. به کمک یکی از برنامه های ستاپ ساز که دوستان در بالا اشاره کردند، یک ستاپ برای بازی میسازیم و فایلهای ستاپ رو بروی DVD رایت میکنیم.(بعد از قرار دادن DVD ، شروع به نصب بازی می کنیم.)

لینک به دیدگاه

بهرین روش همون آخری هست.

درسته یه خورده زمان بره ولی واقعا ارزششو داره خیلی چیزی خوبی از آب در میاد.

آزمایش کن میفهمی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...