رفتن به مطلب

راهنمایی برای اورکلاک

Hani RZ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

میخواستم این 2تا سیستم رو اور کنم

مشخصاتش رو هم گذاشتم:

1:

6mr44rmvjgt18ql6z0q6.jpg

8gsp1wx381386t722s37.jpg

4nliwby2lyoygc22t89.jpg

2zfxoiux85sh7w8naj1t.jpg

8wntifvkqm38szzgscge.jpg

2:

mav4wl8uf4endsf9atox.jpg

uss69790r1qfxbs9c8w.jpg

sxli8zitmsqxvslakxd.jpg

9v0hcakjbpo8rzt8kgb9.jpg

فن cpu هر دو سیستم استوک هست ولی در کیس همیشه بازه و تو یه محیط نسبتا بازی قرار داره

سیستم های شرکتمون هستن و خیلی کمکمون میکنه اگه سرعت هسته ها بالا بره... ممنون میشم کمک کنین.[-X

لینک به دیدگاه

راستی ، بیشتر سرعت هسته ها مهمه چون میخوایم سرعت رندر بره بالا... مخصوصا سیستم اول

لینک به دیدگاه

با سلام دوست عزیز

ابتدا هر گزینه ای در بایوس که مربوط به Energy Saving هستش رو غیر فعال کنید.

E5400@3500MHz:

CPU:260x13.5

Ram:260X4/5=650Mhz

Timing:5-5-5-15

AMD Athlon II X3 435@3500MHz:

CPU:240x14.5

Ram:240x3/10=1600MHz

Timing:9-9-9-24

دوست عزیز برای اینکه ولتاژ ها رو دقیق تنظیم کنید باید تست پایداری رو انجام بدید.برای این منظور میتونید از نرم افزار Prime95 استفاده کنید.فقط دقت کنید که ولتاژهای نامتعارف ندید.ابتدا با همون ولتاژ ها پیش فرض سخت افزارتون شروع کنید و بعد پله پله افزایش بدید.

من یک مقدار ساده و روان توضیح دادم اگه ابهامی هست بگید تا شاید بتونم کمک بیشتری کنم[-X

لینک به دیدگاه

ممنون دوست من

من زیاد سر در نمیارم از over...

این اعدادی که جلوی cpu نوشتین ولتاژ هست؟؟

میشه دقیق تر بگی که اینا رو کجا باید وارد کنم؟ جلوی cpu voltage تو setup?

اون برنامه رو هم دانلود کردم... کار خاصی باید توش انجام بدم یا اینکه فقط یه تست استرس بگیرم؟؟؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پس بهتون پیشنهاد میکنم ابتدا لینک زیر رو مطالعه کنید باز هم اگر ابهامی بود بفرمایید(اکثر موارد بالا توضیح داده شده):

http://forums.hotoverclock.com/showpost.php?p=283&postcount=1

[-X

لینک به دیدگاه

با سلام

توی سیتم اول با توجه به مادربردتون که قابلیت core unlocker داره شما میتونید هسته چهارم cpu athlon ii x3 435 را باز کنید و اگه کمی خوش شانس باشید حتی 6mb chash L3 هم فعال بشه

فقط کافی برید توی setup مادربردتون و بسته به بایوسش توی تنظیمات cpu گزینه advanced clock calibration را از حالت غیر فعال روی اوتوماتیک قرار بدید و گزینه unlashing mode را هم در حالت اتوماتیک قرار بدید بعد تغییرات را

ذخیره کنید و اگه سیستم boot شد و داخل ویندوز رفت با cpu-z چک کنید ببینید تعداد هسته ها باید 4 تا شده باشه و اسم cpu میشه phenom ii x4 B35

فقط دقت کنید که bios مادربردتون آخرین نسخش باشه

واگه فعال بشه کاراییتون به اندازه کافی بالا میره که دیگه نیازی به اورکلاک ندارید و در ضمن اینم عرض کنم که با هوای آزاد و فن استوک اصلا به اورکلاک فکر نکنید.[-X

لینک به دیدگاه

با سلام

توی سیتم اول با توجه به مادربردتون که قابلیت core unlocker داره شما میتونید هسته چهارم cpu athlon ii x3 435 را باز کنید و اگه کمی خوش شانس باشید حتی 6mb chash L3 هم فعال بشه

فقط کافی برید توی setup مادربردتون و بسته به بایوسش توی تنظیمات cpu گزینه advanced clock calibration را از حالت غیر فعال روی اوتوماتیک قرار بدید و گزینه unlashing mode را هم در حالت اتوماتیک قرار بدید بعد تغییرات را

ذخیره کنید و اگه سیستم boot شد و داخل ویندوز رفت با cpu-z چک کنید ببینید تعداد هسته ها باید 4 تا شده باشه و اسم cpu میشه phenom ii x4 B35

فقط دقت کنید که bios مادربردتون آخرین نسخش باشه

واگه فعال بشه کاراییتون به اندازه کافی بالا میره که دیگه نیازی به اورکلاک ندارید و در ضمن اینم عرض کنم که با هوای آزاد و فن استوک اصلا به اورکلاک فکر نکنید.;)

ممنون دوست من

این کارها رو انجام دادم و همونی شد که گفتی...

فقط کش زیاد تغییر نکرد ... فکر کنم 1 مگ اضافه شده بهش

خیلی ممنون[-X@};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...