رفتن به مطلب

راهنمایی کنید بین این دو مدل مین بورد کدوم بهتره؟

Recommended Posts

سلام 

GA-880GA-UD3H

این مادربورد رو سال 89 خریداری کردم:

سی پی یو am3 ساپورت
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3628#ov

و این یکی رو هفته پیش خریدار کردم که گارانتی هم داره تا سال آینده:

MSI 760GA

سی پی یو +am3  و FX ساپورت

http://www.msi.com/product/mb/760GA-P43-FX.html#hero-overview

نیاز به حداقل 8 ساتا دارم که این دو مادربورد رو به همین علت خریدم

گرافیک برام مهم نبود برای همین هر دو آنبود هستند

مشخصات cpu:
amd athlon II x4 630

یکی رو می خواهم برای خودم بردارم اون یکی رو رد کنم

لطفا با دقت مشخصات رو ببنید و راهنمایی کنید 

دستتون هم درد نکنه 

خداپدرتون رو بیامرزه

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

اون گيگابايته چيپش بالا تره و قوى تره. اون 760 اگه کم کارکرده اونو بگير حد اقل خيالت راحته که کم کارکرده و ديرتر خراب ميشه ( البته اگه زياد انگولکش نکني :D )

لینک به دیدگاه

سلام دوست من. با دقت چکشون کردم.

با توجه به نیازتون که فرمودین, بورد گیگا از لحاظ پورت ها و اتصالات بهتر و کاملتر هست و بورد رده بالاتری نسبت به اون بورد msi هستش. ولی خب کارکرد بورد گیگاتون بیشتره و در نهایت تصمیم گیرنده شمایین.

لینک به دیدگاه

اون گيگابايته چيپش بالا تره و قوى تره. اون 760 اگه کم کارکرده اونو بگير حد اقل خيالت راحته که کم کارکرده و ديرتر خراب ميشه ( البته اگه زياد انگولکش نکني :D )

ممنون  هر دوش رو دارم فقط موندم کدومش رو نگه دارم کدوم رو رد کنم

الان گیگا رو سیستم بستم 

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

اگر بورد گیگا کاملا سالمه و ایرادی نداره و کاپاسیتورها (خازن ها) هیچ تغییر حالتی یا ورمی ندارن , بورد گیگا رو نگه دار.

لینک به دیدگاه

اگر بورد گیگا کاملا سالمه و ایرادی نداره و کاپاسیتورها (خازن ها) هیچ تغییر حالتی یا ورمی ندارن , بورد گیگا رو نگه دار.

بورد گیگابایت 

اتفاقی که یکی دو هفته قبل برام افتاد و روی کیبوردم الکل ریخت و باعث شد مدار پاور برد گیگابایت بسوزه و گارانتی هم نداشت بردم نمایندگی گیگابایت و کل قطعات مدار پاور رو تعویض کردند و الان دارم استفاده می کنم

مین بورد رو 89/12/12 خریداری کردم

برای همین هم الان موندم چیکار کنم؟!

با تشکر

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

بورد گیگابایت 

اتفاقی که یکی دو هفته قبل برام افتاد و روی کیبوردم الکل ریخت و باعث شد مدار پاور برد گیگابایت بسوزه و گارانتی هم نداشت بردم نمایندگی گیگابایت و کل قطعات مدار پاور رو تعویض کردند و الان دارم استفاده می کنم

مین بورد رو 89/12/12 خریداری کردم

برای همین هم الان موندم چیکار کنم؟!

با تشکر

اگه تعمیر به شکلی بوده که بورد به حالت اولیه برگشته و نمایندگی خیالت رو راحت کردن و در ظاهر بورد هم هیچ تغییر حالتی نسبت به قبل نمیبینی همین بورد رو نگه دار. ولی در صورتی که میدونی خوب تعمیر نشده و در ضمن اگر به پورت های بیشتر usb3 و pcie و تعداد پورت های sata3 6G بیشتر نیاز نداری, بورد MSI رو نگه دار چون هم بورد کم کارکردیه نسبت به گیگا و هم تعمیری نیست.

لینک به دیدگاه

اگه تعمیر به شکلی بوده که بورد به حالت اولیه برگشته و نمایندگی خیالت رو راحت کردن و در ظاهر بورد هم هیچ تغییر حالتی نسبت به قبل نمیبینی همین بورد رو نگه دار. ولی در صورتی که میدونی خوب تعمیر نشده و در ضمن اگر به پورت های بیشتر usb3 و pcie و تعداد پورت های sata3 6G بیشتر نیاز نداری, بورد MSI رو نگه دار چون هم بورد کم کارکردیه نسبت به گیگا و هم تعمیری نیست.

خیلی خوب تعمیرش کردن و کل مدار پاور اون رو تعویض کردند که شامل بیش از 20 قطعه است ظاهر مین بورد هم تقریبا عین روز اولش هست

لینک به دیدگاه

خیلی خوب تعمیرش کردن و کل مدار پاور اون رو تعویض کردند که شامل بیش از 20 قطعه است ظاهر مین بورد هم تقریبا عین روز اولش هست

با توجه به توضیحاتتون فکر کنم بهترین پاسخ این باشه که اگر من جایه شما بودم گیگا رو نگه میداشتم. به هر حال تصمیم گیرنده شمایید دوست من.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

با توجه به توضیحاتتون فکر کنم بهترین پاسخ این باشه که اگر من جایه شما بودم گیگا رو نگه میداشتم. به هر حال تصمیم گیرنده شمایید دوست من.

موفق باشی.

برد گیگابایت خوبه ولی برد msi سی پی یو سری FX رو ساپورت میکنه ولی گیگا نمی کنه که یه خورده موندم چیکار کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...