رفتن به مطلب

مشکل اعصاب خورد کن با ssd

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان

من تقریبا 4 ماه پیش از خارج برام یه ssd crucial mx100 512gb آوردن که از روز اول چنتا مشکل باهاش داشتم.

1)این ssd با توجه به نرم افزار CrystalDiskMark سرعت read/write برای حالت های 4k و 4k QD 32 بی نهایت پایین هستش.

نمیدونم چرا اینطوریه در حالی که read/write برای حالت 512k و sequential عادی هست.

به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟

2) وقتی خیلی خیلی عادی فایلی رو روی این اس اس دی  copy/paste میکنم سرعت paste شدنش دقیقا مثل هاردم میمونه و حتی بعضی وقت ها کمتر از هارد هم هستش ... مشکل این میتونه از کجا باشه ؟؟؟

--------------------------------------

چند نکته رو هم حتما باید خدمتتون بگم :

1)حالت trim فعال است و ssd به sata3 وصل است.

2)علاوه بر ssd بالا یک هارد 512 سیگیت هم روی سیستم هست.

3)نرم افزار ssd life pro سلامت رو از روز اول تاحالا 100 زده و میگه هیچ مشکلی درایو نداره.

4)از همان اول ssd رو 3تا پارتیشن کردم اما در همون زمان بنچ مارک هایی که ازش گرفتم هیچ تفاوت خاصی رو بین قبل پارتیشن بندی و بعدش نشون نمیداد.

این هم بنچ مارکی که الان ازش گرفتم (البته سرعتش مخصوصا بخش sequential نسبت به قبل خیلی پایینتره چون الان نصف بیشتردرایو پره !!! قبلا برای sequential هم برای خوندن هم برای نوشتن 500 رو رد میکرد اما این 2تا مشکل بالا رو که نوشتم از اول باهاش داشتم!!! )

اگه چیزی میدونین کمک لطفا :Praying:

post-16140-0-41825000-1431969426_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مگه ssd رو هم پارتیشن بندی میکنن؟؟؟  :-?

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان

من تقریبا 4 ماه پیش از خارج برام یه ssd crucial mx100 512gb آوردن که از روز اول چنتا مشکل باهاش داشتم.

1)این ssd با توجه به نرم افزار CrystalDiskMark سرعت read/write برای حالت های 4k و 4k QD 32 بی نهایت پایین هستش.

نمیدونم چرا اینطوریه در حالی که read/write برای حالت 512k و sequential عادی هست.

به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟

2) وقتی خیلی خیلی عادی فایلی رو روی این اس اس دی  copy/paste میکنم سرعت paste شدنش دقیقا مثل هاردم میمونه و حتی بعضی وقت ها کمتر از هارد هم هستش ... مشکل این میتونه از کجا باشه ؟؟؟

--------------------------------------

چند نکته رو هم حتما باید خدمتتون بگم :

1)حالت trim فعال است و ssd به sata3 وصل است.

2)علاوه بر ssd بالا یک هارد 512 سیگیت هم روی سیستم هست.

3)نرم افزار ssd life pro سلامت رو از روز اول تاحالا 100 زده و میگه هیچ مشکلی درایو نداره.

4)از همان اول ssd رو 3تا پارتیشن کردم اما در همون زمان بنچ مارک هایی که ازش گرفتم هیچ تفاوت خاصی رو بین قبل پارتیشن بندی و بعدش نشون نمیداد.

این هم بنچ مارکی که الان ازش گرفتم (البته سرعتش مخصوصا بخش sequential نسبت به قبل خیلی پایینتره چون الان نصف بیشتردرایو پره !!! قبلا برای sequential هم برای خوندن هم برای نوشتن 500 رو رد میکرد اما این 2تا مشکل بالا رو که نوشتم از اول باهاش داشتم!!! )

اگه چیزی میدونین کمک لطفا :Praying:

سلام

بزرگترین اشتباه شما همین مورد 4 هست  !!

هدف از پارتیشن بندی چی بوده ؟ میخواستید بیش از یک ویندوز بریزید مگه ؟

ویرایش شده توسط eshraghi2012
لینک به دیدگاه

سلام

بزرگترین اشتباه شما همین مورد 4 هست  !!

هدف از پارتیشن بندی چی بوده ؟ میخواستید بیش از یک ویندوز بریزید مگه ؟

512 گیگابایت برا یه درایو یکم زیاده خب !!! اما گفتم که قبل اینکه پارتیشن بندی کنم هم 2تا مشکل بالا بود...

لینک به دیدگاه

درود

مگه ssd رو هم پارتیشن بندی میکنن؟؟؟  :-?

چرا نکنن ؟؟ :-?

لینک به دیدگاه

آیا Intel Rapid Storage روی سیستم نصبه؟

آیا ویندوز مورد استفاده شما به روزه؟

آیا بایوس مادربرد آپدیته؟

SSD رو به چه صورتی پارتیشن بندی کردید؟

چگونه فرمتش کردین؟

هر پارتیشن رو به چه صورتی فرمت کردین؟

فضای خالی در هر پارتیشن به چه صورتیه؟

آیا فیرمور SSD به روزه؟

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

آیا Intel Rapid Storage روی سیستم نصبه؟

آیا ویندوز مورد استفاده شما به روزه؟

آیا بایوس مادربرد آپدیته؟

SSD رو به چه صورتی پارتیشن بندی کردید؟

چگونه فرمتش کردین؟

هر پارتیشن رو به چه صورتی فرمت کردین؟

فضای خالی در هر پارتیشن به چه صورتیه؟

آیا فیرمور SSD به روزه؟

واویلا همه اینکارا واقعا باید انجام شه ؟؟

Intel Rapid Storage کارش چیه و آیا باعث افزایش سرعت میشه ؟؟؟(فعلا نصب نیست)

من هیچ وقت ویندوز رو آپدیت نمیکنم ... اگه با این ویندوزهای تقلبی آپدیت مشکلی پیش نمیاره از کجا میتونم آخرین آپدیت رو بگیرم ؟؟(ویندوز 8.1 pro هستش البته اون نسخه که media center هم داره) و از کجا بفهمم الان چه آپدیتی نصب هست ؟؟

بایاس هم آپدیت نیست ...

3تا پارتیشن 80/200/200

اول ازش یک پارتیشن primary به حجم 480 ساختم رو اون ویندوز ریختم بعد 3تا پارتیشن به شکل بالا کردمش ...

"هر پارتیشن رو به چه صورتی فرمت کردین؟" منظورتون رو از این سوال دقیق متوجه نمیشم بعد این که پارتیشن ساختم دیگه ک فرمت نکردم (اگه منظورتون ntfs /fat32 هستش باید بگم هر3تا ntfs هستن)

از 80 ... 22تاش خالیه

از 200 ... 99 تاش خالیه

از 200 ... 35 تاش خالیه

(البته در بالا هم گفتم وقتی فقط یک پارتیشن primary و خالی هم بود مشکلات بالا رو باهاش داشتم)

خودم از همه بیشتر احتمال میدم که آپدیت firmware حلش کنه ... فقط میخواستم از یکی سوال بپرسم که این کار واقعا موثر هست یا نه ... آگه واقعا لازمه از همین یکی شروع کنم ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکل شما دقیقا همینی هست که آرمین جان اشاره فرمود

منم این مشکل رو داشتم که با آپدیت کردن درایورها و چیپ ست های سرعت به حالت نرمال برگشت

لینک به دیدگاه

مشکل شما دقیقا همینی هست که آرمین جان اشاره فرمود

منم این مشکل رو داشتم که با آپدیت کردن درایورها و چیپ ست های سرعت به حالت نرمال برگشت

دقیق میشه لطف کنین بگین چه چیزهایی رو آپدیت کردین ؟؟

لینک به دیدگاه

واویلا همه اینکارا واقعا باید انجام شه ؟؟

Intel Rapid Storage کارش چیه و آیا باعث افزایش سرعت میشه ؟؟؟(فعلا نصب نیست)

من هیچ وقت ویندوز رو آپدیت نمیکنم ... اگه با این ویندوزهای تقلبی آپدیت مشکلی پیش نمیاره از کجا میتونم آخرین آپدیت رو بگیرم ؟؟(ویندوز 8.1 pro هستش البته اون نسخه که media center هم داره) و از کجا بفهمم الان چه آپدیتی نصب هست ؟؟

بایاس هم آپدیت نیست ...

3تا پارتیشن 80/200/200

اول ازش یک پارتیشن primary به حجم 480 ساختم رو اون ویندوز ریختم بعد 3تا پارتیشن به شکل بالا کردمش ...

"هر پارتیشن رو به چه صورتی فرمت کردین؟" منظورتون رو از این سوال دقیق متوجه نمیشم بعد این که پارتیشن ساختم دیگه ک فرمت نکردم (اگه منظورتون ntfs /fat32 هستش باید بگم هر3تا ntfs هستن)

از 80 ... 22تاش خالیه

از 200 ... 99 تاش خالیه

از 200 ... 35 تاش خالیه

(البته در بالا هم گفتم وقتی فقط یک پارتیشن primary و خالی هم بود مشکلات بالا رو باهاش داشتم)

خودم از همه بیشتر احتمال میدم که آپدیت firmware حلش کنه ... فقط میخواستم از یکی سوال بپرسم که این کار واقعا موثر هست یا نه ... آگه واقعا لازمه از همین یکی شروع کنم ...

والا با اين تفاسير من به شك افتادم SSD شما ممكنه درست Align‌ هم نشده باشه. نرم افزار AS SSD رو دانلود و فقط اجرا نماييد. نميخواد تست رو بزنيد، فقط برنامه را باز كنيد و عكسش را در اين تاپيك قرار بدين.

Intel Rapid Storage بخشى از درايور و نرم افزار هاى مورد نياز چيپست رو تشكيل ميده، نصبش به اندازه ى نصب درايور گرافيك و چيپست مادربرد واجبه. بدون اون مشكلات بوجود مياد.

بايد حتما" بايوس را آپديت كنيد.

بايد ويندوز حتما" به روز باشه، بايد آپديتش كنيد، از Soft98 آخرين ور‍ژن ويندوز 8.1 را دانلود و نصب نماييد، پس از كرك كردن آپديتش كنيد، روى سيستمى كه SSD نصبه، ويندوز حتما" بايد به روز باشه. اين هم از اهم واجباته.

ترجيها" SSD رو پارتيشن بندى نكنيد، اون رو يك تكه استفاده كنيد، و يا اگر مجبور هستيد پارتيشن بندى كنيد، پيشنهاد من براى SSD شما فقط دو پارتيشن 256 هست.

نحوه ى پارتيشن بندى شما هم اشتباه بوده، شما پارتيشن 480 ساختيد و بعد اون رو چند پاره كرديد. پيشنهاد ميكنم مجدد همه ى پارتيشن ها رو پاك كنيد، ويندوز جديد بريزيد، و اگر قصد پارتيشن ساختن داريد هنگام نصب ويندوز فقط يك پارتيشن يك تكه 256 تايي ايجاد كنيد ويندوز را داخل آن نصب كنيد و پس از نصب از داخل ويندوز براى مابقى 256 گيگ حجم unallocated پارتيشن دوم را بسازيد.

در تمامى فرمت ها صرفا" Quick Format كنيد، به هيچ وجه من الوجوه از فرمت كلي استفاده نكنيد.

همه ى اين كارها را انجام بديد - اگر مشكل حل نشد بعد سراغ آپديت فيرمور SSD برويد.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

واقعا SSD این مشکلات رو داره؟! :eek:

دوست خوبم مشكلات چرا؟

مثلا" شما ماشين ميخرين كه رانندگى كنين بايد گواهى نامه داشته باشين ديگه؟ داشتن گواهى نامه جزو "مشكلات" براى استفاده از خودرو كه به حساب نمياد. بايد كلاس برين، آموزش ببينيد تا تصديق بگيرين.

اينم همينطوره، اين ها مشكلات نيست، طريقه صحيح استفاده از SSD به همين شكله، تازه اينكه بايوس آپديت باشه، ويندوز آپديت باشه و همه ى نرم افزار ها و درايور ها نصب و به روز باشن، اين كه ديگه از الزامات ابتدايى يك سيستم سالم استاندارد به حساب مياد كه متاسفانه فقدان اين مسايل به گردن SSD بدبخت نيست.

SSD يكى از پيشرفته ترين قطعات كامپيوتره، كه وقتى تهيه اش ميكنيد بايد اطلاعات و آگاهى خود را نسبت به نحوه ى استفاده و نوع به كارگيرى اون بالا ببريد. :big hug:

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...