رفتن به مطلب

**** GTX 970 G1 کمک ****

ATER
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان نظر شما چیه ؟

اولین باری هست که  توی زندگیم کارت گرافیکی رو اور کردم.

کارت اورکلاک پذیریش عادی هست؟ دماش عادی هست؟

n0ra_over.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان نظر شما چیه ؟

اولین باری هست که  توی زندگیم کارت گرافیکی رو اور کردم.

کارت اورکلاک پذیریش عادی هست؟ دماش عادی هست؟

n0ra_over.jpg

اخه G1 نیازی به اورکلاک نداره خودش از پیش تنظیم شده یکم ببر بالاتر ببین استیل هست ؟

لینک به دیدگاه

دوستان کسی میدونه rev 1/0 و rev 1.1 چه فرقی با هم دارن؟

درود بر شما تنها در نسخه بایوس و PCB

لینک به دیدگاه

نه اصلا قرار نیست بگذارم اور بمونه فقط خواستم یاد بگیرم چطوری هست.

من هیچ وقت کارت رو اور نمیکنم و بعد برم 2 ساعت بازی کنم این تست هم 5 دیقه بیشتر نبود.

لینک به دیدگاه

نه اصلا قرار نیست بگذارم اور بمونه فقط خواستم یاد بگیرم چطوری هست.

من هیچ وقت کارت رو اور نمیکنم و بعد برم 2 ساعت بازی کنم این تست هم 5 دیقه بیشتر نبود.

درود بر شما

دادشم اور مشکلی نداره فقط باید ولتاژ و میزان پایداری فرکانس رم و به ویژه فرکانس هسته پیدا کنید و توصیه میشه بیشتر از 20% اور نکنید و حتما اور میکنید حرارت و توان برقی محاسبه بشه

لینک به دیدگاه

درود بر شما

دادشم اور مشکلی نداره فقط باید ولتاژ و میزان پایداری فرکانس رم و به ویژه فرکانس هسته پیدا کنید و توصیه میشه بیشتر از 20% اور نکنید و حتما اور میکنید حرارت و توان برقی محاسبه بشه

مگه اور حتی کمش هم عمر قطعات رو کم نمیکنه؟(من از یه ینده خدایی این جوری شنیده بودم)

درود بر شما

نکته دوم هم این هست که من وارد نیستم میترسم یه چیزی رو خطا بزنم اون وقت سر گرافیک بلایی بیاد.

فعلا که مانیتور رزولیشنش پایین هست در آینده 1080 گرفتم اگر توی بازی احساس کردم فریم خوب نیست قدار کمی اور میکنم.

از نظر پاور هم کم ندارم در صورت SLI هم باز حدود 100 وات اضافه میارم.

gjhl_power_needed.png

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

مگه اور حتی کمش هم عمر قطعات رو کم نمیکنه؟(من از یه ینده خدایی این جوری شنیده بودم)

درود بر شما

نکته دوم هم این هست که من وارد نیستم میترسم یه چیزی رو خطا بزنم اون وقت سر گرافیک بلایی بیاد.

فعلا که مانیتور رزولیشنش پایین هست در آینده 1080 گرفتم اگر توی بازی احساس کردم فریم خوب نیست قدار کمی اور میکنم.

از نظر پاور هم کم ندارم در صورت SLI هم باز حدود 100 وات اضافه میارم.

gjhl_power_needed.png

دود بر شما

هر چیزی بیشتر از توان استفاده بشه بده اما چندین اور داریم - یک اورها رکورد داریم که بعد اور باید اون سخت افزار باید پرتش بزنی دوم اور ناقص و ناوارد داریم و سوم اور سالم و کم داریم که برای پرفورمنسه - اگه شما وارد بشین هیچ مشکلی نداره

تست زنی مداوم - وقتی اور پردازنده میکنی باید سریع با نرم افزار های پردازنده رو به چالش میکشن تست کنی مثل Super Pi و 3DMark و.............. اگه توی این نرم افزار پایدار بود خیالتون رو راحت باشه

برای کارت گرافیک هم همینطور اما بعضی از بازی های وAPI با مشکل بر میخورن مثل BF و ..... حتما چندین بار توی 3DMARK و بازی تست بزنید تا ببیند که آیا پایدار هست یا خیر - هر گونه پکسل پیکل و صفحه آبی نشانه خطا اوره

خدای فلا نیازی به اور ندارید فقط در رزولوشن های بالا نیاز هستش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...