رفتن به مطلب

بهترین Resolution و Refresh Rate برای مانیتور

Recommended Posts

سلام بر شما

قصد دارم در آینده یک مانیتور تهیه کنم و دارم در مورد Asus PB278Q 27 1440p تحقیق می‌کنم. اما هنوز با قیمتش کنار نیامده ام.

post-19944-0-72300900-1432156556_thumb.jpg

میخواستم مرحمت کنید نظرتان را درباره وضوح‌های تصویر مختلف و خصوصاً 2560x1440 برای انواع کاربری بنویسید. به شخصه به وضوح بالا علاقه‌مندم ولی 4K را برای مانیتور روی میز کمی بزرگ میدانم. به خصوص که کارت گرافیک غولی هم میخواهد حتماً. در مورد Refresh Rate و اینکه روی چه پارامترهایی تاثیر دارد هم کمی ابهام دارم.

لینک به دیدگاه

سلام بر شما

قصد دارم در آینده یک مانیتور تهیه کنم و دارم در مورد Asus PB278Q 27 1440p تحقیق می‌کنم. اما هنوز با قیمتش کنار نیامده ام.

attachicon.gifP_500.jpg

میخواستم مرحمت کنید نظرتان را درباره وضوح‌های تصویر مختلف و خصوصاً 2560x1440 برای انواع کاربری بنویسید. به شخصه به وضوح بالا علاقه‌مندم ولی 4K را برای مانیتور روی میز کمی بزرگ میدانم. به خصوص که کارت گرافیک غولی هم میخواهد حتماً. در مورد Refresh Rate و اینکه روی چه پارامترهایی تاثیر دارد هم کمی ابهام دارم.

این که 4k برای مانیتور رومیزی بزرگه حرف بی معنی هست، شما باید دقت کنید مانیتوری رو انتخاب کنید که ppi اون برای کاربرد دسکتاپ مناسب باشه(که هرچی این رقم بیشتر باشه برای دسکتاپ مناسب تر خواهد بود)، این مانیتور رو ببین متوجه میشی منظورم چیه. رفرش ریت هم به تعداد دفعاتی که یک مانیتور در ثانیه میتونه یه تصویر رو نشون بده گفته میشه مثلا یه مانیتور 60hz نهایتا میتونه 60 فریم در ثانیه نشون بده و نه بیشتر که برای کاربردهای غیر گیمینگ اون هم در سطح حرفه ای کاملا کافیه. در مورد گرافیکم باید بگم هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...