رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید لیزری رنگی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بین سامسونگ clp320 و hp 1025 کدوم رو پیشنهاد می دید طبق چیز هایی که من شنیدم کیفیت سامسونگ 600*2400 هست ولی hp روی 600*600 می خواستم بدونم در عمل چه تفاوتی دارند و این که می گن پرینتر های hp نیازی به ریست و چیپ ندارند درسته؟ چون یکی می گفت فقط چراغش روشن می شه و پیغام کم بودن تونر رو می ده ولی همون جوری می شه شارژ کرد و پرینت کرد ولی سامسونگ حتما باید چیپ تعویض بشه چون بعد از یه مدتی از کار می افته ولی خب کیفیتشون هم مهمه چون صفحه هایی که پرینت می گیرم عکس دارند و نمی خوام خیلی ناجور باشه و مثلا در حد پرینت که دفتر فنی ها می زنند باشه

یه دنیا ممنون

لینک به دیدگاه

برای چاپ مقاله و پروژه دانشگاه می خوام و مقدار کارکرد حدود ماهی 200 300 برگ ولی اگر بدم بیرون پرینت کنن متاسفانه فایل روی کامپیوترشون می مونه به این دلیل گفتم واسه خونه یه لیزری رنگی بگیرم

لینک به دیدگاه

این دو مدلی که گفتید خب dpi سامسونگ بیشتره و عکس با کیفیت تری میزنه

در مورد چیپ عوض کردنش کاری نداره اما خب اون خودش باز یه هزینه جدا داره که اصولا چیپ تا یه حدی که پرینت گرفته بشه بعد پیغام میده باید عوض بشه حالا نمیدونم اون مدل دقیقا بعد چندتا پرینت نیاز به تعویض

لینک به دیدگاه

این دو مدلی که گفتید خب dpi سامسونگ بیشتره و عکس با کیفیت تری میزنه

در مورد چیپ عوض کردنش کاری نداره اما خب اون خودش باز یه هزینه جدا داره که اصولا چیپ تا یه حدی که پرینت گرفته بشه بعد پیغام میده باید عوض بشه حالا نمیدونم اون مدل دقیقا بعد چندتا پرینت نیاز به تعویض

یعنی hp نیازی به تعویض چیپ نداره و فقط سامسونگ این طوریه فروشنده می گفت سامسونگ هر بار بعد از هزار برگ باید چیپش عوض بشه ولی hp همون طوری شارژ می شه فقط پیغام می ده که تونر کمه ولی پرینت می کنه منظورم اینه که راست می گه که hp اصلا نیازی به چیپ نداره ولی سامسونگ بدون چیپ اصلا کار نمی کنه؟

لینک به دیدگاه

بدون چیپ که کار نمیکنن اون چیپ شمارنده هستش که بعد از یه تعداد پیام میده کلا کاتریج عوض بشه که توی زیراکس هم اینطوره و طول عمر داره عوض نشه دستور پرینت نمیره

اچ تا جایی که میدونم همون تعویضش کار راه میندازه ولی هزینه لوازم جانبیشون بالاست

یه سری کاتریج اچ پی تمام شد قیمت گرفتم بود 110 تومن بعد کلا خود دستگاه پرینتر 160 تومن بود :-D

لینک به دیدگاه

بدون چیپ که کار نمیکنن اون چیپ شمارنده هستش که بعد از یه تعداد پیام میده کلا کاتریج عوض بشه که توی زیراکس هم اینطوره و طول عمر داره عوض نشه دستور پرینت نمیره

اچ تا جایی که میدونم همون تعویضش کار راه میندازه ولی هزینه لوازم جانبیشون بالاست

یه سری کاتریج اچ پی تمام شد قیمت گرفتم بود 110 تومن بعد کلا خود دستگاه پرینتر 160 تومن بود :-D

متشکر بابت راهنماییتون من هم احساس کردم حرفش منطقی نیست ولی به شدت مطمئن بود و گفت تضمین می ده این طوری من هم باور کردم وگرنه خب فرمایش شما صحیحه و معقول

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...