رفتن به مطلب

مشاوره، سرور میان‌رده برای اتوماسیون اداری-raid1

Recommended Posts

درود بر دوستان

یک سرور برای اتوماسیون اداری با حد اکثر ۵۰ کلاینت می‌خوام برای یکی از دوستان راه‌اندازی کنم.

سقف بودجه ۶ میلیون تومان هست و طبیعتا پایداری از سرعت مهم‌تره. البته قسم نخوردیم که همه‌ی پول خرج بشه و صرفه‌جویی بشه بهتره.

۱. با توجه به این‌که یک نمایشگر به‌ش وصل می‌شه و نیازی به محاسبات  GPU نیست قصد خرید گرافیک معمولی دارم. تصمیم درسته؟

۲. برای رید کردن، کنترلر مادربورد قابل اطمینان هست یا لازمه ریدکنترلر جدا بگیرم؟ قصدم این هست که سیستم عامل رو روی اس‌اس‌دی نصب کنم و mirror raid با دو تا هارد سرخ وسترن دیجیتال. 

۳. برای افزایش کارایی و پایداری جز کارهای متداول ( پاور، کیس، تهویه‌‌ی مناسب و اسمبل مرتب) چه کارهایی می‌شه انجام داد یا چه قطعه‌هایی می‌شه بش افزود؟

سپاس

لینک به دیدگاه

برای سروری که می خوام 4790k مناسب تره یا زئونهای قدیمی؟

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

برای سروری که می خوام 4790k مناسب تره یا زئونهای قدیمی؟

با عرض سلام خدمت بهمنیان عزیز. والا ۴۷۹۰ک هم پردازنده قوی هست. اما زیون های قدیمی که خودت میدونی دیگه درسته منبع برق زیاد میخوان ( که این مورد توی سرور کمبود ندارین حتما ) اما پردازش خوبی دارن و اگه بگردی با قیمت های مناسبی میتونی دست دوم گیر بیاری یا هم اگه دست اول بخوای بازم میتونی. مدل E3 -1275 v3 چیز خوبیه از نظر من البته از سری زیون ها اینو میگم. مدل های بالاتر هم قیمت ها هوایی میشن.

در هر صورت موفقیت شم رو آرزو دارم دوست خوب

لینک به دیدگاه

با عرض سلام خدمت بهمنیان عزیز. والا ۴۷۹۰ک هم پردازنده قوی هست. اما زیون های قدیمی که خودت میدونی دیگه درسته منبع برق زیاد میخوان ( که این مورد توی سرور کمبود ندارین حتما ) اما پردازش خوبی دارن و اگه بگردی با قیمت های مناسبی میتونی دست دوم گیر بیاری یا هم اگه دست اول بخوای بازم میتونی. مدل E3 -1275 v3 چیز خوبیه از نظر من البته از سری زیون ها اینو میگم. مدل های بالاتر هم قیمت ها هوایی میشن.

سپاس از توجهت

چند تا زئون دیدم برای فروش گذاشته بودن از جمله توی همین انجمن که قیمت خواستم و فروشنده پاسخ نداد. به هر حال با 4790 و دو تا سامسونگ پرو روی رید0 رایانه رو تحویل دادم که کارایی خوبی داشت. در واقع از حد انتظار کارفرما بالاتر هم بود. نرم افزار مورد استفاده فرزین بود روی ویدوز سرور 2008. منتها خوشتر می داشتم زئون رو بیازمایم هم برای صرفه جویی و هم برای بررسی کارایی ش.

پاینده باشی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سپاس از توجهت

چند تا زئون دیدم برای فروش گذاشته بودن از جمله توی همین انجمن که قیمت خواستم و فروشنده پاسخ نداد. به هر حال با 4790 و دو تا سامسونگ پرو روی رید0 رایانه رو تحویل دادم که کارایی خوبی داشت. در واقع از حد انتظار کارفرما بالاتر هم بود. نرم افزار مورد استفاده فرزین بود روی ویدوز سرور 2008. منتها خوشتر می داشتم زئون رو بیازمایم هم برای صرفه جویی و هم برای بررسی کارایی ش.

پاینده باشی.

خیلی خوبه همچنان موفق باشی دوست خوبم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...