رفتن به مطلب

خرید هارد وسترن بلک یا ?ssd 120 gb

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من بین خرید یک هارد یک ترای وسترن بلک با یک ssd 120 gb مانده ام ؟از مزایای ssdها اطلاع دارم که برای نصب ویندوز از hddبهتر است ولی ظرفیت پایینی دارند.می خوام بدونم که تفاوت سرعت این دو در نصب ویندوز،اجرای نرم افزار های مختلف اجرای بازیها خیلی چشم گیر است و اصلا خریدن کدام بهتر است با توجه به تمام مزایا و معایب هرکدام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه الان رسانه ذخیره سازی دومی(هارد دیسک) دارید، در انتخاب اس اس دی شک نکنید، کارایی رو بطرز چشمگیری افزایش میده،فقط یه مدل خوب مثل 850 سامسونگ بگیرید

وستن بلک خیلی هم برتر نیست. @};-

لینک به دیدگاه

سلام..

SSD از هر نظر بهتره .. !! چه در سرعت نصب و اجرای ویندوز و اجرای نرم افزار های مختلف و اجرای بازیها .. و این تفاوت کاملآ محسوس وچشم گیره ..

به این لینک مراجعه کن اطلاعات خوبی بدست میاری ..

بنظر من  SSD ها ی..

Samsung 850 EVO 120GB SATA3 SSD

Kingston HyperX Fury 120GB SATA3 SSD

Kingston HyperX 3K 120GB SATA3 SSD

ارزش خرید دارن ..

اگر هم هارد میخوای Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD Drive بخر ..

ویرایش شده توسط M.Rasmus
لینک به دیدگاه

درود

اگه الان رسانه ذخیره سازی دومی(هارد دیسک) دارید، در انتخاب اس اس دی شک نکنید، کارایی رو بطرز چشمگیری افزایش میده،فقط یه مدل خوب مثل 850 سامسونگ بگیرید

وستن بلک خیلی هم برتر نیست. @};-

سلام آقای کریمی

من روی سیستم یک هارد سه ترا سیگیت ساتا 3 و یک ترای سیگیت ساتا 2 دارم که ویندوزم را روی هارد ساتا 2 بستم چون هارد ساتا 3 GPTاست و ویندوز را نمی توانم روش ببندم دو موقع نصب ویندوز ایراد GPT بودن هارد می گیره و دلیلش هم UEFI نبودن DVDویندوز هست DVDهای ویندوز در بازار هیچکدام UEFIنیست مادربردم هم ASROCK Z97X KILLERاست هر روش هم تست کردم جواب نداد منظورم به کمک USB است

لینک به دیدگاه

درود

خرید درایو حالت جامد توصیه میشه.

اگر شک دارید که کدام مدل مناسب شماست این راهنمای خرید می تونه کمکتون بکنه:

http://toranji.ir/%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%b5%db%8c-%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%ac%db%8c-%d8%aa%d8%b3%d8%aa-14-%d8%b9%d8%af%d8%af-%d8%a7%d8%b2-%d8%a8%d8%b1%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-ssd-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%ad/

موفق باشید. @};-

لینک به دیدگاه

سلام آقای کریمی

من روی سیستم یک هارد سه ترا سیگیت ساتا 3 و یک ترای سیگیت ساتا 2 دارم که ویندوزم را روی هارد ساتا 2 بستم چون هارد ساتا 3 GPTاست و ویندوز را نمی توانم روش ببندم دو موقع نصب ویندوز ایراد GPT بودن هارد می گیره و دلیلش هم UEFI نبودن DVDویندوز هست DVDهای ویندوز در بازار هیچکدام UEFIنیست مادربردم هم ASROCK Z97X KILLERاست هر روش هم تست کردم جواب نداد منظورم به کمک USB است

دوست عزیز این هیچ ربطی به دی وی دی ویندوز نداره تمامی ویندوز های 64bit حال حاضر مثل 7، 8 و .. uefi ساپورت هستند و شما باید زمانی که بوت رو تعیین می کنید اون رو روی حالت uefi بگذارید که تو قسمت بوت دیوایس ها از پیشوند uefi کاملا مشخص هست، ضمنا با توجه به اینکه 2 تا هارد ظرفت بالا دارید بهتون پیشنهاد می کنم حتما ssd خریداری بفرمایید برای درایو ویندوز و برنامه ها اختلافش با هارد معمولی مثل بنز در مقابل ژیانه.

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان

دو تا سوال در مورد ssdدارم اولا بهترین ظرفیت آن با توجه به قیمت چه ظرفیتی است و سوال دوم آیا پارتیشن بندی ssd ها روی کارایی و سرعت آنها موثر است دلیل این سوال این است که با نصب دو ویندوز روی یک ssd یا نصب مجدد ویندوز و فرمت شدن ssd هر دو ویندوز پاک می شود و به طور کلی فرمت کردن ssd کار درستی است یا نه؟خودم نظرم طرفیت 60یا 120 گیگ است

لینک به دیدگاه

سلام 

من ۳ ساله از ssd دارم استفاده میکنم ولی بهتون توصیه میکنم استفاده نکنید.یه ۵۰۰ وسترن بلک حداقل ۲ سال کارکرد داره ولی ssd  یزمان خاص نسبت به کارکردتون میتونید

استفاده کنید و مقدار استفاده ازش مثل هاردای دیگه نامحدود نیست و از نظر سرعت  فقط برای بوت و برنامه هایی که مستقیم از خود ssd اجرا میشه سرعت خوبی داره...البته اگه مشکلی ندارید

برا هر سال هزینه کردن برا هارد میتونید ssd بگیرید و با سرعت بوت ویندوزتون حال کنید.

یه توسیه اگه ssd گرفتید سعی کنید فقط برای نرم افزارای ضروری از ssd استفاده کنید و زیاد پستو کپی توش انجام ندید تا بیشترین بازده زمانیو بتونید استفاده کنید

اشتباه شد

چیزهایی که نوشتی با هم تناقض داره و سرشار از اشتباه هست.

من پنج ساله تقریبا برای همه ی رایانه هایی که برای همکاران و دوست و آشنا اسمبل کرده ام اس اس دی به کار می برم. تاکنون تنها موردی که خرابی در اثر استهلاک دیده ام یک نمونه 180 گیگ اینتل بود. یک توشیبای 256 گیگ روی رایانه ی خودم هست که دو ساله ssd life سلامتش رو یک درصد می زنه ولی با این حال نه کرش و نه افت سرعت داشته ام. دو تا ایدیتا s511 64 گیگ هم به صورت رید پنج ساله برای یکی از دوستانم شبانه روز کار می کنه، کارش هم مدلسازی سه بعدی هست و کوچکترین مشکلی نداشته. اینها مثالهایی بود که به ذهنم رسید و مشابهش رو زیاد دیده ام. گذشته از این داشتن اس اس دی عمر هارد مغناطیسی رایانه رو بالا می بره.

لینک به دیدگاه

سلام.دوستان

من جواب سوالاتم را نگرفتم لطف کنید دوستان جواب سوالات من را بدهید

لینک به دیدگاه

سلام.دوستان

من جواب سوالاتم را نگرفتم لطف کنید دوستان جواب سوالات من را بدهید

اس‌اس‌دی بخر. هارد مشکی وسترن از سیگیت باراکودا کند تره. منتها به دلیل عمر بالا و سرعت بهتر به نسبت مدل سبز برای مواردی که ترکیب سرعت و طول عمر مد نظر باشه گزینه‌ی مناسبی‌ه. ولی از اس‌اس‌دی خیلی کندتره، مثل همه‌ی هاردهای مغناطیسی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلا م بهترین ظرفیت برای نصب ویندوز و نرم افزارها چه ظرفیتی است

لینک به دیدگاه

اگر قصدت افزایش سرعت هست ۶۰ گیگ کافیه. منتها فضای کمی برای حافظه‌ی مجازی و برنامه های کاربردی خواهی داشت. ۹۰ گیگ برای کارهای روزمره و ۱۲۰-۱۲۸ تقریبا برای بیشتر کاربران بس‌ه. مختصر بگم اگر مشکل بودجه نداری ۱۲۰-۱۲۸ آینده نگرانه است. برای این که بهتر بتونی تصمیم بگیری نگاه کن ببین جمع محتویات درایو سیستم عامل و برنامه‌های احتمالی‌ای که روی درایوهای دیگه نصب کردی چقدر می‌شه.  کمینه ۲۰ گیگ  اضافی هم برای حافظه‌ی مجازی و آینده نگری. البته برای افزایش طول عمر می‌تونی حافظه‌ی مجازی رو روی درایو دیگر منتقل کنی. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

من پیشنهاد می کنم یه SSD با حجم 250 بگیرید.صرفه حجم 250 بیشتره فعلا.مثلا  Samsung Evo 850 250GB الان 470 تومنه و همین مدل SSD با ظرفیت 120GB قیمتش 280 تومنه.280x2=560 پس اگه 250 بردارید 90 تومن سود کردید.جدا از اینکه اگه توی کار گیم باشید یه GTA V نصب کنید 65-70 گیگ جا می گیره.

در مورد دوام SSD باید بگم بستگی به استفادتون داره.این یه لینک از تست دوام Samsung Evo 840 هستش:

http://www.anandtech.com/show/7173/samsung-ssd-840-evo-review-120gb-250gb-500gb-750gb-1tb-models-tested/3

طبق گفته ی این تست،اگه شما روزی 50 گیگ اطلاعات روی این SSD ذخیره کنید(Write) زمان تغریبی دوام مدل 120GB حدودا 2890 روز(8 سال) و مدل 256GB حدودا 5780 روز(16 سال) هستش.

این هم تست مدل Evo 850 که رقم هاش تقریبا 3 برابر 840 هستش.

http://www.anandtech.com/show/8747/samsung-ssd-850-evo-review/4

البته عوامل دیگه از جمله حرارت و یکسان بودن برق رو هم باید در نظر بگیرید.اما کلا SSD های نسل جدید از نظر دوام با HDD ها برابری می کنن و حتی جلو هم می افتن.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان عزیز
تفاوت سرعت خواندن و نوشتن در مدل های مختلف ssd زیاد است? با توجه به اینکه تفاوت قیمتی زیادی بین انها نیست در گیگ های یکسان مثل 120گیگ

ویرایش شده توسط menwomen
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...