رفتن به مطلب

سوال در مورد کارت گرافیک evga و Precision

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

من یک کارت evga 2gig دارم که زمانیکه از این کارت استفاده میکنم کلاک تا 1123 اور میشه بصورت اتومات و دما هم روی 81-82 فیکس میشه؛

سوال من این هست که نمیخواهم که کارت از اور مکزیموم که 1050 هست بیشتر کلاکش بالا بیاد و دما هم زیر 80 برسه

توی نرم افزار Precision قسمت temp target کارش همینه؟

اگر نیست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

evga.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز

من یک کارت evga 2gig دارم که زمانیکه از این کارت استفاده میکنم کلاک تا 1123 اور میشه بصورت اتومات و دما هم روی 81-82 فیکس میشه؛

سوال من این هست که نمیخواهم که کارت از اور مکزیموم که 1050 هست بیشتر کلاکش بالا بیاد و دما هم زیر 80 برسه

توی نرم افزار Precision قسمت temp target کارش همینه؟

اگر نیست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

evga.jpg

شما می خوای اتومات اور نشه؟

درست متوجه شدم

لینک به دیدگاه

سلام بله درست متوجه شدید اتوماتیک اور نشه .

یا اگر اتومات اور شد نهایتا تا 1030 مگاهرتز کلاک اور بشه؛ چون من کارت 760 بررسی میکردم مکزیمم اور تا 1030 هست ولی evga تقریبا کلاک  100 مگا هرتز یعنی 1123  بالا میاورد ودما 80 رد میکنه.

ممنون از شما

ویرایش شده توسط mohamad.zakery
لینک به دیدگاه

دوست عزیز زیر اون قسمتی که زده Power 100% گزینه ی Prioretize روی Power هستش...برای همین اجازه ی افضایش دما به بالا ی 80 درجه رو می ده.شما روی این گزینه کلیک کنید تا Temprature رو حد اکثر روی 80 نگه داره...اگه هم می خوایید کمتر از 80 باشه،عدد 80 رو به دما ی مورد نظر تغییر بدید. Percision X برنامه ی خیلی خوبیه ولی من Gigabyte OC guru II رو ترجیح می دم.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

داخل افتربرنر هم هکچین موردی هست؟

کارت بنده تا 1350 بوست میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز زیر اون قسمتی که زده Power 100% گزینه ی Prioretize روی Power هستش...برای همین اجازه ی افضایش دما به بالا ی 80 درجه رو می ده.شما روی این گزینه کلیک کنید تا Temprature رو حد اکثر روی 80 نگه داره...اگه هم می خوایید کمتر از 80 باشه،عدد 80 رو به دما ی مورد نظر تغییر بدید. Percision X برنامه ی خیلی خوبیه ولی من Gigabyte OC guru II رو ترجیح می دم.

آقا بسیار ممنون از شما

ولی بنده این کار کردم و prioretize روی temp تنظیم کردم و رقم روی 75 ست کردم و apply کردم اما متاسفانه باز هم کارت بوست میشه و دما این رقم رد میکنه!!!

دوستان عزیز اگر راه کاری داشتید ممنون میشوم

لینک به دیدگاه

دوستان کسی نظری ندارد؟

بهتون پیشنهاد کردم از Gigabyte OC guru II استفاده کنید با اون تست بزنید و داخل ستینگ Fan از حالت Auto روی Manual بزارید و تست کنید. یا از MSI Afterburner استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...