رفتن به مطلب

افزايش سرعت دانلود تا %500

i-man
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

نرم افزار واقعا خوبی هستش مخصوصا برای کسانی که از ADSL استفاده میکنند.

من خودم هم ازش استفاده میکنم

i-man جان یه نسخه هم من معرفی کرده بودم قبلا اینجا:

http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=496

لینک به دیدگاه

بله من خيلي از نرم افزارهاي مديريت دانلود رو امتحان كردم ولي هيچ كدوم مثل IDM نميشه...

البته الان نسخه 5.6 وجود داره، يكي از عيب هاي بزرگ اين نرم افزار در نسخه هاي قبل 5.1x اي بود كه تمامي پهناي باند اينترنت رو موقع دانلود ميگرفت و حتي در خيلي از مواقع مسنجر من Sign out ميشد، ولي در نسخه هاي جديد خوشبختانه اين مشكل رفع شده.

يك چيز خيلي جالب، IDM درسته كه نصب ميشه ولي در حد Portableهستش، يعني شما ميتونيد توي كافي نت ها اون رو در درايوهايي كه فايلهاي ديگه قابل كپي شدن هستند نصب كنيد، حالا چرا ؟؟

وقتي با دانلودر خود ويندوز در كافي نت فايلي رو ميگيريد و بر فرض با 60 Kb دريافت ميشه، به جرأت ميگم با IDM ميتونيد حداقل با 110 Kb فايلهاتون رو بگيريد! سيستم IDM جوريه كه حداكثر پهناي باند رو استفاده ميكنه، البته همون عيبي كه در نسخه ها قديمي گفتم توي كافي نت و در اين موارد يك مزيته، چون در نسخه هاي جديد ديگه تا اين حد در كافي نت سرعت دانلود رو نميتونه بالا ببره و به ديگر كاربرهاي كافي نت هم پهناي باند بالايي ميده !

البته يك نكته، اين حالت در كافي نت هايي كار ميكنه كه بصورت Sharing پهناي باند به سيستم هاي كافي نت داده شده باشه ن در صورت اختصاص هر Station بصورت جدا، كه فكر نميكنم در ايران كافي نتي پيدا بشه كه از روش دوم استفاده كرده باشه.

من بارها اين رو عملا تست كردم شما هم ميتونيد تست كنيد.

موفق باشيد%

لینک به دیدگاه

دوستان واقعا نرم افزاری هست که بشه از سایت Rapid فایل رو با قابلیت Resume بگیره من خیلی گشتم و نرم افزار های مختلفی رو تست کردم ولی نتونستم کاری بکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...