رفتن به مطلب

یک فایل با نام عجیب و غریب :(

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود ...من فلش یکی از دوستان رو ریکاوری کردم همراه با فایل هاش یک فایل هم برگشت که اسم درست حسابی نداره..این فایل ویروس نیست وقتی فلش رو بدون Eject بکشی یا بدسکتوری تو هارد ایجاد بشه فایل ها از بین میرن و اسمشون این شکلی میشه ...تو اینترنت سرچ کردم دیدم تنها راهش فرمت هست ولی چون درایوم نزدیک به 2 ترابایت فول هست ..این کار واقعا سخته ...دوستان کسی به این مشکل تا حالا بر خورده ؟

---------------------------------------------------

g09b_001.jpg

دوستان با توجه به این عکس به نظرتون سلامت هارد من در خطریه ؟

ehhm_23-may-2015_19-01.png

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شاید اسم فایل فارسی بوده و تو ریکاوری یونیکد نشده

لینک به دیدگاه

شاید اسم فایل فارسی بوده و تو ریکاوری یونیکد نشده

طبق عکسی که گذاشتم هاردم مشکل داره به نظر شما ؟

لینک به دیدگاه

درود
از طریق داس امتحان کردید ؟!
برنامه هایی که کارشون پاک کردن فایل هست رو امتحان کردید ؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

طبق عکسی که گذاشتم هاردم مشکل داره به نظر شما ؟

فکر کنم 

لینک به دیدگاه

داداش این فایل ها وقتی قسمتی از هارد یا فلش مموری damage بشه ایجاد میشن.

یکبار اون درایوی که این فایل ها توش ایجاد شدن رو از داخل cmd با دستور fix ران کنید.

Chkdsk/f

یا چک دیسک رو از properties انتخاب کنید و تیک فیکس رو بزنید.

پوشه ای بنام lost&found ایجاد میشه.

ولی فایل ها پسوند ندارن.

تو گوگل سرچ کنید برنامه ای هست که این فایل هارو دوباره پسوند گذاری میکنه.

اگرم نشد مثلا اگه دیتاتون فیلم بوده از روی حجم فایل ها میشه تشخیص داد.

و در مورد ارور هارد خیلی جدی نیست ولی احتمال خرابی در اینده رو داره.سکتور دیلی هستن.

بهتره بعد از اینکه فایل هارو برگردوندید با برنامه hdd regenerator یکبار اسکن و فیکس بزنید احتمالا درست میشه.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

اگر قصد پاک کردنش رو داری برنامه ی unlocker به کارت خواهد آمد. اگر ویندوزت 64 بیتی هست حتما نسخه ی 64 بیتی ش رو نصب کن. اگر روی نت نیافتی می تونم آپلود کنم لینک بدم.

علت این مساله پورت یو اس بی یا پاور کیفیت پایین و نیز گرما هست. برای این که safe remove کردن آسوده داشته باشی از برنامه ی zentimo یا usb safely remove استفاده کن. باش می تونی برای اجکت کردن از کلید میانبر استفاده کنی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

اگر قصد پاک کردنش رو داری برنامه ی unlocker به کارت خواهد آمد. اگر ویندوزت 64 بیتی هست حتما نسخه ی 64 بیتی ش رو نصب کن. اگر روی نت نیافتی می تونم آپلود کنم لینک بدم.

علت این مساله پورت یو اس بی یا پاور کیفیت پایین و نیز گرما هست. برای این که safe remove کردن آسوده داشته باشی از برنامه ی zentimo یا usb safely remove استفاده کن. باش می تونی برای اجکت کردن از کلید میانبر استفاده کنی.

خیلی ممنون unlocker تونست پاکش کنه ...خیلی هم راحت :D

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون unlocker تونست پاکش کنه ...خیلی هم راحت :D

خواهش. همان طور که جناب محبی هم گفت بهتره به فکر رفع ایراد اساسی باشی. یک وقت دیدی کلا همه ی فایلهات همین طور شد.

لینک به دیدگاه

• 8 سال بعد...
در ۱۳۹۴/۳/۲ در 18:51، Hamed.Madadi گفته است:

با درود ...من فلش یکی از دوستان رو ریکاوری کردم همراه با فایل هاش یک فایل هم برگشت که اسم درست حسابی نداره..این فایل ویروس نیست وقتی فلش رو بدون Eject بکشی یا بدسکتوری تو هارد ایجاد بشه فایل ها از بین میرن و اسمشون این شکلی میشه ...تو اینترنت سرچ کردم دیدم تنها راهش فرمت هست ولی چون درایوم نزدیک به 2 ترابایت فول هست ..این کار واقعا سخته ...دوستان کسی به این مشکل تا حالا بر خورده ؟

http://uupload.ir/files/g09b_001.jpg

دوستان با توجه به این عکس به نظرتون سلامت هارد من در خطریه ؟

http://uupload.ir/files/ehhm_23-may-2015_19-01.png

این یه نوع ویروسه به اسم New folder این ویروس از یه فایل به صورت انبوه کپی میگیره و نیو فولدر تولید میکنه و اسماشونم عوض میکنه. 

تعداد این فایلا انقد زیاده که سیستم نمیتونه حجم واسم و اطلاعاتشو تشخیص بده به خاطر همین هم این شکلی دیده میشن.

تنها راهش فرمت کردن دیسک یا یو اس بی هست که پیشنهاد میشه روی ویندوز یا لینوکس از نرم افزار  HDD low level format استفاده کنید تا کاملا فرمت شه.

• حالم خوب شد 1
  • چرا؟! 1
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Your_Anoun_Fox گفته است:

این یه نوع ویروسه به اسم New folder این ویروس از یه فایل به صورت انبوه کپی میگیره و نیو فولدر تولید میکنه و اسماشونم عوض میکنه. 

تعداد این فایلا انقد زیاده که سیستم نمیتونه حجم واسم و اطلاعاتشو تشخیص بده به خاطر همین هم این شکلی دیده میشن.

تنها راهش فرمت کردن دیسک یا یو اس بی هست که پیشنهاد میشه روی ویندوز یا لینوکس از نرم افزار  HDD low level format استفاده کنید تا کاملا فرمت شه.

شما به تاپیکی پاسخ دادین که 9 سال پیش ایجاد شده، به تاریخ پست ها توجه کنید.

• حالم خوب شد 6
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...