رفتن به مطلب

رم مناسب برای 980x

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

یکی مشکل منو حل کنه. از هر کی می پرسم یه جوابی میده که هیچ کدوم با هم همخونی ندارن .

این مشخصات حال حاضر سیستم من هستش :

Cpu : Core i7 980x

Ram : Kingston 6GB (3x2GB) 1066 1.5v DDR3 TriplChannel

M.B : GA X58A-UD7

VGA : Sparkle GTX285 2GB 512Bit GDDR3

Case : Green Challenger

Power : Green 1235w Real

Power Disply : Green

H.D.D : S.Gate 1TB

حالا می خوام یکی بهم بگه که چه نوع رمی می تونم رو این سیستم سوار کنم که جواب بده یعنی اینکه :

نیازی به دستکاری ولتاژ نداشته باشه

واسه cpu ضرر نداشته باشه - اونو تو فشار نندازه و دماشو بالا نبره ( فن استوک خودشو داره ) تو دمای 30 درجه اتاق دمای cpu در حالت عادی 35 هستش

دمای پل شمالی رو هم بالا نبره ( در دمای 30 درجه اتاق در حالت عادی و بازی کردن گیم دمای پل شمالی 53 درجه هست )

تازه دمای رم هم بالا نره .

با این سیستم من روزی 6و7 ساعت گیم بازی می کنم .

اهل اورکلاک هم نیستم ( ماهی 1و2 بار ) اونم واسه خودم یا تست با بعضی برنامه ها و مقایسه اون با دیگرون .

واقعاً شرمندم می کنین اگه جواب با حالی بدین .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

عزیز من پردازنده های i7 در حالت عادی از رم های فرکانس نهایت 1333 مگاهرتز پشتیبانی می کنند به دلیل اینکه رابط حافظه 192بیت هست و همین فرکانس هم پهنای باند فوق العاده ای رو در مقایسه بارم های فرکانس بالای دو کاناله Dual-channelبه مشا میده ولی این به این معنی نیست که شما نتونید رم های فرکانس بالاتر رو استفاده کنید بنده خودم corei7 920 دارم واز رم های 2000استفاده می کنم اما نیاز به ولتاژ Uncore و رم هست حداکثر ولتاز safe ایمن برای uncore:1.35 و برای مموریها 1.65ولت هست

راحال:

اینتل برای به کاری گیری رمهای فرکانس بالا بروی سیستم های x58 پروفایلی به نام x.m.p رو ایجاد کرده که مادربورد و رم های که از این پرو فایل پشتیبانی می کنند با فعال کردن این گزینه ولتاز ها و تایمنگ و فرکانس رم بطور اتوماتیک تنظیم میشود!!

اما پیشنهاد بنده:

شما 6GB رمهای باس 1600mhz با تایمنگ 8یا 7(CL8)خریداری کنید ترجیحا از برند corsair,A data,OcZ تهیه کنید با خیال راحت استفاده کنید به دو دلیل اولا نیاز به افزایش انکور ندارید یعنی به پردازنده هیچ فشاری نمیاد و دماش بالا نمیره و فن استوک جوابگو هست 2 تفاوت آنچنانی در استفاده از رمهای بالا تر از این فرکانس مشاهده نمی کنید همین رم های 1600 =پهنای باند مموری رو به حدود 28000MB/s می رسونند در حالی که پهنای باند مموری های فعلی شما 19الی 18 هزار هست و مطمئن باشید کوچک ترین مشکلی نخواهید داشت ;)

موفق باشید [-X

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

عزیز من پردازنده های i7 در حالت عادی از رم های فرکانس نهایت 1333 مگاهرتز پشتیبانی می کنند به دلیل اینکه رابط حافظه 192بیت هست و همین فرکانس هم پهنای باند فوق العاده ای رو در مقایسه بارم های فرکانس بالای دو کاناله Dual-channelبه مشا میده ولی این به این معنی نیست که شما نتونید رم های فرکانس بالاتر رو استفاده کنید بنده خودم corei7 920 دارم واز رم های 2000استفاده می کنم اما نیاز به ولتاژ Uncore و رم هست حداکثر ولتاز safe ایمن برای uncore:1.35 و برای مموریها 1.65ولت هست

راحال:

اینتل برای به کاری گیری رمهای فرکانس بالا بروی سیستم های x58 پروفایلی به نام x.m.p رو ایجاد کرده که مادربورد و رم های که از این پرو فایل پشتیبانی می کنند با فعال کردن این گزینه ولتاز ها و تایمنگ و فرکانس رم بطور اتوماتیک تنظیم میشود!!

اما پیشنهاد بنده:

شما 6GB رمهای باس 1600mhz با تایمنگ 8یا 7(CL8)خریداری کنید ترجیحا از برند corsair,A data,OcZ تهیه کنید با خیال راحت استفاده کنید به دو دلیل اولا نیاز به افزایش انکور ندارید یعنی به پردازنده هیچ فشاری نمیاد و دماش بالا نمیره و فن استوک جوابگو هست 2 تفاوت آنچنانی در استفاده از رمهای بالا تر از این فرکانس مشاهده نمی کنید همین رم های 1600 =هنای باند مموری رو به حدود 28000MB/s می رسونند در حالی که پهنای باند مموری های فعلی شما 19الی 18 هزار هست و مطمئن باشید کوچک ترین مشکلی نخواهید داشت smile.gif

موفق باشید Rose.gif

مرسی بابات جوابی که دادی.

گفتی 6گیگابایت ! یعنی نمی تونم 12 گیگابایت استفاده کنم ؟ اگه 12 گیگ بشه بازم مثل 6گیگ بدون هیچ مشکلی می تونم استفاده کنم ؟

x58a-ud7 از corsair پشتیبانی نمیکنه - خودم هم اول تعجب کردم ولی وقتی به لیست پشتیبانی رم نگاه کردم دیدم 1600 فقط 3گیگ دوکاناله و 3کاناله و در 1333 فقط دو کاناله 6گیگ بود

راستی این رمها در ایران هست ؟

http://www.gskill.com/products.php?index=265&c1=1&c2=3

http://www.gskill.com/products.php?index=252&c1=1&c2=3

http://www.gskill.com/products.php?index=264&c1=1&c2=3

لینک به دیدگاه

سلام.

اگر خواستید رم باس 2000 cl8-8-8-24 با ولتاژ 1.65 موجود هست با قیمت حدود 350 تومن. 6 گیگ و مارک کینگ استون![-X

ویرایش شده توسط saeed0c2
لینک به دیدگاه

دذ ضمن کارت گرافیک قدیمی تر از 285 پیدا نشد داخل مغازه طرف؟!!!! شمار که می خوایید 7-8 ساعت بازی کنید و حداقل تا یه شسال هم قصد ارتقا ندارید پس یه کارت قوی مثل 5870 یا 480 انتخاب می کردید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دذ ضمن کارت گرافیک قدیمی تر از 285 پیدا نشد داخل مغازه طرف؟!!!! شمار که می خوایید 7-8 ساعت بازی کنید و حداقل تا یه شسال هم قصد ارتقا ندارید پس یه کارت قوی مثل 5870 یا 480 انتخاب می کردید

سلام سعید جان .

خوبی

این کارت گرافیکی رو من 8 ماه پیش گرفتم 530 هزار تومن ( یا شاید 1و2 ماه این ور اون ور ) اون موقع 295 نبود . ناچاراً اینو گرفتم . قبل اون 5870 گرفتم مشکل هیت سینک داشت و هر کاری کردم حل نشد .

منتظر موندم تا یه چیز جدید بیاد بازار که اومد سری 400 انویدیا ، که اونم دوستم گرفت با این کارت من 8% اختلاف داشت ، از اونم منصرف شدم . حالا گوش بزنگم که Asus 4GB GDDR5 Ares یا Sapphir 4GB DGGR5 Toxic بیاد ایران ، فکر کنم هنوز نیومده ؟ نه ؟

اوووووووووووه کجای کاری سعید جان ، سیستم قبلیم 920 بود که بعد 8 ماه عوض کردم ، حالا اگه بازم یکی بهتر از این بیاد بازار ( اینتل ) ، اینم عوض می کنم .

این قطعات رو خودم سفارش دادم و اون مغازه هم مال دوستم هست ، رفتم اونجا اسمبل کردیم . cool.gif

دوست دارم مرسی Rose.gif

لینک به دیدگاه

سلام.

اگر خواستید رم باس 2000 cl8-8-8-24 با ولتاژ 1.65 موجود هست با قیمت حدود 350 تومن. 6 گیگ و مارک کینگ استون!;)

سعید جان ممنون از راهنمایتون عزیز من دوستمون گفتن میخوان از فن استوک استفاده کنند و قصد اورکلاک ندارن شما بهتر میدونید واسه فرکانس 2000MHZ باید UNcore=4000ست بشه و ولتاژشم حدود 1.45تا 1.55 درسسته!!!!

انوقت فن استوک به نظر شما جوابگو هست؟

دوست عزیز رم های 12GB هم میتونید نصب کنید بدون مشکل البته 2-3درجه دما بالا میره اما مشکلی ایجاد نمی کنه

لیست گیگابایت یا هر شرکتی ارائه میده نشان دهنده این هست که رم های ذکر شده توسط شرکت تست شده و 100درصد مشکلی نداره ولی این دلیل نمیشه با رم های که تو لیست نیستند مشکلی نداشته باشند بنده خودم رم های dominator 1600CL8 با مادربردGIGA X58UD5داشتم بدون هیچ مشکلی کار میکرد اتفاقا گزینه X.mp اکثرا رو رم های 1600باگ نداره بازم هرچی خودتون صلاح بدونید [-X

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

سلام

یکی مشکل منو حل کنه. از هر کی می پرسم یه جوابی میده که هیچ کدوم با هم همخونی ندارن .

این مشخصات حال حاضر سیستم من هستش :

Cpu : Core i7 980x

Ram : Kingston 6GB (3x2GB) 1066 1.5v DDR3 TriplChannel

M.B : GA X58A-UD7

VGA : Sparkle GTX285 2GB 512Bit GDDR3

Case : Green Challenger

Power : Green 1235w Real

Power Disply : Green

H.D.D : S.Gate 1TB

حالا می خوام یکی بهم بگه که چه نوع رمی می تونم رو این سیستم سوار کنم که جواب بده یعنی اینکه :

نیازی به دستکاری ولتاژ نداشته باشه

واسه cpu ضرر نداشته باشه - اونو تو فشار نندازه و دماشو بالا نبره ( فن استوک خودشو داره ) تو دمای 30 درجه اتاق دمای cpu در حالت عادی 35 هستش

دمای پل شمالی رو هم بالا نبره ( در دمای 30 درجه اتاق در حالت عادی و بازی کردن گیم دمای پل شمالی 53 درجه هست )

تازه دمای رم هم بالا نره .

با این سیستم من روزی 6و7 ساعت گیم بازی می کنم .

اهل اورکلاک هم نیستم ( ماهی 1و2 بار ) اونم واسه خودم یا تست با بعضی برنامه ها و مقایسه اون با دیگرون .

واقعاً شرمندم می کنین اگه جواب با حالی بدین .

سلام دوست عزیز...

فکر کنم هم شهری باشیم! درسته؟؟

خوشحال می شم باهاتون بیشتر آشنا بشم [-X

چون کمتر کسی توی ارومیه پیدا می شه که چنین سیستم high end ای داشته باشه! در حال حاضر هم مشغول اوورکلاک این پردازنده 980 هستیم...

شاید از نزدیک بشه بهتر مشکل شمارو حل کرد...

خواستید شماره تلفن هم خدمت شما تقدیم می کنم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به نظر من خرید 12 گیگ رم برای بازی هزینه زیادی دادن هست مگر اینکه بخواهید در آینده روی نرم افزارهای مهندسی و رندر هم کار کنید در سطح بالا چون در سطح معمولی 6 گیگ هم خیلی زیاد هست [-X

این رمهایی که در لیست پست اولتون دادین مشکلی نباید داشته باشه خودتون ذکر کردید که اورکلاک نخواهید کرد پس همین مقدار رم مناسب کار شماست و بازیها رو میتونید براحتی اجرا کنید

لینک به دیدگاه

با سلام همشهری عزیز چنین رمی از پس کار شما به خوبی میاد:

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1761

برای بازی بیشتر از 6گیگ فکر نکنم حالا حالا ها احتیاج باشه. [-X

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...