رفتن به مطلب

پرسش پاسخ The Witcher 3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 15 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوستان چنتا سوال  :

1-کدوم یک از مناطق بازی مورد علاقتون هست؟

2-توی بازی گوئنت از کدوم فکشن استفاده میکنید؟

3-تریس رو ترجیح دادید یا ینیفر؟

4-کدوم شمشیر بازی رو از همه بیشتر داشتید؟

5-بهترین زره از نظرتون کدوم بود؟

6-غم انگیز ترین و شاد ترین لحظه بازی براتون چی بود؟

7-شخصیت مورد علاقتون (بجز گرالت)  کی بود؟

8-مرحله مورد علاقه؟

9-سخت ترین باس فایت براتون؟

دوستان لطفا عکس هم اگر براتون مقدوره برای هر قسمت بذارید :)

1. Toussaint و Skellige بهترین  بودند

2. والا اسماشون رو اصلا یادم نمیاد ولی یادمه کارت های خود گرالت و سیری و تریس و بقیه جزء این بود

3. هر دو ?

4. اسم اینم دوباره یادم نمیاد ولی یک روح از داخل آب اونو میداد توی یکی از مراحل بلاد اند واین

5. Feline Mastercrafted یکی دیگه هم بود بازم اسمش یادم نیست

6. غم انگیزترین پایان بلاد اند واین بود که باید از بازی خداحافظی می کردیم بهترین هم اسکی روی کوه! و تماشای افق با ینفر (+مرحله تک شاخ!)

7. بانو تریس 

8. خیلی سخته انتخابش، نمی تونم!

9. Caretaker و O'dimm از همه سخت تر بودند

ویرایش شده توسط master p
لینک به دیدگاه

• ارسال 528
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 15 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوستان چنتا سوال  :

8-مرحله مورد علاقه؟

دوستان لطفا عکس هم اگر براتون مقدوره برای هر قسمت بذارید :)

من هنوز آپدیتا و بسته های الحاقی رو بازی نکردم ولی فعلا:

۱:Novigrad

۲:بازی نمیکنم یاد ندارم اگه یادداشتی به مام یاد بده

۳:ینفر همیشه

۴:فعلا شمشیر felin cat school mastercrafted

۵:وایپر خیلی خوشگله به گرالت میاد

۶:غمگین:وقتی گرالت درو وا کرد دید سیری بی جونه و فک کرد مرده

شادترین یکی از پایان های بازی که سیری ویچر میشه و با گرالت میمونه

۷:ینفر

۸:مراحل اولیه بازی تا قبل ازین که گرالت ینفر  رو ببینه عااالی بود خیلیم سخت بود(من رو سختترین حالت بازی کردم)

۹:بهترین پایانش گفتم اخرش سیری ویچر میشه یکی دیگ اینکه سیری میره جای پدرش فرمانروایی کنه که بنظرم خیلی ظلم میکنه در حق گرالت

ویرایش شده توسط smm7
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، AJOR گفته است :

بابا من کاملا یادمه! ? وقتی در روبه روی ، در خروجی به حیاط (D:) ایستادید در گوشه سمت چپ داخل یک صندوق بود! خیلی عجیبه! من دوباره شروع کردم اگر دوباره پیداش کردم عکسش رو میگرم.

اسپویل"  اون سلاحی رو که وزمیر میده و لمبرت میگه مثل کره از تو زره میبره؟! "اسپویل

بله کلا از لحاظ زیبایی عرض کردم!

چشم!?

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1-توسان

2-Northern realms

3-من هر شخصیت قابل ترجیح دادنی رو ترجیح دادم.?

4-Aerondight که بهترین شمشیر نقره بازی هست و تنها سلاحی که قویتر و قویتر میشه! استیل همیشه در حال تغییر بوده.

5-Manticore

6-غمگین ترین گل بنفش رنگ اواخر Heart Of Stone  ! شادترین برف بازی با Ciri !

7- Bloody Baron

8-  از وردود به خونه olgierd تا خارج شدن ازش!

9- بدون شک مبارزه با olgierd ! اصلا از این سخت تر نداشتیم تو بازی!

قسمت ۹ مربوط به قلب سنگی بود؟

کسی بازی gwent رو میشه بهم یاد بده؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش شده توسط smm7
لینک به دیدگاه

خب دوستان عزیز منم جواب خودم رو بدم:

8-مرحله مورد علاقه؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-Corvo Bianco یا همونجایی که آنا هنریتا به گرالت میده و صد البته نویگرد

3-من شخصا عاشق Nordling هستم بخاطر King Foltest که واقعا غم انگیز بود وقتی توی نسخه دوم لتو کشتش

3-طبق داستان اصلی بازی همیشه گرالت ین رو ترجیح میده و عشق واقعیش هست اما توی بازیهای نمیدونم چرا همچین حسی رو نداشتم و تریس بنظرم خیلی گرالت رو دوست داشت

4-شمشیر ها برای استیل آیریس و سیلور آرون دایت

5-بهترین زره بنظرم ursine Grandmaster هست

6-غم انگیز ترین صحنه بازی برای من مرگ وسمیر بود و واقعا گرالت ناراحت شد  درسته اگه پایان بد رو بگیرید گرالت برای مرگ سیری ناراحته ولی بدونید به هیچ عنوان سیری نخواهد مرد و هیچ مدرکی هم مبنی بر مرگش نیست و چون حتما ویچر 4 رو خواهیم دید و شخصیت اصلی هم سیری خواهد بود پس یجوری زنده مونده و من فکر میکنم بعد از کشتن اون آخرین کرون ینیفر یا تریس خبرایی از سیری برای گرالت بیارن!

7-شخصیت مورد علاقه من میتونم بگم خیلی ها بودن که نمیتونم تمایزی بینشون قائل بشم مثل دندلاین-زلتان-لتو-وسمیر-eskel-سیری-ین-تریس-الگیرد و ...

8مرحله مورد علاقه من مبارزه نهایی با اودیم و گرفتن شمشیر Zirael یا پرستو برای سیری

9سخت ترین باس فایت بنظر من دتلاف یعنی الگیرد رو من بعد دوبار کشتمش رمزش فقط اینه موقعی که میاد سمتتون حالت دفاعی بگیرید و بعد بزنیدش ولی دتلاف اصلا نمیمرد!

اینم عکسهایی که با دیدنشون خاطره های خوب و بد بازی برای من زنده میشه :

n3h2_20170213215122_1.jpg

t307_20170211161158_1.jpg

ii77_20170211160644_1.jpg

u75q_20170211155151_1.jpg

ccj9_20170209163803_1.jpg

h4k8_20170209164446_1.jpg

0na_20170202012201_1.jpg

w2u_20170208112006_1.jpg

v729_20170125104841_1.jpg

4ot9_20170125000214_1.jpg

s3jg_20170122220024_1.jpg

rqzy_20170125121054_1.jpg

vwh_20170209235513_1.jpg

fd5i_20170209235810_1.jpg

fef5_20170209152404_1.jpg

fzqw_20170121233242_1.jpg

لینک به دیدگاه

این سبک alchemy بازی کنین عالیه. vitality رو تونستم برسونم تا 20000. با گارد ها میشه راحت جنگ کرد

58dab240ebbc2_NewBitmapImage.jpg.71f1aae1e922e35a6b0f201c776562a7.jpg

لینک به دیدگاه

من از بس از اين بازي خوشم اومد چند بار به روش هاي مختلف تمومش كردم.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، smm7 گفته است :

کسی نیست gwent رو بهم یاد بدهه؟?

دوست من چیز سختی که نیست اول از همه کارت های خوب لازم داری که توی کوئست های فرعی میتونی جمع کنی

نکتش اینجاست هرچی کارت شما عددش بزرگتر باشه قویتره

اگه یکی دو دست بازی کنید با افراد مختلف دستتون میاد

لینک به دیدگاه

دوستان میدونستید کسایی که نسخه گاتی رو خریده باشن خود سازنده بهتون تمامی آهنگ های بازی رو به دو صورت فلک و mp3 و همچنین آرت بوک بازی رو داده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تاثیرگذار ترین لحظات بازی ویچر 3 برای من در این دو فریم خلاصه میشه(به ترتیب باید ببینید) :

u9o9_witcher3_2015_10_25_02_08_04_834_th

3l3z_witcher3_2015_10_25_02_08_06_718_th

IRIS

یک اسکرین شات هم گرفته بودم در رزولوشن 5K Ultra-Wide که مدتهاست بک گراند دسکتاپمه تا همیشه pس کنم تو بازی هستم...(بعضی وقتها واقعا نا خودآگاه فکر میکنم وسط بازی ام و دستم میره رو موس که اطرافم رو ببینم )

البته عکس رو تبدیل/تغییر ندادم و حجمش حدود 17 مگابایت هست... اما ارزش دیدن رو داره که بافت ها رو در اون رزولوشن تماشا کنید...

اسکرین شات با حجم 17 مگابایت

پ.ن

این رو هم باید بگم که تجربه ویچر 3 بر روی رزولوشن اولتراواید(حالا مثل من 2560در 1080 یا بالاتر) واقعا یه چیز دیگست...

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، smm7 گفته است :

قسمت ۹ مربوط به قلب سنگی بود؟

کسی بازی gwent رو میشه بهم یاد بده؟؟؟؟؟؟؟

بله ؛ ببیند دوست خوبم هر شخص سه تا ردیف داره که هر کدوم کارت های خاص خودش رو داره ، این کارت ها هر چقدر عددشون بزرگتر باشه همونقدر هم قویتر هستن. بعضی از کارت ها هم هستن که برای قوی  تر یا ضعیف تر کردن هر ردیف استفاده میشه با توجه به شرایط ، در کل با تجربه یاد میگیرید.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Farjam گفته است :

تاثیرگذار ترین لحظات بازی ویچر 3 برای من در این دو فریم خلاصه میشه(به ترتیب باید ببینید) :

u9o9_witcher3_2015_10_25_02_08_04_834_th

3l3z_witcher3_2015_10_25_02_08_06_718_th

IRIS

یک اسکرین شات هم گرفته بودم در رزولوشن 5K Ultra-Wide که مدتهاست بک گراند دسکتاپمه تا همیشه pس کنم تو بازی هستم...(بعضی وقتها واقعا نا خودآگاه فکر میکنم وسط بازی ام و دستم میره رو موس که اطرافم رو ببینم ?)

البته عکس رو تبدیل/تغییر ندادم و حجمش حدود 17 مگابایت هست... اما ارزش دیدن رو داره که بافت ها رو در اون رزولوشن تماشا کنید...

اسکرین شات با حجم 17 مگابایت

پ.ن

این رو هم باید بگم که تجربه ویچر 3 بر روی رزولوشن اولتراواید(حالا مثل من 2560در 1080 یا بالاتر) واقعا یه چیز دیگست...

ماله من رو الترا بزارم تیک نمیزنه ولی یک کوچولو صدا با تصویر ناهماهنگ میشه بره همین یکم گرافیکو مجبور شدم کم کنم 

یک سوال ازت دارم کیفیت گیم پلی این بازی رو پی اس ۴ بهتره یا پی سی الترا؟چرا؟چه فرقایی دارن؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوست من چیز سختی که نیست اول از همه کارت های خوب لازم داری که توی کوئست های فرعی میتونی جمع کنی

نکتش اینجاست هرچی کارت شما عددش بزرگتر باشه قویتره

اگه یکی دو دست بازی کنید با افراد مختلف دستتون میاد

هیچوقت نتونستم کارتای قوی رو بگیرم

با هرکی بازی کردم من به زور ۸ تا امتیاز میگیرم بعد طرف یک کارت میزاره اون باز به چند کارت دیگه تبدیل میشه طرف میشه ۲۳ امتیاز?

خو ب اونوقت من چیکار کنم؟

ویرایش شده توسط smm7
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، smm7 گفته است :

هیچوقت نتونستم کارتای قوی رو بگیرم

با هرکی بازی کردم من به زور ۸ تا امتیاز میگیرم بعد طرف یک کارت میزاره اون باز به چند کارت دیگه تبدیل میشه طرف میشه ۲۳ امتیاز?

خو ب اونوقت من چیکار کنم؟

از هر فروشنده ای کارت های قوی که خاص نیستند رو میتونید بگیرید.

تعداد کارت از همه چی مهم تره اگر دیدید خیلی کارت داخل میزش داره یک راند رو واگذار کنید راند های بعدی رو ببرید مهم اینکه دو تا دست بعدی رو ببرید!

کارت های SPY خیلی به دردتون میخوره! قبل از اینکه شروع کنید سعی کنید کارت های قوی و غییر تکراری بردارید.

لینک به دیدگاه

دوستان من الان نسخه goty رو گرفتم میخوام قلب سنکی رو شرو کنم نمدونم چطوریگتو تابلو های اعلانات همش نامه مربوط به b،w هست

نمدونم کودوم ماله قلب سنگیه لطفا راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، smm7 گفته است :

دوستان من الان نسخه goty رو گرفتم میخوام قلب سنکی رو شرو کنم نمدونم چطوریگتو تابلو های اعلانات همش نامه مربوط به b،w هست

نمدونم کودوم ماله قلب سنگیه لطفا راهنمایی کنین

دوست عزیز قصد بدی ندارم اما هرچی میشه شما اینجا درخواست راهنمایی میدی؟

آخه خداوکیلی گوئنت چیش سخته؟فقط کارتای قوی میخواید که از کرکتر ها ببرید بعد دو یا سه دست قشنگ دستتون میاد مثلا کارت با علامت اسکلت قوی ترین کارت بازی رو نابود میکنه

کارت با علامت + میاد تمام قدرت اون ردیف رو یکی میبره بالا کارت با علامت قلب میتونه یه کاررتو که باختی دوباره بیاره به بازی-کارت اسپای میتونه کارت رندوم بهت اضافه کنه

کارت با علامت طلایی بالاش آسیب ناپذیره و ....

باور کن هیچ چیز سختی نداره!

الان واقعا انقدر مشکله چجوری شروعش کنید؟شما توی لیست مرحله هات قشنگ معلومه یکی مال HoS هست و حتی لوگوش هم هست فکر نکنم نتونی پیدا کنی ....

در 10 ساعت قبل، smm7 گفته است :

ماله من رو الترا بزارم تیک نمیزنه ولی یک کوچولو صدا با تصویر ناهماهنگ میشه بره همین یکم گرافیکو مجبور شدم کم کنم 

یک سوال ازت دارم کیفیت گیم پلی این بازی رو پی اس ۴ بهتره یا پی سی الترا؟چرا؟چه فرقایی دارن؟

مثلا این سوالتون دوست من هر گیمری میدونه پی اس 4 تنها یه کنسوله و جلوی پی سی نمیتونه مقاومت کنه خود ویچر روی پی اس 4 انقدر مشکلات داشت اولش چون کنسول نمیتونه این بازی رو ران کنه

مثال سادش طرف میره یه 1070 میخره 1800 شما یه کنسول بهت میدن 1200 بنظرت واقعا گراف پی اس 4 میتونه با 1070 رقابت کنه؟

تنها خوبی کنسول ها بازی های انحصاریشون هست یعنی اگه اینم نداشتن تاحالا ورشکست بودن و البته قیمت پایینشون

یه 4تا سوال باحال بپرسید دوستان نظر سنجی بذارید شما هم

راجب نقاطی از داستان که برات مفهوم نبود یا میتونست بهتر باشه

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوست عزیز قصد بدی ندارم اما هرچی میشه شما اینجا درخواست راهنمایی میدی؟

آخه خداوکیلی گوئنت چیش سخته؟فقط کارتای قوی میخواید که از کرکتر ها ببرید بعد دو یا سه دست قشنگ دستتون میاد مثلا کارت با علامت اسکلت قوی ترین کارت بازی رو نابود میکنه

کارت با علامت + میاد تمام قدرت اون ردیف رو یکی میبره بالا کارت با علامت قلب میتونه یه کاررتو که باختی دوباره بیاره به بازی-کارت اسپای میتونه کارت رندوم بهت اضافه کنه

کارت با علامت طلایی بالاش آسیب ناپذیره و ....

باور کن هیچ چیز سختی نداره!

الان واقعا انقدر مشکله چجوری شروعش کنید؟شما توی لیست مرحله هات قشنگ معلومه یکی مال HoS هست و حتی لوگوش هم هست فکر نکنم نتونی پیدا کنی ....

مثلا این سوالتون دوست من هر گیمری میدونه پی اس 4 تنها یه کنسوله و جلوی پی سی نمیتونه مقاومت کنه خود ویچر روی پی اس 4 انقدر مشکلات داشت اولش چون کنسول نمیتونه این بازی رو ران کنه

مثال سادش طرف میره یه 1070 میخره 1800 شما یه کنسول بهت میدن 1200 بنظرت واقعا گراف پی اس 4 میتونه با 1070 رقابت کنه؟

تنها خوبی کنسول ها بازی های انحصاریشون هست یعنی اگه اینم نداشتن تاحالا ورشکست بودن و البته قیمت پایینشون

یه 4تا سوال باحال بپرسید دوستان نظر سنجی بذارید شما هم

راجب نقاطی از داستان که برات مفهوم نبود یا میتونست بهتر باشه

باشه ببخشید

الان تقریبا رسیدم به borsodi house که گفتی بهت خبر بدم

الان تو مرحله talk to shani about the von everec family crypt.

لینک به دیدگاه

اونایی که رو سختترین درجه بازی کردن

تو HOSغول اولو که یک قورباغه بود بدون استفاده از هیچ ترینری کشتین؟

چون من مجبور شدم از ترینر استفاده کنم همش میپرید روم لهم میکرد

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، smm7 گفته است :

اونایی که رو سختترین درجه بازی کردن

تو HOSغول اولو که یک قورباغه بود بدون استفاده از هیچ ترینری کشتین؟

چون من مجبور شدم از ترینر استفاده کنم همش میپرید روم لهم میکرد

والا اون رو شما باید کم کم جونشو کم کنید و از پشت بهش ضربه بزنی مال من حدود 20-25 دقیقه طول کشید

حالا برا کشتن اون ترینر میزنی برا دتلاف میخوای چیکار کنی؟ xDDDD

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا اون رو شما باید کم کم جونشو کم کنید و از پشت بهش ضربه بزنی مال من حدود 20-25 دقیقه طول کششید

حالا برا کشتن اون ترینر میزنی برا دتلاف میخوای چیکار کنی؟ xDDDD

خداییش انقدر سخته؟

با ادما میتونم بجنگم ولی این هیولاها مخصوصا همین اولیه عجیب سخت بود

راستی دستت درد نکنه زره وایپر رو گرفتمش فقط لولم ۳۶ نمیتونم استفادش کنم هنوز

خداییش مرحله های فرعیش خیلی کم xp میده

بعد یک سوال خیلی کوچیک تو بسته های الحاقی ینفر یا تریس رو نمیبینیم؟

خیلی دلم براشون تنگ شده شانی در حدشون نیس

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، smm7 گفته است :

خداییش انقدر سخته؟

با ادما میتونم بجنگم ولی این هیولاها مخصوصا همین اولیه عجیب سخت بود

راستی دستت درد نکنه زره وایپر رو گرفتمش فقط لولم ۳۶ نمیتونم استفادش کنم هنوز?

خداییش مرحله های فرعیش خیلی کم xp میده

بعد یک سوال خیلی کوچیک تو بسته های الحاقی ینفر یا تریس رو نمیبینیم؟

خیلی دلم براشون تنگ شده شانی در حدشون نیس

شانی هم خوبه که xD

شما تریس یا ین رو آخر بلاد اند واین میبینی

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

والا سی دی پراجکت فقط گفت برا طرفدارای ویچر 2017 سال خوبی خواهد بود!!!

ولی ساخت بازی جدید فکر نمیکنم اصلا باید بهش فکر کنیم مخصوصا که تمام سعیشونو کردن داستان گرالتو توی نسخه سوم تموم کنن

مگر شخصیت اصلی ویچر 4 سیری باشه

اونم فکر نمیکنم باز بدون نویسندگی زیبا Andrzej Sapkowski  همچین چیز خوبی در بیاد نمونش شما داستان B&W که بنظرم خیلی متیونست بهتر باشه!

البته یه چیز دیگه هم هست برن سراغ داستان سیری قبل از نسخه سوم که کتاباش نوشته شده

اما فکر کنم منظورشون از خبر خوب ساخت فیلم باشه و خدا کنه فیلم انیمیشن درست کنن مثل تریلر هاش (Killing Monsters)

و مطمئن باشید اگه خبری از ویچر 4 باشه شما بعد از 2020 میبینیدش هنوز سایبر پانک حتی به مرحله کامل شدن قدم هم بر نداشته و هنوز بازی خامه و تنهای چیزی که ازش دادن 2-3تا عکس بود!

و خیلی بعیده برای یه بازی 4سال دیگه CDPR از الان بخواد جوسازی کنه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا سی دی پراجکت فقط گفت برا طرفدارای ویچر 2017 سال خوبی خواهد بود!!!

ولی ساخت بازی جدید فکر نمیکنم اصلا باید بهش فکر کنیم مخصوصا که تمام سعیشونو کردن داستان گرالتو توی نسخه سوم تموم کنن

مگر شخصیت اصلی ویچر 4 سیری باشه

اونم فکر نمیکنم باز بدون نویسندگی زیبا Andrzej Sapkowski  همچین چیز خوبی در بیاد نمونش شما داستان B&W که بنظرم خیلی متیونست بهتر باشه!

البته یه چیز دیگه هم هست برن سراغ داستان سیری قبل از نسخه سوم که کتاباش نوشته شده

اما فکر کنم منظورشون از خبر خوب ساخت فیلم باشه و خدا کنه فیلم انیمیشن درست کنن مثل تریلر هاش (Killing Monsters)

و مطمئن باشید اگه خبری از ویچر 4 باشه شما بعد از 2020 میبینیدش هنوز سایبر پانک حتی به مرحله کامل شدن قدم هم بر نداشته و هنوز بازی خامه و تنهای چیزی که ازش دادن 2-3تا عکس بود!

و خیلی بعیده برای یه بازی 4سال دیگه CDPR از الان بخواد جوسازی کنه

دادا شما ک اینقدر سر در میاری من نسخه بازیمو تا 1.06 اپدیت کردم و دارم دوباره از اول بازی میکنم!به نظرت ادامه ندم یا بقیه اپدیت ها و DLC هارو بگیرم و بعدش ادامه بدم؟چجوری لذتش بیشتره؟چون برای بار دومم ک بازی میکنم واقعا برام لذت داره

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

دادا شما ک اینقدر سر در میاری من نسخه بازیمو تا 1.06 اپدیت کردم و دارم دوباره از اول بازی میکنم!به نظرت ادامه ندم یا بقیه اپدیت ها و DLC هارو بگیرم و بعدش ادامه بدم؟چجوری لذتش بیشتره؟چون برای بار دومم ک بازی میکنم واقعا برام لذت داره

والا اصلا دو تا دی ال سی بازی به اندازه قسمت اصلی بازی عالی ساخته شدن!

واقعا حیفه تجربشون نکنید

پیشنهادم اینه نسخه گاتی رو دانلود کنید ;)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...