رفتن به مطلب

کدوم موس در رنج 60 دلار بهتره ؟

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیز

می خواستم بدونم به نظرتون کدوم یک موس های زیربرای گیم بهتره ؟

1 )  MAD CATZ R.A.T 5

2 ) MAD CATZ M.M.O.T.E

3 ) COUGAR 700M Aluminum

ممنون میشم هرکس نظرشو در مورد این سه مورد بده و اگه تجربه کار با هر کدوم رو داره بهم بگه ...

اگه موس دیگه ای رو تو این رنج قیمت به نظرتون بهتره ممنونتون میشم بگین ( با اینکه به نظرم اینا یه چیز دیگن )

ویرایش شده توسط porya2427
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت استارتر

راجب موس کوگار که چیزی نمیدونم ولی راجب مد کت ها یکی از دوستان رو میشناسم که مدل mrt 9 اورده بود، در سایت های خارجی خیلی تعریفش رو میدادن که دوستمون هم رفت و از آمازون یدونه خریداری کرد، بعداز کلی ذوق و شوق که رسید دستش

موقع تست کردن بی نهایت از خریدی که داشت پشیمون شده بود، اصلا اونطور که تعریفش رو میدادن نبود و خیلی گیمر خوش سلیقه ای میخواد که این موس رو بپسنده (هر چند که ظاهرش شبیه فیلم ترنسفورمزه و از دور یا تو تبلیغات بسیار خوب خودش نشون داده)

بنظرم موس های مثل asus rog یا g502 یا g400s یا ریزر مامبا مخصوصا مدل سنسی mlg با اینکه ظاهر ساده ای دارن ولی واقعا خوش دست هست (من که خودم زیر دستم موس های زیادی اومده و رفته ولی این mlg مدل استیل سریزی که دارم رو وقتی باهاش 5 دقیقه کار کردم دیگه بعدش به هرچی دست میزدم احساس میکردم موس زیر دستمه :D :laughing: ، بسیار بسیار موس خوش ساختی هستش)

و در اخر اینکه انتخاب موس و کیبورد کاملا سلیقه ای هستش مثل یکی از دوستان که از موس سنسی mlg من اصلا خوشش نمیاد و موس g500s رو میپسنده :)

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت استارتر

راجب موس کوگار که چیزی نمیدونم ولی راجب مد کت ها یکی از دوستان رو میشناسم که مدل mrt 9 اورده بود، در سایت های خارجی خیلی تعریفش رو میدادن که دوستمون هم رفت و از آمازون یدونه خریداری کرد، بعداز کلی ذوق و شوق که رسید دستش

موقع تست کردن بی نهایت از خریدی که داشت پشیمون شده بود، اصلا اونطور که تعریفش رو میدادن نبود و خیلی گیمر خوش سلیقه ای میخواد که این موس رو بپسنده (هر چند که ظاهرش شبیه فیلم ترنسفورمزه و از دور یا تو تبلیغات بسیار خوب خودش نشون داده)

بنظرم موس های مثل asus rog یا g502 یا g400s یا ریزر مامبا مخصوصا مدل سنسی mlg با اینکه ظاهر ساده ای دارن ولی واقعا خوش دست هست (من که خودم زیر دستم موس های زیادی اومده و رفته ولی این mlg مدل استیل سریزی که دارم رو وقتی باهاش 5 دقیقه کار کردم دیگه بعدش به هرچی دست میزدم احساس میکردم موس زیر دستمه :D :laughing: ، بسیار بسیار موس خوش ساختی هستش)

و در اخر اینکه انتخاب موس و کیبورد کاملا سلیقه ای هستش مثل یکی از دوستان که از موس سنسی mlg من اصلا خوشش نمیاد و موس g500s رو میپسنده :)

دوست عزیز مرسی از نظرت ...

ایسوس ROG هم سادست ولی اون هم جزو انتخابام  بود چون کیسم ROG G20 و انشاالله مانیتورشم بگیرم ( pg278q ) ....

لوجیتک هم اصلا باهاش حال نمیکنم

ریزر مامبا کیه که ازش بدش بیاد ؟؟؟؟

ولی خیلی گرونه .....

نظرم رو کامل در مورد MAD CATZ عوض کردی ...  :)  :mad:

لینک به دیدگاه

من خودم 700m دارم موس خوبیه اما هر کسی نمیتونه بش عادت کنه ... اون mad catz ها هم در چندین و چند سایت خوندم که هیچ جوره تو دست درست جا نمیفتن و خیلی ناجورن ...

شما برو یا razer deathadder 2014 بگیر یا حالا که میتونی از خارج تهییه کنی میتونی corsair m65 هم بگیری که دقیقا 60 دلاره 

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

منم بر حرف سایر دوستان تاکید می کنم که سری M.A.D خوش دست و مناسب کار گیم نیست. پرش هم زیاد داره، یعنی برعکس ظاهر و شمایل حرفه ای که داره کاربری حرفه ای نداره.

لینک به دیدگاه

اتقافا دارم موس mlg خودم میفروشم، اگر خواستی در همین ورا میتونی پیدام کنی :D

یکی از بچه ها هم یدونه موس مامبا برای فروش گذاشته بود با قیمت 250 تومن

لینک به دیدگاه

مرسی از هر سه دوست عزیز  @};- 

دوستان دیگه پیشنهاد دیگه ای ندارن ؟

ویرایش شده توسط porya2427
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...