رفتن به مطلب

مشکل با نرم افزار converter و nvidia gpu

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه پچه های گل لیون  :big hug:

من بعضی وقتها فایلهای تصویری خودم رو با نرم افزار bigasoft mkv converter و Xilisoft Video Converter Ultimate تبدیل میکنم 

حالا مشکل من اینه که داخل تنظیمات نرم افزار گزینه ای هست به اسم enable nvidia gpu acceleration که قبلا میتونستم فعالش کنم ولی الان فعال نمیشه 

چون من cpu  سیستمم  ضعیفه این گزینه برای تبدیل فایلها خیلی بهم کمک میکرد که سریعتر این کار رو انجام بدم 

در ضمن من یک گرافیک asus 210 هم برای تست سیستم های مشتری دارم وقتی اونو میزارم و درایورشو نصب میکنم این گزینه فعال میشه  :-?  :eek:

گرافیک فعلیم هم asus 770 هستش , درایورها بروز هستن

از شما اگه کسی میدونه که باید چه کار کنم تا این گزینه روی این گرافیکم فعال بشه ممنون میشم بگه یا یه نرم افزار خوب دیگه که از این قابلیت پشتیبانی کنه معرفی کنید

مشخصات سیستمم توی امضام هست 

post-16987-0-22960800-1432417616_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

پوزش می خوام با این برنامه چنین تجربه ای نداشتم. از روی حدس می گم. درایور گرافیک پیشین رو با display driver uninstaller حذف کن شاید درست بشه. Yamicosoft windows manager رو بسته به نسخه ی ویندوزت نصب کن و registry cleaner رو اجرا کن. رجیستریهای مربوط به گرافیک رو پاک کن و درایور گرافیک جدید رو دوباره نصب کن.

امیدوارم مشکلت حل بشه.

لینک به دیدگاه

نمی دونم چه فرمتهای ویدیویی رو به کار می بری. بسته ی ادوبی پریمیر رو که نصب کنی یک برنامه همراهش هست به نام adobe media encoder که با توجه به پشتیبانی 64 بیتی و عمده ی فرمتهای ویدیویی کارایی خوبی داره. من زیاد کار تبدیل فرمت انجام نداده ام و هر وقت نیاز داشته ام با این و jetaudio و چند تای دیگه بسته به مورد کارم انجام شده.

Wondershare video coverter ultimate هم فرمتهای زیادی رد پشتیبانی می کنه منتها برخی دوستان بم گفتن که وسط تبدیل تجربه ی گیر کردن باش داشتن، اما برای خودم بی ایراد کار کرده. امیدوارم راهنماییم سودمند بوده باشه.

پاینده باشی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

این مشکل بیشتر میتونه از ورژن درایور کارتتون باشه . قبلا با همین کارت گارفیک این گزینه فعال بود ، درایور رو عوض کردید ؟

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من Downgrade کردن درایور گرافیک به ورژنی که این قابلیت فعال بوده .. برنامه ای هم که دوست عزیزمون معرفی کردن کارکرد + آخرین ورژن در امضاء موجوده گرچه شما استاد مایی .

لینک به دیدگاه

نمی دونم چه فرمتهای ویدیویی رو به کار می بری. بسته ی ادوبی پریمیر رو که نصب کنی یک برنامه همراهش هست به نام adobe media encoder که با توجه به پشتیبانی 64 بیتی و عمده ی فرمتهای ویدیویی کارایی خوبی داره. من زیاد کار تبدیل فرمت انجام نداده ام و هر وقت نیاز داشته ام با این و jetaudio و چند تای دیگه بسته به مورد کارم انجام شده.

Wondershare video coverter ultimate هم فرمتهای زیادی رد پشتیبانی می کنه منتها برخی دوستان بم گفتن که وسط تبدیل تجربه ی گیر کردن باش داشتن، اما برای خودم بی ایراد کار کرده. امیدوارم راهنماییم سودمند بوده باشه.

پاینده باشی.

بیشتر فرمت mp4  , mkv استفاده میکنم

دانلود میکنم ببینم چطوره ولی بیشتر دنبال نرم افزاری هستم که از gpu هم برای تبدیل استفاده کنه به خاطر سرعت بالاترش

درود دوست گرامی ،

این مشکل بیشتر میتونه از ورژن درایور کارتتون باشه . قبلا با همین کارت گارفیک این گزینه فعال بود ، درایور رو عوض کردید ؟

درود 

همینطوره 

قبلا با درایور 327.23 این قابلیت فعال بود ولی با درایورهای جدیدتر از اون کار افتاد

پیشنهاد من Downgrade کردن درایور گرافیک به ورژنی که این قابلیت فعال بوده .. برنامه ای هم که دوست عزیزمون معرفی کردن کارکرد + آخرین ورژن در امضاء موجوده گرچه شما استاد مایی .

اگه نشه مجبورم 

ممنون نه بابا استاد چیه من هنوز شاگردی میکنم

لینک به دیدگاه

برخی از برنامه ها بدون این که گزینه ای در تنظیمات داشته باشند از پردازنده ی گرافیکی به طور پیش فرض استفاده می کنن. اگر بخوای می تونم برای همسنجی فیلمی با زمان و فرمت مشخص رو به ف مت دیگه تبدیل کنم و نتیجه رو بگم. اون دوتایی که معرفی کردم بر اساس تجربه ی خودم بهترین هستند از نظر سرعت و دقت. منتها mkv رو از نظر کیفیت خروجی و سرعت پردازش نیازمودم باهاش. به هر حال اولویت با حل مشکل گرافیکت هست.

لینک به دیدگاه

برخی از برنامه ها بدون این که گزینه ای در تنظیمات داشته باشند از پردازنده ی گرافیکی به طور پیش فرض استفاده می کنن. اگر بخوای می تونم برای همسنجی فیلمی با زمان و فرمت مشخص رو به ف مت دیگه تبدیل کنم و نتیجه رو بگم. اون دوتایی که معرفی کردم بر اساس تجربه ی خودم بهترین هستند از نظر سرعت و دقت. منتها mkv رو از نظر کیفیت خروجی و سرعت پردازش نیازمودم باهاش. به هر حال اولویت با حل مشکل گرافیکت هست.

اگه این کار رو انجام بدید و خبرشو بگید ممنون میشم 

چون خودم هم با از قدرت cpu و هم gpu استفاده کردم برام مشخص شده که gpu خیلی در سرعت تبدیل سریعتر عمل میکنه البته روی یک سری فرمت های خاص عمل میکنه 

لینک به دیدگاه

چون خودم هم با از قدرت cpu و هم gpu استفاده کردم برام مشخص شده که gpu خیلی در سرعت تبدیل سریعتر عمل میکنه البته روی یک سری فرمت های خاص عمل میکنه

چشم. همین جا اعلام خواهم کرد.
لینک به دیدگاه

والا منم با Xilisoft Video Convertor تبدیل ویدئو انجام میدم به MKV، ولی یه مشکلی هست، من گرافیکم AMD هست، گزینه ی AMD هم توی تنظیمات برنامه فعاله، ولی GPU نشونی از کار کردن در حین تبدیل از خودش نشون نمی ده، نه گرم میشه، و نه فرقی در افزایش و یا کاهش سرعت ویدئو با فعال بودن و یا نبودنش احساس می کنم.

لینک به دیدگاه

والا منم با Xilisoft Video Convertor تبدیل ویدئو انجام میدم به MKV، ولی یه مشکلی هست، من گرافیکم AMD هست، گزینه ی AMD هم توی تنظیمات برنامه فعاله، ولی GPU نشونی از کار کردن در حین تبدیل از خودش نشون نمی ده، نه گرم میشه، و نه فرقی در افزایش و یا کاهش سرعت ویدئو با فعال بودن و یا نبودنش احساس می کنم.

گرافیکتون چیه؟

این نرم افزار از این مدل گرافیکها ساپورت میکنه

post-16987-0-97062100-1432537779_thumb.png

ویرایش شده توسط ali-sarchahi
لینک به دیدگاه

برای اینکار بهترین برنامه handbrake هست که خودم هم اغلب از اون استفاده می کنم، تو این برنامه برای استفاده از gpu acceleration باید از داخل تنظیمات DXVA رو فعال کنید البته برای شما که به دنبال سرعت هستید فکر می کنم Arcsoft media converter و MediaEspresso و Freemake video converter گزینه های مناسب تری باشند به دلیل پشتیبانی از CUDA و DXVA هر دو و همینطور راحتی استفاده. شخصا برای encoding به خصوص کانورت کردن استفاده از gpu رو پیشنهاد نمی کنم چون فکر می کنم کیفیت خروجی کار رو کاهش میده به لحاظ تجربی این رو عرض میکنم.

مشکل شما هم با توجه به اینکه از کارت nvidia استفاده می کنید فکر می کنم از فعال نبودن cuda نشات میگیره که احتمالا یا در حال حاضر نصب نیست و یا غیرفعال هست.

لینک به دیدگاه

بله درسته در ظاهر هیچ تغییری متوجه نمیشید و فقط تنها تغییری که به وجود میاد سرعت تبدیل بسیار بالاتر خواهد بود البته باید ببینید که نرم افزار از مدل کارت گرافیک شما پشتیبنی میکنه یا نه و اینکه gpu یکسری از فرمتهای خاصی رو پشتیبانی میکنه که در قسمت انتخاب نوع فرمت برای تبدیل ایکن ati یا nvidia در کنار اون فایل ها نمایش داده میشه

برای اینکار بهترین برنامه handbrake هست که خودم هم اغلب از اون استفاده می کنم، تو این برنامه برای استفاده از gpu acceleration باید از داخل تنظیمات DXVA رو فعال کنید البته برای شما که به دنبال سرعت هستید فکر می کنم Arcsoft media converter و MediaEspresso و Freemake video converter گزینه های مناسب تری باشند به دلیل پشتیبانی از CUDA و DXVA هر دو و همینطور راحتی استفاده. شخصا برای encoding به خصوص کانورت کردن استفاده از gpu رو پیشنهاد نمی کنم چون فکر می کنم کیفیت خروجی کار رو کاهش میده به لحاظ تجربی این رو عرض میکنم.

مشکل شما هم با توجه به اینکه از کارت nvidia استفاده می کنید فکر می کنم از فعال نبودن cuda نشات میگیره که احتمالا یا در حال حاضر نصب نیست و یا غیرفعال هست.

ممنون از راهنماییتون 

بله سرعت برام مهمه ولی نه به قیمت کاهش کیفیت فیلم 

این که میگید کیفیت رو کاهش میده موافق نیستم مگر اینکه از توی تنظیمات دستی کیفیت رو پایین بیارم 

به هر حال یک نرم افزار پیدا کردم که از gpu cuda برای تبدیل از گرافیک 770 استفاده میکنه 

برای نمونه از هر دو حالت فعال و غیر فعال بودن gpu تست گرفتم و پرینت اسکرین از اون اینجا گذاشتم تا اختلاف سرعت کار این دو رو با هم متوجه بشید 

در هر دو حالت یک کلیپ انتخاب شده و فرمت و کیفیت مورد تبدیل کاملا یکسان هستند 

اسم نرم افزار هم برای کسانی که میخواهند استفاده کنند 

Tipard_Blu-ray_Converter_7.3.28

باز هم ازهمه شما که کمک و راهنمایی کردید ممنون :x  :x  :x  @};-

post-16987-0-74401800-1432551006_thumb.jpg

post-16987-0-86751700-1432551017_thumb.png

post-16987-0-32856700-1432551042_thumb.jpg

post-16987-0-59815000-1432551201_thumb.jpg

post-16987-0-64603700-1432557909_thumb.png

ویرایش شده توسط ali-sarchahi
لینک به دیدگاه

خواهش میکنم، اختلاف کیفیت خیلی فاحش نیست و تو یه سری جزئیات اختلاف دارند، در کل کلیه روش هایی که از hardware acceleration استفاده میکنن یه مقدار افت کیفیت ناچیز دارند البته برنامه هایی که از opencl (مثل handbrake) یا cuda (مثل arcsoft media convertor) استفاده می کنند کمترین افت کیفیت رو دارند اما همچنان روش software encoding که از cpu استفاده می کنه بهترین خروجی رو نسبت به source بهتون میده، به لحاظ سرعت هم quick sync اینتل از همه سریع تر هست اما افت کیفیت بیشتری نسبت به داره.

ضمنا شما که nvidia داری با استفاده از برنامه MediaEspresso میتونی کانورت خیلی سریع تری داشته باشی چون از nvenc پشتیبانی میکنه و از cuda خیلی سریع تر هست البته یه مقدار افت کیفیتش بیشتره نسبت به cuda.

لینک به دیدگاه

امروز چند تا تبدیل با برنامه ی adobe media encoder انجام دادم. شتاب دهنده ی گرافیکی با دو وضعیت open cl و cuda کار می کنه که سرعت cuda عموما بیشتره. البته بستگی داره به فرمتهای مبدا و مقصد. افت کیفیت هم مشاهده نکردم. 63 دقیقه فایل avi رو به mp4 تبدیل کردم.

وضعیت پیشفرض 50 دقیقه، با open cl 43 دقیقه و cuda 31 دقیقه. البته با رایانه ی قوی وقت نشد بیازمایم. توی چند روز آینده همسنجی های دقیق تر انجام خواهم داد.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم، اختلاف کیفیت خیلی فاحش نیست و تو یه سری جزئیات اختلاف دارند، در کل کلیه روش هایی که از hardware acceleration استفاده میکنن یه مقدار افت کیفیت ناچیز دارند البته برنامه هایی که از opencl (مثل handbrake) یا cuda (مثل arcsoft media convertor) استفاده می کنند کمترین افت کیفیت رو دارند اما همچنان روش software encoding که از cpu استفاده می کنه بهترین خروجی رو نسبت به source بهتون میده، به لحاظ سرعت هم quick sync اینتل از همه سریع تر هست اما افت کیفیت بیشتری نسبت به داره.

ضمنا شما که nvidia داری با استفاده از برنامه MediaEspresso میتونی کانورت خیلی سریع تری داشته باشی چون از nvenc پشتیبانی میکنه و از cuda خیلی سریع تر هست البته یه مقدار افت کیفیتش بیشتره نسبت به cuda.

امروز چند تا تبدیل با برنامه ی adobe media encoder انجام دادم. شتاب دهنده ی گرافیکی با دو وضعیت open cl و cuda کار می کنه که سرعت cuda عموما بیشتره. البته بستگی داره به فرمتهای مبدا و مقصد. افت کیفیت هم مشاهده نکردم. 63 دقیقه فایل avi رو به mp4 تبدیل کردم.

وضعیت پیشفرض 50 دقیقه، با open cl 43 دقیقه و cuda 31 دقیقه. البته با رایانه ی قوی وقت نشد بیازمایم. توی چند روز آینده همسنجی های دقیق تر انجام خواهم داد.

ممنون از شما :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...