رفتن به مطلب

gtx280 cpu 9650 main ram فروش

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ه کارته گرافیک از گاراتتیش مونده 1 سال به شرط سالام بودن هر چی باشه 100 زیر قیمت بازاز----یه سی پی و ای ام دی به شرط سالم بودن quad 9650

GA-770-Ds3به شزط سالم رم کینگ استون 4 تا 2 گیگ ddr2

گارانتی داره برگش گم شده ولی سریال بدیم می گه 1 سال مونده یا بیشتر سازگار ارقامGTX Nvidia Xfx 280:250 hezar toman

دارد گارانتی 1 سال اوازنگ GA-770-Ds3:70 hezar toman

quad AMD 9650:90 hezar toman

ram: kingstone 4 ta 2Gb DDR2 150 hezar toman

فقط جعبه سی پی و و مینبرد گم شده در واقع انداختم بیرون حواسم نبوده واسه همین دارم کمتر می دم خریداری >>> 0912-3375285

ویرایش شده توسط Soroosh.3d
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ه کارته گرافیک از گاراتتیش مونده 1 سال به شرط سالام بودن هر چی باشه 100 زیر قیمت بازاز----یه سی پی و ای ام دی به شرط سالم بودن quad 9650

GA-770-Ds3به شزط سالم رم کینگ استون 4 تا 2 گیگ ddr2

گارانتی داره برگش گم شده ولی سریال بدیم می گه 1 سال مونده یا بیشتر سازگار ارقامGTX Nvidia Xfx 280:250 hezar toman

دارد گارانتی 1 سال اوازنگ GA-770-Ds3:70 hezar toman

quad AMD 9650:90 hezar toman

ram: kingstone 4 ta 2Gb DDR2 150 hezar toman

فقط جعبه سی پی و و مینبرد گم شده در واقع انداختم بیرون حواسم نبوده واسه همین دارم کمتر می دم خریداری >>> 0912-3375285

سلام دوست من

اول باید عرض کنم که گرافیک اگه برگه گارانتی نداشته باشه یعنی هیچ پس گارانتی نداره هولوگرام کارت یک کم خش میفته طرف گارانتی رو باطلل میکنه چه برسه به اینکه کارت گارانتی نداشته باشی

در مورد قیمت ها هم کمی باید تعدیلش کنی چون بعید میدونم کسی این سی پی یو و مادربرد رو با این قیمت بخره بهتره برای نتیجه گیری بهتر با استاد ارجمند آقای حسینی مشورت کنید تا راهنمائیهای لازم رو برای قیمت گذاری بنمایند

لینک به دیدگاه

با سلام تمامه قطعات فروخته شد چطور بالا گفتم بحرحال فروخته شد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...