رفتن به مطلب

ادغام پارتیشن ها بدون دستکاری اطلاعات

Yosef Faraji
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.یه نرم افزار میخواستم معرفی کنید که بتونم چند تا از پارتیشن های هارد رو با هم ادغام کنم.بدون اینکه اطلاعات از بین بره.

هارد اولم 500گیگه که 3 درایوه.درایو C که 98گیگه واسه ویندوزه

درایو های D و E  رو میخوام با هم ترکیب کنم

هارد دوم هم 1 ترا هست که شامل 3 درایو F و G و H

میخوام این 3 درایو هم با هم بشه یه درایو یک ترا

یعنی در آخر فقط 3 درایو بمونه.شامل درایو ویندوز(همین درایو c فعلی بدون دستکاری) ، درایو D شامل باقیمانده حجم هارد 500 و درایو E شامل کل هارد 1ترا

یه نرم افزار میخواستم معرفی کنید که خودتون تجربه ی کار باهاش رو داشته باشید و یهویی نزنه اطلاعاتمو از بین ببره.خیلی برام مهمه

ممنون

dee690363f2852101.png

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

سلام

Paragon Partition Manager 

لینک دانلود

از قسمت express resize باید این کارو انجام بدی.
حجم پارتیژنها رو هم  میتونی کمو زیاد بکنی
عکس از نرم افزار Paragon قسمت express resize

درود اینم خوبه

MiniTool.Partitio

سلام.خیلی ممنون

تست میکنم خبر میدم

لینک به دیدگاه

Acronis disk director

Easeus partition master

آموزش: http://www.partition-tool.com/easeus-partition-manager/merge-partition.htm

از قسمت merge میشه این کار رو کرد...

لینک به دیدگاه

سلام 

Paragon Partition Manager 

لینک دانلود

http://dl5.downloadha.com/Mehran/93/06/23/Paragon%20Partition%20Manager%202014%20Free%2010.1.21.236(www.Downloadha.com).zip

از قسمت express resize باید این کارو انجام بدی.

حجم پارتیشنها رو هم  میتونی کمو زیاد بکنی

عکس از نرم افزار Paragon قسمت express resize

attachicon.gifzoiobwb6thqjks6kba1p.jpg

درضم اگه حجم اطلاعات پارتیشنهای مورد نظرتون زیاد باشه ادغام کردنشون خیلی زمان میبره 

من قبلا 150 گیگ از یه پارتیشن به پارتیشن دیگه ارسال کردم که بیشتر از دو ساعت زمان برد 

با این حال از بابت اطلاعات پارتیشن ها خیالت راحت هیچ اتفاقی براشون نمیوفته 

موفق باشی  @};-

Acronis disk director

Easeus partition master

آموزش: http://www.partition-tool.com/easeus-partition-manager/merge-partition.htm

همه ی اینها خوب اند به شرط این که از قطع نشدن برق مطمئن باشی یا یوپی اس داشته باشی.
لینک به دیدگاه

Acronis disk director

Easeus partition master

همه ی اینها خوب اند به شرط این که از قطع نشدن برق مطمئن باشی یا یوپی اس داشته باشی.

ممنون.مگه چقدر طول میکشه؟

لینک به دیدگاه

ممنون.مگه چقدر طول میکشه؟

خواهش.بستگی داره به این که پارتیشنها چقدر حجمشون باشه و فایلها کوچیک باشند یا بزرگ.با توجه به نقشه ی پارتیشنها و مشخصات رایانه ات برای هارد 500 کمینه سه ساعت و هارد یک ترا 9 ساعت.

پیشنهاد می کنم این کار رو نکن. به جاش اول پارتیشن سوم هارد 500 رو خالی کن توی اون یکی هارد و پارتیشن e رو با همان دیسک منیجمنت ویندوز حذف کن و پارتیشن d رو با گزینه ی extend گسترش بده تا کل فضای پیشین e رو شامل بشه. برای هارد دوم هم اگر 400 گیگ فضای خالی داشته باشی مشابه اونکه گفتم g و h رو خالی و پارتیشنهاشون رو حذف کن و f رو گسترش بده.

اگر اصرار داری که این مهم رو به سرانجام برسونی و تا به قول یکی از دوستان غریزه ی پارتیشن بندیت ارضا نشه آرام نمی گیری، برای هارد اول همان طور که گفتم عمل کن و هارد دوم رو توی دو مرحله ادغام کن. اول g و h رو. بعد که کار تمام و رایانه به سلامت ریستارت شد پارتیشن حاصله رو با f یکی کن. اگر 400 گیگ فضای خالی داشته باشی که نیازی به این کار نیست ولی اگر خواستی از برنامه ی جنبی استفاده کنی نظر من به بخش دوم mahdi-ys یعنی easeus نزدیک تره. اگر قبلش پارتیشنها رو پراکنش زدایی یا defrag کنی فرایند ادغام سریع تر خواهد شد. برای این کار هم برنامه ی رایگان auslogics disk defrag رو مشایخ رایانه سفارش کرده اند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در ضمن پیش از این کارها بررس که page file ویندوز فقط روی درایو c باشه.

لینک به دیدگاه

خواهش.بستگی داره به این که پارتیشنها چقدر حجمشون باشه و فایلها کوچیک باشند یا بزرگ.با توجه به نقشه ی پارتیشنها و مشخصات رایانه ات برای هارد 500 کمینه سه ساعت و هارد یک ترا 9 ساعت.

پیشنهاد می کنم این کار رو نکن. به جاش اول پارتیشن سوم هارد 500 رو خالی کن توی اون یکی هارد و پارتیشن e رو با همان دیسک منیجمنت ویندوز حذف کن و پارتیشن d رو با گزینه ی extend گسترش بده تا کل فضای پیشین e رو شامل بشه. برای هارد دوم هم اگر 400 گیگ فضای خالی داشته باشی مشابه اونکه گفتم g و h رو خالی و پارتیشنهاشون رو حذف کن و f رو گسترش بده.

اگر اصرار داری که این مهم رو به سرانجام برسونی و تا به قول یکی از دوستان غریزه ی پارتیشن بندیت ارضا نشه آرام نمی گیری، برای هارد اول همان طور که گفتم عمل کن و هارد دوم رو توی دو مرحله ادغام کن. اول g و h رو. بعد که کار تمام و رایانه به سلامت ریستارت شد پارتیشن حاصله رو با f یکی کن. اگر 400 گیگ فضای خالی داشته باشی که نیازی به این کار نیست ولی اگر خواستی از برنامه ی جنبی استفاده کنی نظر من به بخش دوم mahdi-ys یعنی easeus نزدیک تره. اگر قبلش پارتیشنها رو پراکنش زدایی یا defrag کنی فرایند ادغام سریع تر خواهد شد. برای این کار هم برنامه ی رایگان auslogics disk defrag رو مشایخ رایانه سفارش کرده اند.

خیلی ممنون داداش

اگه اینقدر دردسر داره که اینکارو نکنم بهتره.

یه مدت دیگه یه دونه 1ترای دیگه میخرم اونوقت پارتیشن ها رو از اول میسازم

الان 260گیگ فضای خالی دارم

در ضمن پیش از این کارها بررس که page file ویندوز فقط روی درایو c باشه.

pagefile رو کلا خاموش کردم

لینک به دیدگاه

اگه خیلی ضروری نیست اینکار رو نکن 

چون مدت زمان زیادی طول میکشه پارتیشن ها رو ادغام کنی 

اگه در حین انجام اینکار 1 درصد احتمال بدیم که برق بره یا سیستم هنگ کنه تمام فایلهات از بین میره

لینک به دیدگاه

اگه خیلی ضروری نیست اینکار رو نکن 

چون مدت زمان زیادی طول میکشه پارتیشن ها رو ادغام کنی 

اگه در حین انجام اینکار 1 درصد احتمال بدیم که برق بره یا سیستم هنگ کنه تمام فایلهات از بین میره

متاسفانه دو تارو ترکیب کردم فعلا :(

سیستمم داره دانلود میکنه

دعا کنید وسط کار مشکلی پیش نیاد

----------------------------------------------------------

دو درایو D و E رو ترکیب کردم(هارد 500)

الان درست داره پیش میره؟

vchbdfh.JPG

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان

2درایو Dو E یکپارچه شد و به یه درایو 367گیگی تبدیل شد
:)

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان

2درایو Dو E یکپارچه شد و به یه درایو 367گیگی تبدیل شد

:)

تبریک :)

زمان گرفتی چقدر طول کشید؟

لینک به دیدگاه

تبریک :)

زمان گرفتی چقدر طول کشید؟

ممنون

حدود ساعت 2 شب شروع رو زدم فردا صبح بیدار شدم تموم شده بود

دقیق نمیدونم چقدر طول کشید

دو تا پارتیشن 180گیگی بود

الان هارد 1ترا سه تا پارتیشن 310گیگی داره که میخوام به یکی تبدیلشون کنم.ولی به خاطر زمان بر بودنش نمیخوام ریسک کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...