رفتن به مطلب

مادینگ کیس گرین X3-GAMING (حتما ببینین و نظر بدید ممنون + یه سوال هم دارم در آخر صفحه 5 )

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود 

خسته نباشی 

من هم میخوام یک کیس درست کنم 

تمام این کیس های چینی کپی برداری از روی هم هستند و هیچ فکری برای گردش درست هوای داخل کیس نمیکنند 

پاور کیس باید جلوی کیس باشه و هوا رواز کف کیس بگیره و از جلو یا کنارها به بیرون کیس هدایت کنه 

گرافیک باید بالای کیس قرار بگیره و از جلو کیس براش هوا وارد بشه و از بالا و عقب خارج بشه 

مسیر های هوای ورودی  سبز 

مسیرهای هوای خروجی آبی 

7yin_ok.jpg

دادشم شما دیگه چرا؟ 900D که کلا سوتی قرنه. فقط از شما یه سوال میپرسم:

وقتی کارتای گرافیک Aircooler هستن و جهت گردش فن تو این حالتی که عکس گذاشتید به سمت کف کیس هوارو مکش میکنه، هوای گرم بالای کیس رو همش به خودش میکشه و باز این هوا به خاطر فیزیک سیالات و گرم شدن (هوای گرم سبک تر از سرده) سعی میکنه به سمت بالا بره باز فن های گرافیک مانع از خروجشون میشه باز از همون هوای گرم استفاده میکنه تا اینکه به TDP خودشون میرسن.

تازه همه اینا به کنار؛ عزیزم، تو این عکس شما گذاشتید پرت های I/O مادربرد مثل موسو کیبورد، صدا و حتی تصویر گرافیک رو چه جوری میخواد متصل کنید؟

باز این کانفیگ یه چیزی:

a36hx59osg5y5ktkt8o7_thumb.jpg

چیز من دراوردی اختراع نکنید خدایی. :wacko:

لینک به دیدگاه

وقتی کیس رو از جلو نگاه کنید مینبورد سمت راست بسته بشه میشه صحبت شما ولی وقتی مین سمت چپ بسته بشه پورتها هم رو به بیرون میشن و فرقی نمیکنه 

کیس انتخابی فقت یک مثال بود و دقتی رو نوع کیس نبود 

قبل از اینکه هوای گرم cpu به بالا برسه از مسیر هوایی خودش خارج میشه و هوایی که گرافیک مکش میکنه از از جلوی کیس میگیره و به بالا میده 

من خیلی وقته توی فکرم هست این کیسو درست کنم ولی تا حالا وقتش برام پیدا نشده 

همین الان هم من یک کیس ترمالتک از یکی از دوستان خریدم از همین روش استفاده کرده 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

درود 

خسته نباشی 

من هم میخوام یک کیس درست کنم 

تمام این کیس های چینی کپی برداری از روی هم هستند و هیچ فکری برای گردش درست هوای داخل کیس نمیکنند 

پاور کیس باید جلوی کیس باشه و هوا رواز کف کیس بگیره و از جلو یا کنارها به بیرون کیس هدایت کنه 

گرافیک باید بالای کیس قرار بگیره و از جلو کیس براش هوا وارد بشه و از بالا و عقب خارج بشه 

مسیر های هوای ورودی  سبز 

مسیرهای هوای خروجی آبی 

7yin_ok.jpg

کیس corsair 900d بعد از برخورد راکت RPG7 جان من این ایده ها از کجا به ذهنت رسید خداییش خروجیای مادربورد و گرافیک و داره به کیج O.D.D و H.D.D  نگا میکنن این طرحی که شما زدین یک سیعت رو فول لود کار کنه من میگم تمام قطعات پلاستیکی کیس ذوب میشن یکم توی مهند سی معکوس تجدید نظر کنید...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی کیس رو از جلو نگاه کنید مینبورد سمت راست بسته بشه میشه صحبت شما ولی وقتی مین سمت چپ بسته بشه پورتها هم رو به بیرون میشن و فرقی نمیکنه 

کیس انتخابی فقت یک مثال بود و دقتی رو نوع کیس نبود 

قبل از اینکه هوای گرم cpu به بالا برسه از مسیر هوایی خودش خارج میشه و هوایی که گرافیک مکش میکنه از از جلوی کیس میگیره و به بالا میده 

من خیلی وقته توی فکرم هست این کیسو درست کنم ولی تا حالا وقتش برام پیدا نشده 

همین الان هم من یک کیس ترمالتک از یکی از دوستان خریدم از همین روش استفاده کرده 

اشکالی نداره،به این طرحارو میگن پرو تو تایپ و همیشه خطا هایی داره.

نیازی نیست حتما هزینه کنید و چیزی بسازید با یه جعبه کیس مقوایی کیس این طرحو شبیه سازی کنید، اگه نتیجه خوب بود طرح و نهایی کنید.

میشه از ترمال تکه عکس بزارید. ممنون.

حالا ترمال تک که به کپی محکوم شد. اینکه میگید شرکتا اشتباه میکنن، شرکتی درکار نیست؛ همین کورسیر هم همچین آش دهن سوزی نیست و برند های مبتکر ساخت کیس هم از این روش ها پیاده نمیکنن. نه اینکه بگم مثلا طرح جدید شما یا روش نوین من غلطه پس هیشکی نمیاد طرحشو پیاده کنه، نه؛ مشکل اینجاست فقط دسته بندی کیس با یک استاندارد ثابت ساخته نمیشه، همه قطعات داخلش هم از یه استانداردی پیروی میکنن. پس اگه قرار باشه مثلا طرح یا اندازه یه قطعه عوض بشه همه قطعات باید از اون ابداع پیروی کنن و متحول شن.

لینک به دیدگاه

بدلیل اینکه سایزش برای مین بورد و سایر قطعاتم جواب نمیداد فعلا گذاشتمش کنار .همانطور کهع میبینید مین سمت چپ بسته میشه 

IMG_20141215_173010.jpg

IMG_20141215_173109.jpgIMG_20141215_173240.jpgIMG_20141215_165602.jpg

لینک به دیدگاه

کیس corsair 900d بعد از برخورد راکت RPG7 جان من این ایده ها از کجا به ذهنت رسید خداییش خروجیای مادربورد و گرافیک و داره به کیج O.D.D و H.D.D  نگا میکنن این طرحی که شما زدین یک سیعت رو فول لود کار کنه من میگم تمام قطعات پلاستیکی کیس ذوب میشن یکم توی مهند سی معکوس تجدید نظر کنید...

پست رو اول بخون بعد نظر بده 

در پست قبل توضیح دادم  انتخاب کیس فقط یک نمونه بود برای نشون دادن مسیرهای گردش هوا و جاگیری قطعات 

2 تا فن وقتی جلو نصب بشه همه جلوی کیس رو نمیگره و شما میتونی درایو نوری نصب کنی و همچنین هارد هم  جواب میده 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بدلیل اینکه سایزش برای مین بورد و سایر قطعاتم جواب نمیداد فعلا گذاشتمش کنار .همانطور کهع میبینید مین سمت چپ بسته میشه 

آها باز این بهتر شد. خب این با اون طرحه شما کمی متفاوته.

همون طور که ماشین ها چپ فرمون و راست فرمون دارن؛ کیس ها هم چپ سمت و راست سمت دارن، نسبت به اینکه وقتی کیس سمت چپ یا رستتون هست قطعات داخل دیده بشه یا سینی پشت مادربرد.

البته کیسی که عکس دادید کیس سرور هست و هیچ وقت روش کارت غرفرنس و گیمینگ نمیره، چون اگه بره همون ماجرای هوای گرم که بالا نوشتم براش تکرار میشه.

روی این کیس ها حتی اگه کارت گیمینگ رفرنس نره و کارت رندر و حرفه ای بره، مطمئنن کولرش رفرنسه چون ففط کولر های نوع بلور استایل ازپس وظیفشون برمیان تو این کانفیگ ها.

نگاه کنید سقفش هیچ سوراخی نداره که هوای گرمی خارج بشه، یعنی هوای گرم مثلا کارت گرافیک ها باید 100% از پشت و قسمت خروجی های تصویر (اگزوز کارت) خارج بشه. در غیر این صورت هوای داخل کیس هر لحظه گرم و گرم تر میشه.

جمله تو امضاتم الان خوندم، از فیلم ماتریکسه؛ عاشقشم! دیالوگ بچه کچلس.

ویرایش شده توسط ـ۞ Devileytion ۞ـ
لینک به دیدگاه

اقا این سیم های پاور رو چجوری میشه سر و سامون داد و برد پشت کیس ؟ اگه آموزش تصویری هست ممنون میشم لینک بدین و اینکه چیزی احتیاج داره ؟ 

لینک به دیدگاه

به چیز خاصی نیاز نداره بسته به نوع خلاقیت و نوع عمل شما داره

و برای نگه داشتن سیم ها میتونیین از بست پلاستیکی(کمربندی ) استفاده کنید

لینک به دیدگاه

پست رو اول بخون بعد نظر بده 

در پست قبل توضیح دادم  انتخاب کیس فقط یک نمونه بود برای نشون دادن مسیرهای گردش هوا و جاگیری قطعات 

2 تا فن وقتی جلو نصب بشه همه جلوی کیس رو نمیگره و شما میتونی درایو نوری نصب کنی و همچنین هارد هم  جواب میده 

دوست عزیز من پشتتونو خوندمو نظر دادم به این روشی که شما اشاره کردین اسمبل معکوس میگن همین امروز صبح روی دو کیس کار میکردم که اسمبل معکوس کنم... خودتون عکسی که دادینو یه نگاهی بهش بکنین ببینین چرا من اون پستو زدم .

ویرایش شده توسط GNBBAKER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه منظورت متریال کاوره که گفتی؛ یه راست برو رو پلکسی روشم یه برچسب رنگی بزن که خش برنداره به رنگ تمتم بیاد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دستت درد نکنه خیلی خوشگل شده.کارت حرف نداره منهدس  :)

لینک به دیدگاه

دستت درد نکنه خیلی خوشگل شده.کارت حرف نداره منهدس  :)

مرسی خواهش میکنم.... @};-  @};-  @};-

ویرایش شده توسط mehdi0910
لینک به دیدگاه

اگه منظورت متریال کاوره که گفتی؛ یه راست برو رو پلکسی روشم یه برچسب رنگی بزن که خش برنداره به رنگ تمتم بیاد.

آخه نمیدونم از کجا پلکسی بگیرم کجا اینارو میفروشن؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخه نمیدونم از کجا پلکسی بگیرم کجا اینارو میفروشن؟؟

کدوم شهر هستید؟

خب بیشتر مشکل پلکسی برشش هست. شما اگه پلکسی رو مثلا ندونید کجا داره برای پیدا کردن لیزر هم به مشکل میخورید.

معمولا اینا که برای رشته معماری ماکت میسازن آمار جفتشو دارن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...