رفتن به مطلب

آسیب به هارد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام بچه های لیون!

مدتی هست که این سایته خوب را می شناسم و بهش سر میزنم اما این بار یه مشکل جدی برام پیش اومده که امیدوارم برای هیچ کس پیس نیاد:(

چند وقت پیش برادران اداره اماکن ب صورت کاملا خود جوش و ناگهانی وارد مغازه‌ی یکی از دوستانم شدن و به جرم داشتن سی‌دی های بدون مجوز نصف مغازه را با خودشون بردن. بعد از چند ماه دویدن دنبال پرونده و دادگاه و این چیزا،کامپیوتر را پس دادان ک کاملا سالم بود اما هاردش که یک عدد وسترن گرین یک ترا ۶۴مگ بافر بود دیگه کار نمیکنه و فقط شناسایی میشه و حتمی مقدارش را هم نشون نمیده ک بشه پارتیشن بندی کرد من زیاد تو کار سخت افزار حرفه ای نیستم و از دوستان شدیدا درخواست کمک دارم که اگه بشه حداقل اطلاعات شخصی را از توش ریکاور کرد.امیدوارم عکس زیر کمک کنه.

post-20116-0-18473000-1432628726_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

ببین هاردت  اچار نخورده .جای هویه کاری روی بردش نیست .

اصلا از کجا میدونی هارد خودته ؟

لینک به دیدگاه

اين چيزى‌ كه شما فرمودين يعنى كار هارد تمومه. Knockout شده.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

ببین هاردت  اچار نخورده .جای هویه کاری روی بردش نیست .

اصلا از کجا میدونی هارد خودته ؟

خیلی ممنون به خاطر پاسخ سریع،راستش یکم کناره هاش خط و خش داره ولی فک نمیکنم دستکاری شده باشه چون شناسایی میشه،با این حال اگر لازم میدونید تا عکس بگیرم.

من یه هارد ۳ ترا وسترن گرین دارم ک البته فک کنم سری ساخت و همه چیش کلا با این فرق داره به نظر شما اگه بورد بیرونی هاردها رو عوض کنم اتفاقی می اقته یا این کار کلا اشتباهه؟

لینک به دیدگاه

سریع برو شکایت کن !!!!!!!

با نا امیدی نوشتم...

اره حتمااا . كجاي كاري عمو از اماكن ميشه شكايت كرد مگه . شمام دلت خوشه ..

شكايت كنه ديگه هيچي از فردا در مغازه تختس :| [-X

لینک به دیدگاه

بهترین کار برای پاسخ به اینها 

استفاده از یک سیستم ارزان با پورت usb 3 و یک هارد 80 برای سیستم و عامل و استفاده از هارد پرتابل هست تا امد فیششو از پشت سیستم بکش بزار توی جیبت ببینم چی میخواد بکنه 

لینک به دیدگاه

اره حتمااا . كجاي كاري عمو از اماكن ميشه شكايت كرد مگه . شمام دلت خوشه ..

شكايت كنه ديگه هيچي از فردا در مغازه تختس :| [-X

عین اب خوردن میشه شکایت کرد.بازرسی پدرشونو در میاره.اگه بگی باعث ضرر مالی شدن.

لینک به دیدگاه

اين چيزى‌ كه شما فرمودين يعنى كار هارد تمومه. Knockout شده.

احتمالا فریمور هارد مشکل پیدا کرده.

متشکرم،البته گفتم که من حرفه ای نیستم و نمیدونم چکار میشه کرد لطفا بیشتر راهنمایی کنید و از اونجایی که هنوز شناسایی میشه فکر کردم امیدی هست یعنی دیگه تمومه؟؟

لینک به دیدگاه

یعنی واقعا هیچ کاریش نمیشه کرد؟اگر بردش را با یک هارد دیگه عوض کنم ممکنه جواب بده یا اصن این کار اشتباهه؟

لینک به دیدگاه

به هیچ عنوان برد رو جابجا نکن کار اشتباهی هست امکان داره به برد سالم ضرر وارد کنی حتی اگه شکل ظاهری یکسانی داشته باشن امکان داره شماره ای سی با هم متفاوت باشه و کاری کنید که دیگه قابل تعمییر نباشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...