رفتن به مطلب

اگه رم 1600 یا 1333 با core i7 980x مشکل نداره پس چرا اینتل میگه ...

Recommended Posts

• کاربر ویژه

بازم سلام.

آقایون اینتل در این لینک زیر میگه که اگه رم بالای 1066 رو سری core i7 900 نصب بشه اتوماتیک میاره رو 1066.

خوب این موقع دیگهرم 12 گیگ 1600 یا 1333 به چه دردی میخوره ؟ ! ؟ اینکه بازم میره رو 1066. خوب ....

http://www.intel.com...b/CS-029913.htm

واقعاً گیج شدم . I%20Do%20not%20Know.gifsigh.gif

یکی میگه مشکلی نداره thinking.gif

یکی میگه یه کوچولو دمای cpu میره بالا - اگه 2و3 درجه هست مشکلی نیست . چون دمای cpu من در حالت عادی 35 هست - حالا اگه stock fan خودشو با یه air cooling با حال عوض کنم ، مشکل دماش حل میشه ؟ خوب اگه حل میشه چی بگیرم که اسلات های رم رو هم اشکال نکنه و بشه 6 تا رم روش نصب کرد /؟thinking.gif

یکی میگه باید در این حالت OC بشه . اگه منکه روزی 6 ساعت گیم بازی میکنم ،خوب اینکه پدر اینتل رو میاره جولو چشاش . ! .thinking.gif

حالا مشکل ولتاژ چی میشه ؟ 1.5 یا میشه از 1.65 هم استفاده کرد ؟ در این حالت cpu بیچاره به چه روزی درمیاد ؟ بازم باید در حالت OC باشه یا نه نیازی نیست / I%20Do%20not%20Know.gifthinking.gif

فقط محض یادآوری میگم MotherBoard من GigaByte X58A-UD7 هستش ، که خودش در Manual نوشته 6x1.5v Memory Slot

بازم مرسی Rose.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازم سلام.

آقایون اینتل در این لینک زیر میگه که اگه رم بالای 1066 رو سری core i7 900 نصب بشه اتوماتیک میاره رو 1066.

خوب این موقع دیگهرم 12 گیگ 1600 یا 1333 به چه دردی میخوره ؟ ! ؟ اینکه بازم میره رو 1066. خوب ....

یکی میگه یه کوچولو دمای cpu میره بالا - اگه 2و3 درجه هست مشکلی نیست . چون دمای cpu من در حالت عادی 35 هست - حالا اگه stock fan خودشو با یه air cooling با حال عوض کنم ، مشکل دماش حل میشه ؟ خوب اگه حل میشه چی بگیرم که اسلات های رم رو هم اشکال نکنه و بشه 6 تا رم روش نصب کرد /؟thinking.gif

یکی میگه باید در این حالت OC بشه . اگه منکه روزی 6 ساعت گیم بازی میکنم ،خوب اینکه پدر اینتل رو میاره جولو چشاش . ! .thinking.gif

حالا مشکل ولتاژ چی میشه ؟ 1.5 یا میشه از 1.65 هم استفاده کرد ؟ در این حالت cpu بیچاره به چه روزی درمیاد ؟ بازم باید در حالت OC باشه یا نه نیازی نیست / I%20Do%20not%20Know.gifthinking.gif

فقط محض یادآوری میگم MotherBoard من GigaByte X58A-UD7 هستش ، که خودش در Manual نوشته 6x1.5v Memory Slot

بازم مرسی Rose.gif

راستی بچه ها اینم تاپیک باحالیه . به این هم سر بزنید و بخونید .

http://communities.intel.com/thread/7736

خواهش میکنم از بچه ها اگه کسی رم 6GB 1066 1.5v Triple DDR3 با هر مارکی داره ( به شرط گارانتی ) بهم معرفی کنه .cool.gif

لینک به دیدگاه

بازم سلام.

بازم مرسی Rose.gif

نبینم آقای حسن زاده به مشکل بر بخورید؟! [-X

منظورتون این جمله هست:

These processors support DDR3 memory with a maximum frequency of 1066 MHz

فکر می کنم به ساپورت نرمال مموری کنترلور این پردازنده ها اشاره می کنه، در حالی که فرکانس بالاتر هیچ مشکلی رو پیش نمیاره...

بهرحال شما می تونید فرکانس 1600-1866-2133 رو برای فرکانس رم انتخاب کنید/ دوستان مطلبی هم که در مورد بالا رفتن دمای پردازنده گفتند درست بود چرا که فرکانس Uncore هم با فرکانس بالای رم بالا می ره... (ولی می شه با کاهش فرکانس Uncore این موضوع رو حل کرد)

بهرحال پردازنده توانایی پشتیبانی از فرکانس رم بالا رو داره حتی 2133 Cl7 و با کمتر

فقط موردی که هست من متوجه نشدم شما الان رم خریدید یا می خواید بخرید؟ ;)

ویرایش شده توسط Olesius
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نبینم آقای حسن زاده به مشکل بر بخورید؟! smile.gif

منظورتون این جمله هست:

فکر می کنم به ساپورت نرمال مموری کنترلور این پردازنده ها اشاره می کنه، در حالی که فرکانس بالاتر هیچ مشکلی رو پیش نمیاره...

بهرحال شما می تونید فرکانس 1600-1866-2133 رو برای فرکانس رم انتخاب کنید/ دوستان مطلبی هم که در مورد بالا رفتن دمای پردازنده گفتند درست بود چرا که فرکانس Uncore هم با فرکانس بالای رم بالا می ره... (ولی می شه با کاهش فرکانس Uncore این موضوع رو حل کرد)

بهرحال پردازنده توانایی پشتیبانی از فرکانس رم بالا رو داره حتی 2133 Cl7 و با کمتر

فقط موردی که هست من متوجه نشدم شما الان رم خریدید یا می خواید بخرید؟ smile.gif

سلام مرسی بابات جوابتون.

نه والا هنوز نگرفتم ولی سفارش دادم که قیمت رو از اون ور آب واسم بپرسن .

خوب اگه 1600بندازم که اتومات میاره رو 1066 و دیگه به چه دردی می خوره این رم 1600 ؟؟

لینک به دیدگاه

سلام مرسی بابات جوابتون.

نه والا هنوز نگرفتم ولی سفارش دادم که قیمت رو از اون ور آب واسم بپرسن .

خوب اگه 1600بندازم که اتومات میاره رو 1066 و دیگه به چه دردی می خوره این رم 1600 ؟؟

نه خوب این جوری ها هم نیست جناب حسن زاده...

شما می تونید از بایوس ضریب رم رو تغییر بدید رو درست کنید [-X

الان رمهای خوبی توی بازار موجود هست/ شما دنبال چه رمهایی هستید؟

لینک به دیدگاه

باید فرکانس رم رو در بایوس مادربوردت از حالت auto به xmp تغیر بدی تا مادربوردت رمها رو با فرکانس اصلیشون بشناسه

من این کارو کردم و هیچ تاثیری در کارایی ویندوز و سرعت کار و لودش نداشت و وقتی هم که سیستمت رو روشن می کنی سرعت شناسایی رم توسط سیستم پایین میاد که به دلیل بالا رفتن زمان تاخیر رم (cl)هستش و اگر توان پاورت پایین هست حواست باشه چون مصرف شاخه 12 ولت پاورت هم بیشتر میشه

گویا فرکانس بالای رم فقط به درد اور کلاک می خوره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه خوب این جوری ها هم نیست جناب حسن زاده...

شما می تونید از بایوس ضریب رم رو تغییر بدید رو درست کنید smile.gif

الان رمهای خوبی توی بازار موجود هست/ شما دنبال چه رمهایی هستید؟

سلام خوبی مهندس ؟

آقا بعد 2 ماه سردرگمی آخر به این نتیجه رسیدم

واسه بازی و کارهای معمولی 1066 استفاده کنم

واسه اورکلاک از رم بالای 1066 . مثل 1333 یا 1600 یا 2000

خلاصه چون از قرار معلوم رم 1066 در ایران موجود نیست و طبق اظهارات بعضی از کارشناسان فنی 1066 استاندارد نیست ، من هم توسط یه شرکت دیگه که تو تهران هست سفارش رم غیر استاندارد 1066 کردم تا واسم از اون طرف آب بیارن .

با تشکر مخلص همتون : عطا حسن زاده Rose.gifRose.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باید فرکانس رم رو در بایوس مادربوردت از حالت auto به xmp تغیر بدی تا مادربوردت رمها رو با فرکانس اصلیشون بشناسه

من این کارو کردم و هیچ تاثیری در کارایی ویندوز و سرعت کار و لودش نداشت و وقتی هم که سیستمت رو روشن می کنی سرعت شناسایی رم توسط سیستم پایین میاد که به دلیل بالا رفتن زمان تاخیر رم (cl)هستش و اگر توان پاورت پایین هست حواست باشه چون مصرف شاخه 12 ولت پاورت هم بیشتر میشه

گویا فرکانس بالای رم فقط به درد اور کلاک می خوره

سلام مهدی جان

آره راست میگی چون اتوماتیک cpu به 1066 منتقل میده . برا همین از رم های بالای 1066 میشه براحتی واسه اورکلاک استفاده کرد .

من هم برا این منظور هم از رم 1066 واسه گیم و کارهای معمولی می خوام استفاده کنم و واسه کارهای سنگین و اورکلاک از رم بالای 1066 .

مرسی بابت جواب باحالت . دمت گرم Rose.gif

لینک به دیدگاه

سلام خوبی مهندس ؟

آقا بعد 2 ماه سردرگمی آخر به این نتیجه رسیدم

واسه بازی و کارهای معمولی 1066 استفاده کنم

واسه اورکلاک از رم بالای 1066 . مثل 1333 یا 1600 یا 2000

خلاصه چون از قرار معلوم رم 1066 در ایران موجود نیست و طبق اظهارات بعضی از کارشناسان فنی 1066 استاندارد نیست ، من هم توسط یه شرکت دیگه که تو تهران هست سفارش رم غیر استاندارد 1066 کردم تا واسم از اون طرف آب بیارن .

با تشکر مخلص همتون : عطا حسن زاده Rose.gifRose.gif

جناب حسن زاده با فرکانس رم 1066 پهنای باند مموری شدیدا کاهش پیدا می کنه! در حالی که پلتفورم X58 توانایی خودش رو از فرکانس رم 1800 -2200 نشون می ده

بهرحال هرجور صلاح می دونید

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جناب حسن زاده با فرکانس رم 1066 پهنای باند مموری شدیدا کاهش پیدا می کنه! در حالی که پلتفورم X58 توانایی خودش رو از فرکانس رم 1800 -2200 نشون می ده

بهرحال هرجور صلاح می دونید

موفق باشید smile.gif

آره مهندس تو 1333 میشه 10,664MB/Sec و 1600 میشه 12800MB/Sec و در 1066 میشه 8528MB/Sec

ولی با این 1066 گیم بازی میکنم و برنامه نویسی و کارای دیگه . زیاد تو این پهنا به دردم نمیخوره .

بازم دمت گرم .smile.gif

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...