رفتن به مطلب

مشکل با پینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان....اینترنت من خیلی تایم اوت میده تا چند روز پیش خیلی خوب بود ولی تازگی خیلی رو اعصابه اصلا نمیتونم گیم بزنم!به دو تا سرور کاهش پینگ هم متصل شدم اونها هم تایم اوت زیاد داره میخوام ببینم دوستان مشکلی از این بابت ندارن؟

سرور مخابرات هست.سرعت 2.8 مگ ...مودم dlink maxnet....

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان....اینترنت من خیلی تایم اوت میده تا چند روز پیش خیلی خوب بود ولی تازگی خیلی رو اعصابه اصلا نمیتونم گیم بزنم!به دو تا سرور کاهش پینگ هم متصل شدم اونها هم تایم اوت زیاد داره میخوام ببینم دوستان مشکلی از این بابت ندارن؟

سرور مخابرات هست.سرعت 2.8 مگ ...مودم dlink maxnet....

وضعیت خط به لحاظ سیگنال دهی چطور هست؟ موقعی که تایم اوت میده چراغ ADSL مودم هم خاموش روشن میشه یا نه؟ اگه خطت نویز زیادی داشته باشه باعث میشه که لینک ADSL دان بشه و باعث قطع و وصل شدن اینترنت میشه اما اگه خطت مشکل نداشته باشه باید مشکل رو از سمت ISP پیگیری کنی.

لینک به دیدگاه

میشه توضیح بیشتری بدید؟......موقعی که تایم اوت میده چراغ مودم تغییری نمیکنه

لینک به دیدگاه

عزیزان دل من با دو تا سرور کاهش پینگ متصل شدم ولی باز تایم اوت زیاده کسی مشکل نداشته؟؟ :-?

لینک به دیدگاه

عزیزان دل من با دو تا سرور کاهش پینگ متصل شدم ولی باز تایم اوت زیاده کسی مشکل نداشته؟؟  :-?

لینک به دیدگاه

میشه توضیح بیشتری بدید؟......موقعی که تایم اوت میده چراغ مودم تغییری نمیکنه

اگه چراغ adsl ثابت هست نشون دهنده اینه که خطت مشکل نداره و به احتمال زیاد مشکل از طرف شرکتیه که ازش اینترنت میگیری، مشکلت رو با پشتیبانی در میون بگذار و ببین جواب اونا چیه.

من شخصا dota 2 و cs:go بازی میکنم و مشکلی نداشتم ایم چند روزه شما هم یه خورده بیشتر در مورد مشکلت توضیح بده، تو چه بازی مشکل داری؟ با سرورهای ایرانی این مشکل رو داری با خارجی؟ زمانی که بازی میکنی ببین برنامه دیگه ای از پهنای باند اینترنت استفاده میکنه یا نه؟ برای اینکار میتونی از برنامه network monitor مایکروسافت استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

تايم اوت فقط تو گيمه؟ وقتي تايم اوت ميشي چراغ هاى روى مودم خاموش نميشن؟

ميشه از صفحه پروفايل مودمت عکس بزارى؟ از تب status

اگه خطتون فيبر نورى نيست از يه شرکت ديگه بگير يا حد اقلش اين که با پشتيباني 2020 تماس بگير مشکلتو بگو البته بعيد ميدونم حل کنن.

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان بازی مورتال کمبت بود که مشکل از مخابرات بود ممنون از دوستانی که نظردادن @};-

لینک به دیدگاه

منم نت مخابرات دارم ، این چند روزه تو اکثر بازی ها تایم اوت داشتم

یه سرویس کاهش پینگ استفاده میکردم اون تایم اوت رو به حداقل میرسوند

ولی خب خدا به دادمون برسه با این وضعیت !!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...