رفتن به مطلب

اسمبل سیستم با بودجه 5.500

Recommended Posts

سلام داداش بله 5.5 کیس + مانیتور با کیفیت ترجیحا ...

چون نمیخوام اینقدر هزینه کنم بعد خروجی خوبی نداشته باشه

کاربرد گیم فیلم آهنگ

لینک به دیدگاه

سلام  داداش RAM: GSkill Ripjaws X 2x4 1600MHz CL7   چرا این رم رو انتخاب کردی مگه gskil trident 2*4  2400 mgh cl10  بهتر نیست 

بعد این برد  msi   لازمه  جدی جدی؟ cpu  i7  لازمه  ? کارت  گرافیک  g1  مطمءنید   بازده بالا تری نسبت به زوتاک  داره؟  چون من عکس اینی که شما میگید رو از کاربران شنیدم ...

و  در آخر شما پاور Green رو   تایید  نمیکنید ؟ ...

یعنی evga  بهتره ؟ case  رو خودم یه نظری روش  دادم  نظرم رو raid max viper gx  هستش ...

اول میخواستم  از همین رمی که شما انتخاب کردید بخرم ولی  اون زمان رم که شما انتخاب کردید گرون بود و من پولم نرسید این رم رو بخرم. (370 تومن بود).

رمی که انتخاب کردید عالی هست و توش شکی نیست.

برد MSI 7 دیگه نهایت خرج برای مادربورد هست ، کار شما با یه MSI Gaming 3  یا GIGA Z97 Gaming 3 هم راه میفته.

کار من فقط و فقط بازی نیست بیشترش بازی هست ولی کمی هم رندر(سونی وگاس ، افتر افکت و..) میکنم که یه سی پی یو خوب نیاز هست.

اگر بخواید اور کنید G1  بهتر هست ولی اگر نمیخواید اور کنید چون زوتاک فرکانس کارخانه ایش بالا تر هست برای شما بهتر هست.

توی این 10 روز گذشته یکی از دوستان در رابطه با پاور Green 850 OC+ EVO یه تاپیک زد و مطرح کرده بود مشکلاتی داشته ، میتونید برید 10 صفحه بخونید نظرات رو (من نمیگم پاورش بد هست ولی مشکلاتی کوچیکی هم داره)

EVGA معرفی کردم دیگه مرغوب ترین پاور gold بازار هست.

(این هم در نظر بگیرید خروجی پاور دقیقا اون چیزی نیست که روش نوشته و هر چقدر گواهی 80+ بالا تری داشته باشه به توانی که روش زده نزدیک تر میشه)

و این هم در نظر بگیرید که پاور ها بعد از 2 تا 4 سال افت کارایی دارن (این رو سایت انرمکس مطرح کرد که خودش یکی از اصلی ترین سازنده های پارو هست.

در رابطه با کیس هم باز هم میگم از آقا مهدی نظر خواهی کنید ایشون وارد تر هستن. من کیس های Antec GX 900 ، گرین X8 و Coolermaster CM 690 III اسمبل کردم انتک و کولرمستر جنس بدنه و کیفیت ساخت بالا تری داشتن ( برای مثال  فن های بهتر ، جای هارد فلزی ، بدنه فلز و مستحکم و...)

لینک به دیدگاه

اینم سیستم پیشنهادی من

case :  x3+  ->    215

motherboard : asrock z97 killer    ->    520

cpu  : intel i7 4690k   ->    775

cpu cooler :  DeepCool GAMER STORM Maelstrom 120   ->    250

ram :  Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3  ->    540  

(از این رم 2 جفت تهییه کن)

gpu : Inno3D iChill GTX 970 Ultra OC HerculeZ X4 AirBoss 4GB   ->   1580

hdd :  Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff  ->    170

ssd : Samsung 850 EVO 120GB  ->    280

power : EVGA SuperNOVA 750 G1 80Plus Gold   ->    465

ی درایو نوری خوب هم در حد 100تومن با انتخاب خودت بگیر

یه deepcool rgb هم بگیر 65 تومن

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مانیتور Samsung S24D595 Plus 24inch PLS LED ...  حدود 675 تومن

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تعریف از خود نباشه اما خیلی بعید میدونم بشه با 5.5 هیچ سیستمی از این بهتر بست

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایشون بودجشون به 980 میرسه پس قیمت مد نظر نیست...

به نظر شما این که نزدیک یک میلیون بیشتر هزینه بکنن و به جای 970 ، 980 بگیرن و 15-10 درصد فریم بیشتری بگیرن بهتره ؟

یا این که اون یک میلیون رو خرج SSD پر ظرفیت تر و پر سرعت تر و کولینگ و کیس بهتر و کیبورد و موس خوش دست تر و با کیفیت تر و مانیتور بهتر و ده ها چیز دیگه بکنن ؟

یا این که اصلا اون یک میلیون هزینه اضافی رو از بودجه مورد نیاز برای سیستم حذف بکنن. وقتی میشه با یک میلیون هزینه کمتر تقریبا همون کارایی رو داشت لازم نیست هرچقدر پول دارن خرج بکنن.

باز هم میگم. به نظر من 15-10 درصد فریم بالاتری که 980 نسبت به 970 میده اصلا و ابدا با توجه به افزایش قیمت حدود یک میلیونیش ارزش نداره.

لینک به دیدگاه

به نظر شما این که نزدیک یک میلیون بیشتر هزینه بکنن و به جای 970 ، 980 بگیرن و 15-10 درصد فریم بیشتری بگیرن بهتره ؟

یا این که اون یک میلیون رو خرج SSD پر ظرفیت تر و پر سرعت تر و کولینگ و کیس بهتر و کیبورد و موس خوش دست تر و با کیفیت تر و مانیتور بهتر و ده ها چیز دیگه بکنن ؟

یا این که اصلا اون یک میلیون هزینه اضافی رو از بودجه مورد نیاز برای سیستم حذف بکنن. وقتی میشه با یک میلیون هزینه کمتر تقریبا همون کارایی رو داشت لازم نیست هرچقدر پول دارن خرج بکنن.

باز هم میگم. به نظر من 15-10 درصد فریم بالاتری که 980 نسبت به 970 میده اصلا و ابدا با توجه به افزایش قیمت حدود یک میلیونیش ارزش نداره.

سلام داداش به نظرت    asus z97 pro gamer  بردارم   یا  msi  z97 gaming 3 ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام داداش به نظرت    asus z97 pro gamer  بردارم   یا  msi  z97 gaming 3 ?

msi gaming 5

سری 3 قابلیت sli نداره

لینک به دیدگاه

msi gaming 5

سری 3 قابلیت sli نداره

asus pro gamer هم sli ساپورت می کنه. مگه msi gaming 5 یا gaming 7 چه چیز خاصی دارند که asus pro gamer نداره؟

چون خودم هم بودجم شبیه همین آقاست می خوام ببینم دلیلی داره که برای مادربرد بیشتر خرج کنم یا نه

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

asus pro gamer هم sli ساپورت می کنه. مگه msi gaming 5 یا gaming 7 چه چیز خاصی دارند که asus pro gamer نداره؟

چون خودم هم بودجم شبیه همین آقاست می خوام ببینم دلیلی داره که برای مادربرد بیشتر خرج کنم یا نه

یه سوال  ...
آقایون امکانش هست با cpu 4690k  با اور کردن   روی  فرکانس  4.4  دوتا  gtx  970  رو sli  کرد    که باهم  مچ باشند ....
چون   در این صورت  نوع   M.B   من هم فرق میکنه  ...   اگه  sli  بشه   میرم   سراغ  asrock z97x pro gamer  و  msi  z97 gaming 7 ...و  asus  z97 pro gamer    و  این  M.B  ها     از لحاظ  قیمت  کمی  تفاوت  دارند و با 100 تومن بیشتر  به نظرم باید  یه گیمر  هزینه کنه  تا بازده  بیشتری داشته باشه  شما میتونید  در صفحه ی هر یک از محصولات  مشاهده کنید چقدر تفاوت دارند ...مثلا  گیمینگ  7  msi   قابلیت killer  از طریق پورت لن داره   و  کیفیت صدای خوبی رو به خاطر  روکش طلا بودن پورت صدا  ارایه میده ...  حالا سوالی که دارم اینکه  اون دوتا   قابلیت killer  دارند ؟  کدوم  مقرون به صرفه هست؟
اگه  نشه sli  کرد  میرم  دنبال  m.b  msi gaming 3 که  اونم قابلیت های خوبی داره ...
لینک به دیدگاه

thumb_1418555468_Z97%20Gaming%207%20-%20 MSI Z97 Gaming 7 LGA1150 Z97 Mainboard وضعیت گارانتی : با گارانتی ماتریکس     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۷۵۴,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۷۵۴,۰۰۰ تومان thumb_1402136881_4690.jpg Intel Core™ i5-4690K Haswell Processor وضعیت گارانتی : بدون گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۷۸۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۷۸۰,۰۰۰ تومان thumb_1425802139_GTX%20970%20Extreme%20C Zotac GTX 970 AMP! Extreme CORE Edition 4GB GDDR5 وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱,۴۵۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱,۴۵۰,۰۰۰ تومان thumb_1403941219_orginal_1403170403_314. Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3 وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : قرمز delete.png حذف قیمت : ۲۷۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۲۷۰,۰۰۰ تومان thumb_1413126525_Lucifer%20-%2001.jpg DeepCool Lucifer CPU Cooler وضعیت گارانتی : با گارانتی فرا     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱۵۶,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۵۶,۰۰۰ تومان thumb_1410679386_Viper%20GX%20-%2001.jpg RaidMax VIPER GX Case وضعیت گارانتی : با گارانتی فرا     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۲۵۲,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۲۵۲,۰۰۰ تومان thumb_DVR-218L_reg.jpg Pioneer DVD-RW 24X وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۵۶,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۵۶,۰۰۰ تومان thumb_1420361257_VX248H%20-%2001.jpg ASUS VX248H 24Inch 1ms Monitor وضعیت گارانتی : با گارانتی سازگار یا ویستا     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۸۳۵,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۸۳۵,۰۰۰ تومان thumb_1424341321_OC%20Evo%20750-1050%20- GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum PSU وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۴۰۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۴۰۹,۰۰۰ تومان thumb_1421746993_850%20EVO%20-%2001.jpg Samsung 850 EVO 250GB SATA3 SSD وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۴۷۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۴۷۹,۰۰۰ تومان thumb_1375510593_011.jpeg WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD وضعیت گارانتی : با گارانتی سازگار ارقام     رنگ : آبی delete.png حذف قیمت : ۱۷۵,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۷۵,۰۰۰ تومان   مبلغ قابل پرداخت : ۵,۶۱۶,۰۰۰ تومان

با سلام خدمت آقایون

سیستمی که جمع کردم شد این ...  حالا  یه مشکل هست  من  5500  دارم همونطور که گفته بودم ...

میخوام کمی کم خرج تر بشه  که هرچه زود تر سفارش بدم   چکار کنم ؟

هاردو  120  بگیرم ؟ power  رو  مدل دیگه بگیرم ؟ ( از این فوق العاده میترسم  چون  ممکنه سیستم بره رو هوا : ( 

یا  مادر برد رو یه  تغییراتی بدم؟   مثلا  گیمینگ 5 ...

که  البته لیون  موجود نداره ... متاسفانه : (  اگه لیون زحمت میکشید اون   100 تومنه اضافیو  تخفیف میداد خوب میشد همین الان سفارش میدادم : )

اما  نوشته 10 تا 100 تومن  ...  با توجه به شانس ما ...

هیچی  ولش کنید ...   بگذریم  ...

نظرتون  در رابطه با  power  چیه  ضعیفش کنم  یا همین خوبه ؟   همین جا  نظرات هم دیگه رو نقد  کنید  تا به نتیجه نهایی برسم ...

نظرتون در مورد   کولر  lucifer   چیه ...؟ خوبه یا ضعیف ...؟  برای  اینکه بخوام اور کنم چی ؟  مناسبه ؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

دم   همتون   گرم   که راهنماییم کردید ...

لینک به دیدگاه

SSD رو 120 بردار همه مشکلاتت حل میشه

MSI Z97 gaming 7 هم خوب هست ولی اگر SLI نمیکنی مدل gaming 5 بردار.

مانیتور هم اگر IPS برداری خیلی بهتر هست واقعا تفاوت کیفیت زیادی با TN داره.

VX 239 بیست و سه اینچش قیمتش 750 هست.

به جای این پول های بگذار روی کیس یه X3 بخر.

این ها انتخاب هایی هست که داری تا بودجه و قطعات هم قیمت بشن.

وپاور هم خوب هست هیچ مشکلی از تظر خروجی دادن  نداره که بلایی سر سیستم بیاره   فقط تو بعضی از موارد مشکل فن گذارش شده که خود گرین بدون چونه چرا تعویض کرده.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

SSD رو 120 بردار همه مشکلاتت حل میشه

MSI Z97 gaming 7 هم خوب هست ولی اگر SLI نمیکنی مدل gaming 5 بردار.

مانیتور هم اگر IPS برداری خیلی بهتر هست واقعا تفاوت کیفیت زیادی با TN داره.

VX 239 بیست و سه اینچش قیمتش 750 هست.

به جای این پول های بگذار روی کیس یه X3 بخر.

این ها انتخاب هایی هست که داری تا بودجه و قطعات هم قیمت بشن.

وپاور هم خوب هست هیچ مشکلی از تظر خروجی دادن  نداره که بلایی سر سیستم بیاره   فقط تو بعضی از موارد مشکل فن گذارش شده که خود گرین بدون چونه چرا تعویض کرده.

سلام عزیز gaming 5 قابلیت sli داره برو تو مشخصاتش نگاه کن.

لینک به دیدگاه

ssd همون بردار چون گیم های امروزی حجم بالایی دارن شما 4 تا 5 تا بازی گرافیکی نصب کنی تقریبا پر میشه چه برسه 120 گیگ.

شما 100 تومن بزار رو بودجت یک چیز خوب بگیر واقعا ارزششو داره همین قطعات خوبن فقط اگه صبر میکردید تا ماه دیگه کیس x3 viper میومد اونو میگرفتید عالی میشد چون این کیس با امکانات زیاد و خنک هست اینم لینک:

http://lioncomputer.ir/product/5110/GREEN+X3%2B+VIPER+Case/

لینک به دیدگاه

ssd همون بردار چون گیم های امروزی حجم بالایی دارن شما 4 تا 5 تا بازی گرافیکی نصب کنی تقریبا پر میشه چه برسه 120 گیگ.

شما 100 تومن بزار رو بودجت یک چیز خوب بگیر واقعا ارزششو داره همین قطعات خوبن فقط اگه صبر میکردید تا ماه دیگه کیس x3 viper میومد اونو میگرفتید عالی میشد چون این کیس با امکانات زیاد و خنک هست اینم لینک:

http://lioncomputer.ir/product/5110/GREEN+X3%2B+VIPER+Case/

SSD برای نصب ویندوز و نصب برنامه ها هست تا لود اون هارو کم کنه ، قبول دارم که SSD لود بازی رو هم کم میکنه ولی نسبت به قیمتش نمی ارزه.

این رو هم درنظر بگیرید که برای اسمبل بین 50-80 تومن دریافت میشه. (که فکر نکنم ایشون خودشون بتونن اسمبل کنن).

باید از این بزنه تا یه مانیتور 24 اینچ IPS  بگیره در هر صورت میتونه جای این 120 گیگ SSD یه مانیتور با کیفیت خیلی بهتر بخره که لیون هم موجود نداره :D  (انصافا یکی از مهم ترین جز سیستم مانیتور هست من الان دارم در به در دنبال پول میگردم 900 جور کنم برای یه IPS بگیرم)

البته با یه تخفیف از لیون همه این ها حل میشه.

راستی اگر پولت اضافه امد حتما یه DeepCool RGB Color LED بخر.

سلام عزیز gaming 5 قابلیت sli داره برو تو مشخصاتش نگاه کن.

:-?

من فکر میکردم 2 تا اسلات داره که یکیش X4 هست ولی الان دیدم 3 تا داره که 2 تا X8 هست ! خیلی عالیه !

در هر صورت MSI Gaming 7 خرج اضافه هست برای ایشون  سی پی یو i7 نداره که بخواد مدار خیلی قوی بخواد.

با این حساب که  MSI Gaming 5 هم توی SLI چیزی از MSI Gaming 7 کم نداره  ، نمیدوم دلیل برای خرید این مدل چی میتونه باشه مگر این که سی پی یو i7 بخواید استفاده کنید و اورش کیند.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

یه سوال اساسی  ...

اصلا میشه  4690 رو اور  و  بعدش sli  کرد  ؟ یعنی  sli  جواب میده   رو  4690 ؟

لینک به دیدگاه

سوال  دیگه اینکه   case  viper x3 قیمتش چقدره ؟

عزیزانی که میگید  msi gaming 5  بخرم برید ببینید  زده   نا مو جو د  از  طرفی هم سری  گیمینگ   یه چیز دیگس و کلی  فرق میکنه با برند های دیگه  مثل asus , asrock ...

اگه کیس  ارزون تر و بهتره ... خب  صبر میکنم تا بیاد بعد میخرم

اسمبل سیستم لیون  80 - 90  تومنه جدی جدی؟

خوبه  تانک نمیخوان سرهم کنن والا   تو  استان ما   هرجا بری  رایگان اسمبل میکنن

لینک به دیدگاه

i5 کلا تو sli 970 و 980 نصبت به core i7  افت فرم زیادی داره اینو با یک سرچ ساده میتونید بفهمید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سوال  دیگه اینکه   case  viper x3 قیمتش چقدره ؟

عزیزانی که میگید  msi gaming 5  بخرم برید ببینید  زده   نا مو جو د  از  طرفی هم سری  گیمینگ   یه چیز دیگس و کلی  فرق میکنه با برند های دیگه  مثل asus , asrock ...

اگه کیس  ارزون تر و بهتره ... خب  صبر میکنم تا بیاد بعد میخرم

اسمبل سیستم لیون  80 - 90  تومنه جدی جدی؟

خوبه  تانک نمیخوان سرهم کنن والا   تو  استان ما   هرجا بری  رایگان اسمبل میکنن

از نمایندگی خود msi بگیر

کیسهای رایدمکس خیلی بهتر از آشغالهای گرینه

من خودم گرین دارم اما الان افسوس میخورم چار رایدمکس نگرفتم. قیمت گرین هم 210 بود

اسمبل لیون یه چیز دیگست اونی که رایگان اسمبل کنه . شبیه تار عنکبوت اسمبل میکنه

لینک به دیدگاه

SLI چیز خوبی نیست به چند دلیل

از تمام قدرت گرافیک دوم هیچ وقت استفاده نمیشه.

بعضی از بازی ها از SLI پشتیبانی نمیکنن

بعضی ها هم که پشتیبانی میکنن باید صبر کنی تا پروفایلش باید.

توی SLI مشکل فریم ریت هست که توی مدل ها تک کارت نیست.

در هر صورت اگر کار X توی یه بازی 30 فریم بده و 2 تا کارت Z توی همون بازی 32 بده و هم قیمت باشن من کارت X رو میخرم.

اون هایی که میگید اسمبل میکنن مجانی روی قطعات پولش رو حساب کردن.

کیس هم اگر اطمینان داری تهویه خوبی داره  بخر چون تا 415 میل گرافیک ساپورت میکنه.

مشکل دیگه نیست هم چی حله اگر پولت میرسه MSI gaming 7 بردار چه بهتر شاید بعدا خواستی i7 بندازی روش.

لینک به دیدگاه

SLI چیز خوبی نیست به چند دلیل

از تمام قدرت گرافیک دوم هیچ وقت استفاده نمیشه.

بعضی از بازی ها از SLI پشتیبانی نمیکنن

بعضی ها هم که پشتیبانی میکنن باید صبر کنی تا پروفایلش باید.

توی SLI مشکل فریم ریت هست که توی مدل ها تک کارت نیست.

در هر صورت اگر کار X توی یه بازی 30 فریم بده و 2 تا کارت Z توی همون بازی 32 بده و هم قیمت باشن من کارت X رو میخرم.

اون هایی که میگید اسمبل میکنن مجانی روی قطعات پولش رو حساب کردن.

کیس هم اگر اطمینان داری تهویه خوبی داره  بخر چون تا 415 میل گرافیک ساپورت میکنه.

مشکل دیگه نیست هم چی حله اگر پولت میرسه MSI gaming 7 بردار چه بهتر شاید بعدا خواستی i7 بندازی روش.

980ti

قیمتش 3.3 هست

دو تا 970

هم حدود 3 تومن

به نظرم عقلانی هست 980ti خریده بشه

ولی بازم با dx12 اسلای و کراس فایر خیلی بهتر میشه

لینک به دیدگاه

980ti

قیمتش 3.3 هست

دو تا 970

هم حدود 3 تومن

به نظرم عقلانی هست 980ti خریده بشه

ولی بازم با dx12 اسلای و کراس فایر خیلی بهتر میشه

980 Ti بعد از ورود تا یک ماه قیمتش بالا هست بعد میشکنه و به 2400 تا 2800 میرسه  بسته به مدل های کاستوم مختلف.

لینک به دیدگاه

980 Ti بعد از ورود تا یک ماه قیمتش بالا هست بعد میشکنه و به 2400 تا 2800 میرسه  بسته به مدل های کاستوم مختلف.

2400 ؟؟؟؟ اذیت نکن :دی

نهایتا 2.9 فکر میکنم

لینک به دیدگاه

2400 ؟؟؟؟ اذیت نکن :دی

نهایتا 2.9 فکر میکنم

من از یه بنده خدایی که خودش وارد میکنه پرسیدم ، البته دلیلی هم نداره قیمتش بالا باشه قیمتش با قیمت اولیه 980 یکی هست دیگه (درست میگم؟)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...