رفتن به مطلب

mortal kombat x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عزیز

به فرکانس یا رفرش ریت مانیتورتون بستگی داره!!

که اکثرا ۶۰ و ۷۵ هستن!!

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

به فرکانس یا رفرش ریت مانیتورتون بستگی داره!!

که اکثرا ۶۰ و ۷۵ هستن!!

خیر هیچ ربطی به اون نداره...و در جواب استارتر هم خیر این بازی روی 60 فریم قفله شاید بسه فابل های کانفیگش رو دست کاری کرد و بهمش زد ولی پیشنهاد نمی کنم اینکارو بکنید.اکثریت بازی های Fighting روی 60 فریم قفل هستن.

لینک به دیدگاه

مانیتورم هرتزش 120 هست میخوام لذتشو ببرم. اگه راهی داره که بشه فرم رو هم 120 کرد ممنون میشم بگید

لینک به دیدگاه

شما باید vsync رو تو تنظیمات بازی off کنید نمیدونم این بازی اینو داره یانه چون تجربه اش نکردم ولی در کل واسه ازاد کردن فریم این پارامتر غیر فعال میشه ابلته این کار باعث میشه تا فریم های ناقص هم مشاهده بشن 

لینک به دیدگاه

شما باید vsync رو تو تنظیمات بازی off کنید نمیدونم این بازی اینو داره یانه چون تجربه اش نکردم ولی در کل واسه ازاد کردن فریم این پارامتر غیر فعال میشه ابلته این کار باعث میشه تا فریم های ناقص هم مشاهده بشن 

این کار هم جواب نمیده چون رو 60 قفلش کردن

ویرایش شده توسط gtx taitan II
لینک به دیدگاه

این کار هم جواب نمیده چون رو 60 قفلش کردن

گفتم که بازی های Fighting روی روی یه فریم خاص قفل می کنن تا همه ی اونایی که بازی می کنن یک Response Time یکسان داشته باشن.و تازه من احتمال می دم که مثل Need For Speed Rivals سرعت بازی به میزان فریم بازی قفل شده باشه پس حتی اگه کانفیگش رو دست کاری کنید روی 120 احتمالا سرعت بازی هم 2 برابر می شه.برای دستکاری کردن کانفیگ هم می تونید توی نت سرچ کنید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...