رفتن به مطلب

راهنمایی در رابطه با خرید پاور

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده قصد خرید پاور GP850B-OC+ Overclocking Evo را داشتم که ضاهرا دچار مشکلاتی هست و مشتریان ناراضی هستند

نظر شما در رابطه با پاور های زیر چیست ؟

محدوده قیمت 400 تا 500 تومان

EVGA SuperNova 750W G1

Enermax Revolution X'T 730W

Cooler Master Vanguard 750W

ویرایش شده توسط AmirZ
لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما

ببینید  EVGA SuperNova 750W G1    ساخت شرکت FSP  است

و

Cooler Master Vanguard 750W ساخت شرکت  Enhance Electronics  هست

و

Enermax Revolution X'T 730W  ساخت شرکت cwt  هست

و

پاور GP850B-OC+ Overclocking Evo  ساخت شرکت Sirtec  هست

cwt تایوانی هست و sirtec چینی هست

که به نظر من مدل انرمکس ارزش خرید بالایی داره چون سازنده اون کمپانی مشهور cwt هستش

موفق باشید

ویرایش شده توسط goldsky
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خدمت شما

و

و

و

که به نظر من مدل انرمکس ارزش خرید بالایی داره چون سازنده اون کمپانی مشهور cwt هستش

موفق باشید

موافقم نظر منم رو انرمکس

ویرایش شده توسط Hassan.StarKilleR
لینک به دیدگاه

من در همین چند روز اخیر زیاد با بچه های فروم در رابطه با همین پاورهای سری جدید مخصوصا همین 850 حرف زدم و مثل اینکه تقریبا از هر 4تا 1یش مشکل داشته که با تعویض توسط گارانتی هم حل شده(البته اکثرشون)

اما مثل اینکه این مشکلات با 750 و 850 بوده و با بقیه یا نبوده یا بسیار کمتر بوده پیشنهاد من 1050 هست (که البته کمی بیشتر از بودجه شماست)

اما انتخاب های دیگه از غیر گرین :

بین اونهایی که گفتی هم من میگم

EVGA SuperNova 750W G1

لینک به دیدگاه

البته کمپانی Fsp هم تایوانی هست و oem  شرکتهای بزرگی مثل:

Thermaltake, Antec, BeQuiet!, EVGA

هست

لینک به دیدگاه

دوست گرامی در خرید انرمکس شک نکنید. البته کولر مستر هم با این که شخصا نداشتم زیاد تعریفشو شنیدم .

میدونم توی لیست انتخابی شما نیست ولی یه گوشه چشمی هم به Thermaltake بندازید . الان مدت زیادیه روی سیستمم دارم و واسه دوستان هم خریدم همه راضی هستیم پاور های به شدت با کیفیتی هستن . قبلا ماتریکس وارد و گارانتی میکرد الان نمیدونم هنوز انجام میده یا خیر .

لینک به دیدگاه

عزیز هر سه پاوری که انتخاب کردید عالی هستند و در خوب بودن اون ها هیچ شکی نیست هر کدوم رو بخرید مطمئن باشید پشیمون نمیشید.

بنده یه پاور دارم (Enermax Platimax 750W) در حد آک (میشه جای پاور نو فروخت) و سالم سالم و داری گارانتی اصلی عقیق رایانه تک ، که از سه تا پاور که گذاشتید بهتر هست و داری استاندارد پلاتینیوم هم هست (پاورهایی که شما گذاشتید استاندارد گولد دارند که پایینتر هست) . لینک فروش هم http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=42073 محدود قیمتش ، همون حدودی هست که شما گفتید. اگه خواستید پخ بدید.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما

و

و

و

cwt تایوانی هست و sirtec چینی هست

موفق باشید

GP850B-OC+ Overclocking Evo ساخت شرکت High Power است.

99 درصد تمام محصولات ساخت چین است، حتی آنهایی که دفترشون در تایوان تاسیس شده.

لینک به دیدگاه

به نظر من قطعات مثل پاور ارزش داره که بودجه بیشتری براشون گذاشت و یه چیز عمری خرید چون روی عمر بقیه قطعات هم تاثیر داره . . .

اگه میتونید بیشتر هزینه کنید 850 Antec بخرید فوقالعاده هست.

ساخت شرکت Delta هست اینجوری که فهمیدم فقط تا به حال OEM برند Antec بوده!

لینک به دیدگاه

دورد 

ارمین گرامی اگر این پاورهایی که گرین سفارش داده  برای هایگ پاور باشه .پاورهای خوبی است و کیفیت بالایی دارند در بازدهی و قیمت مناسب 

ولی مشکل این هست که من دقیقا نمیدونم این همون پاوری هست که های پاور تولید کرده و برچسپ گرین خورده و یا این هم نامی هست 

از نظر شخصی من بهتر هست گرین پاور رو که خودش نمیسازه وارد کنه به اسم و مشخصات اصلی و فقت گارانتیش کنه به نام گرین 

نه اینکه برچسپ بزنه روش به اسم گرین .

لینک به دیدگاه

GP850B-OC+ ساخت شرکت High Power

قیمتش در بازار جهانی 150 دولار است اگر این 150 رو در 3400 ضرب کنیم میشه 510000 تومان 

حالا این پاور قانونی وارد میشه و گمرک میخوره بهش .هزینه حمل و نقل میخوره فروشنده ای هم که گرین بهش میفروشه ی درصدی میکشه روش 

و درصدی هم خود گرین بابت گارانتی میکشه روش حالا چتور این پاور ارزونتر از قیمت خود سازندش برای ما در میاد خدا میدونه 

لینک به دیدگاه

سلام و درود خدمت استاد گرامی @};-

بله متوجه هستمHigh Power هست ولی جهت اطلاع عرض کنم که این شرکت زیر مجموعه شرکت Sirtec  می باشد

ویرایش شده توسط goldsky
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمتش در بازار جهانی 150 دولار است اگر این 150 رو در 3400 ضرب کنیم میشه 510000 تومان 

حالا این پاور قانونی وارد میشه و گمرک میخوره بهش .هزینه حمل و نقل میخوره فروشنده ای هم که گرین بهش میفروشه ی درصدی میکشه روش 

و درصدی هم خود گرین بابت گارانتی میکشه روش حالا چتور این پاور ارزونتر از قیمت خود سازندش برای ما در میاد خدا میدونه 

اون قیمت تک فروشی هست قیمت منطقه ائی و تعداد سفارش میتونه قیمت رو بشدت کاهش بده

لینک به دیدگاه

درود

من یکی دو ماهه جویای احوال این پاورها هستم. لینک فروش یا مشخصاتش رو بگذاری سپاسگزار خواهم بود.

لینک به دیدگاه

درود

من یکی دو ماهه جویای احوال این پاورها هستم. لینک فروش یا مشخصاتش رو بگذاری سپاسگزار خواهم بود.

سایت سازندش 

مدل رو گوگل کنید به همراه سایت سازنده براتون میاد بالا 

لینک به دیدگاه

اون قیمت تک فروشی هست قیمت منطقه ائی و تعداد سفارش میتونه قیمت رو بشدت کاهش بده

جناب شعبانی شما توی چه شرایتی این سری رو ازش تست گرفتیتد با چه وسایلی 

منظورم شرایت حرارتی اتاق و یا چه تستری مانند کوپ و یا dc انالیزر

چون چیزی که من در سایت خودش و یا گواهی که گرفته امکان نداره اینتوری فنش 

مورد دار باشه .در ضمن پاوری که در سایت خودش هست با اینی که گرین میده بیرون ازنظز شکل

ظاهری متفاوته 

لینک به دیدگاه

سایت سازندش

مدل رو گوگل کنید به همراه سایت سازنده براتون میاد بالا

از قضا چند بار که گشتم به یک صفحه مربوط به 80+ رسیدم که خطای 404 می ده و جز آن چیزی که عکس و مشخصات توش باشه نیافته ام.یکی هم اینجا هست که هنوز عرضه نشده.

http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page31233.htm

پرسش هست که 850 oc+ گرین با مال high power تطبیق می کنه یا نه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

دورد 

ارمین گرامی اگر این پاورهایی که گرین سفارش داده  برای هایگ پاور باشه .پاورهای خوبی است و کیفیت بالایی دارند در بازدهی و قیمت مناسب

ولی مشکل این هست که من دقیقا نمیدونم این همون پاوری هست که های پاور تولید کرده و برچسپ گرین خورده و یا این هم نامی هست

عزیز این دیگر مشکل شماست، ببنید، من هم الان میتونم به همه چیز شک کنم، اصلا" آیا این انجمن واقعا" توسط لیون کامپیوتر اداره میشه یا یک همنامی است با فروشگاه لیون؟

از نظر شخصی من بهتر هست گرین پاور رو که خودش نمیسازه وارد کنه به اسم و مشخصات اصلی و فقت گارانتیش کنه به نام گرین 

نه اینکه برچسپ بزنه روش به اسم گرین .

این دیگه برمیگرده به اینکه چرا ما به یک برند خارجی بیشتر از یک برند ایرانی اعتماد داریم... من هم وقتی چشمم به یک پاور میفته که نام کورسیر روشه یه حس دیگه ای دارم تا نسبت به یک پاوری که اسم گرین روشه. حالا جفتش هم High Power تولید کرده باشه ها، اما بازم توی دلم یه جور دیگه به اونی که اسم کورسیر روشه نگاه میکنم.

این دیگه یک مشکل فرهنگیه، فقط هم مال گرین نیست، مربوط به تمامی برند های ایرانیه و حس ما ایرانی ها نسبت به اون. این موضوع هم تقصیر گرین نیست، بحث اجتماعی فرهنگیه.

لینک به دیدگاه

از قضا چند بار که گشتم به یک صفحه مربوط به 80+ رسیدم که خطای 404 می ده و جز آن چیزی که عکس و مشخصات توش باشه نیافته ام.یکی هم اینجا هست که هنوز عرضه نشده.

http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page31233.htm

پرسش هست که 850 oc+ گرین با مال high power تطبیق می کنه یا نه.

توی سایت سازنده یک مدل قبل رو ارائه کرده و مدل جدید که مورد بحث ما هست رو فعلا به صورت OEM داره عرضه میکنه:

http://www.highpower-tech.com/Global/product_page.php?class=20120223111223&id=20140310182313

و توی بعضی از سایتها مثل سایتی که شما ارائه کردید مدل مورد بحث رو با نام تجاری خود شرکت high power  اعلام کردند به زودی

ویرایش شده توسط goldsky
لینک به دیدگاه

دوست عزیز برای پاور فقط دنبال 3 تا OEM باشید و دنبال بقیه هم نرید!

Enermax

Seasonic

Superflower

بین اون مدل ها هم Enermax Revolution X'T 730W کیفیت به مراتب بهتری داره!

@};-

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

بنده قصد خرید پاور GP850B-OC+ Overclocking Evo را داشتم که ضاهرا دچار مشکلاتی هست و مشتریان ناراضی هستند

نظر شما در رابطه با پاور های زیر چیست ؟

محدوده قیمت 400 تا 500 تومان

EVGA SuperNova 750W G1

Enermax Revolution X'T 730W

Cooler Master Vanguard 750W

Cooler master

لینک به دیدگاه

عزیز این دیگر مشکل شماست، ببنید، من هم الان میتونم به همه چیز شک کنم، اصلا" آیا این انجمن واقعا" توسط لیون کامپیوتر اداره میشه یا یک همنامی است با فروشگاه لیون؟

این دیگه برمیگرده به اینکه چرا ما به یک برند خارجی بیشتر از یک برند ایرانی اعتماد داریم... من هم وقتی چشمم به یک پاور میفته که نام کورسیر روشه یه حس دیگه ای دارم تا نسبت به یک پاوری که اسم گرین روشه. حالا جفتش هم High Power تولید کرده باشه ها، اما بازم توی دلم یه جور دیگه به اونی که اسم کورسیر روشه نگاه میکنم.

این دیگه یک مشکل فرهنگیه، فقط هم مال گرین نیست، مربوط به تمامی برند های ایرانیه و حس ما ایرانی ها نسبت به اون. این موضوع هم تقصیر گرین نیست، بحث اجتماعی فرهنگیه.

درود 

ارمین گرامی 

خوب برای شناخت اصل از غیر اصل چند تا چیز باید مشخص باشه 

این انجمن لیون که مثال زدید ایدی مدیرش مشخص است .صاحب وب سایت مشخص است 

شما میخوای پاور کولر مستر یا هر چیز دیگه بگیری که درای گواهی کیفیت است اون چیزی که در سایت خود کولر مستر است با مشخصات گواهی دهنده یکسان است 

اما این های پاور مشخصات سایت گواهی کیفیت با مدلی که در خود سایت است یکی است و تا اینجا مشکلی نداره 

اما سایت گرین مشخصات رو به اسم خودش ثبت میکنه هیچ شکل ظاهری پاور رو هم تغییر میده و همین اعتماد خریدار رو کم میکنه من از کجا باید بدونم این همان های پاور است ؟

اگر تولید ایرانی بود حرفی درش نبود و با هر کم و کاستی رو چشم میزاشتم ولی این شرکت وارد کننده کالای چینی است که ایدی مشخصی نداره و معلوم نیست .مدل شرکت چینی است یا مدل دیگه ای هست و من فایل pdf شرکت گواهی دهنده رو دیدم  امکان نداره که شرکتی که گواهی میده و اون هم بازده پلاتینیوم طبق نوشته کاربرا از هرچند پاور یکیش 

برگشتی باشه 

یا مورد دیگه وقتی شرکتی قیمت پاورشو زده 150 دلار چتور درایران کمتر از قیمت مصوب خود شرکت در میاد .تا برسه ایران همانتور که میدونید هزینه باربری و گمرگ و گارانتی و فروشنده خرد میخوره روش 

متسفانه توی این کشور نه تنها کامپیوتر هیچ رشته دیگه ای صنف تخصصی نداره یا اصلا صنفی نداره که به کارکرد زیر مجموعش نظارت دقیق کنه 

صنف وجود نداره هیچ سازمان استانداردی هم نداریم .حالا که ارزش ما حتی از افغانستان و عراق جنگ زده برای مراجع استاندارد جهانی کمتره حداقل 

میشه با یک سازمان استاندارد که  بخشی تخصصی در مورد هر صنف داشته باشه یکم به این بازار اشفته سر و سامان داد 

باز این گرین خدمات پس از فروشش خوبه و بعنوان یک گارانتی با شرف عمل میکنه ولی برخی از این هایی که ئکالایی رو گارانتی میکنن هیچ ارزشی برای خریدار قایل نمیشن 

لینک به دیدگاه

اینترنت بزرگترین  یکی از نعمتهایی هست که در کشورهای جهان سوم میتونه باعث کیفیت زندگی بشه 

شما میتونید در لحظه هر کالایی رو که میخواهید تهیه کنید به وب سایت سازندش مراجعه کنید و اون کالا رو 

با نمونه ای که برای خرید نشان کردید مقایسه کنید .از نظرات سایر استفاده کننده های این کالا استفاده کنید 

خدا رو شکر دیگه  سال 1360 نیست و سال 1394 هست و اکثر کاربرا به زبان انگلیسی تاحدودی آشنا هستند 

لینک به دیدگاه

این تاپیکو ببینید برای پاور های high power:

http://www.overclock.net/t/1412433/highpower-sirtec-power-supplies-information-thread

در مورد قیمت هم اگر شما از شرکتی عمده خرد کرده باشی  قیمتاش رو تا 50 درصد هم کم میکنه یعنی اصلا اینجوریه که مثلا 50 تا خریدی جنس 100 دلاریو می دم 60 500تا به بالا می دم 50 دلار حالا بازم اگر کار کنی باهاش و اینا بهت تخفیف میده ....(حتی موردی خودمون داشتیم که جنس 1200 دلاریو برای تعداد تا 500 دلار هم میورد پایین).....

این شرایط رو هم که می گم برای خرید به عنوان فروشندس نه اینکه پارتنر تجاری باشه....(که اونجوری باید ارزون تر هم بشه)....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...