رفتن به مطلب

راهنمایی خرید نیتروژن مایع

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان

برای انجام یک کاری نیاز به نیتروژن مایع دارم میخوام ببینم اول از همه قیمت چقدره ؟ ایا به راحتی میشه تهیه کرد ؟ مصرف روزانه 

از کجا باید تهیه کنم ؟

با تشکر 

لینک به دیدگاه

سلام

فک میکنم جاهایی ک کپسول اکسیژن پر میکنن داشته باشن. ولی حتما ظرف مخصوص نگهداریش روباید داشته باشین

ویرایش شده توسط S.morteza
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

فک میکنم جاهایی ک کپسول اکسیژن پر میکنن داشته باشن. ولی حتما ظرف مخصوص نگهداریش رو داشته باشین

برای پروژه بزرگی میخوام و استریل بودن هم برام خیلی مهمه چون برای مصرف خوراکی میخوام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای پروژه بزرگی میخوام و استریل بودن هم برام خیلی مهمه چون برای مصرف خوراکی میخوام

:D

لینک به دیدگاه

اگه برای فریز کردن خوراکی یا هرچیز دیگه میخواید استفاده کنید حتما باید از تماس با پوستتون جلوگیری کنید. چون اثراتش خیلی مخربه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه برای فریز کردن خوراکی یا هرچیز دیگه میخواید استفاده کنید حتما باید از تماس با پوستتون جلوگیری کنید. چون اثراتش خیلی مخربه

بله برای همچین کاری نیاز دارم 

لینک به دیدگاه

درود 

رسیدی کره ماه یادی هم از کاربرای لیون دشاته باشید و اولین ایرانی باشید که به کره ماه فرود اومده 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته من از نزدیک نیتروژن مایع ندیدم ولی ظاهرا اگه LN2 روی پوست بمونه آسیب میزنه ولی به صورت سیال مثلا از بالای بازو بریزی تا مچ دست و در نهایت بریزه زمین کاری نمیکنه. ولی بازم احتیاط کنیم ضرر نداره.

فقط یکم مصارف روزانه منو تو فکر برده... :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

رسیدی کره ماه یادی هم از کاربرای لیون دشاته باشید و اولین ایرانی باشید که به کره ماه فرود اومده 

:D  یک سری بار هست برای حمل میخوام راحت ببرم و خیالم راحت باشه وسط راه خراب نشن برای همین میخوام نیتروژن مایع بزنم چون دیدم بعضی از رقبا همین کار رو کردند و هم ارزونتر تموم شده تا سیستم یخچال 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته من از نزدیک نیتروژن مایع ندیدم ولی ظاهرا اگه LN2 روی پوست بمونه آسیب میزنه ولی به صورت سیال مثلا از بالای بازو بریزی تا مچ دست و در نهایت بریزه زمین کاری نمیکنه. ولی بازم احتیاط کنیم ضرر نداره.

فقط یکم مصارف روزانه منو تو فکر برده... :-?

اگه بتونم با قیمت خیلی خیلی کم پیدا کنم یک ایده دیگه بجز حمل مواد غذایی دارم که اون خوراکی هست تو یک ثانیه میتونی یک محصول خوراکی خیلی خیلی خوشمزه رو با نیتروژن مایع درست کنی 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه تهران هستین میتونم آدرس بدم بهتون

مهمتر از خود نیتروژن و جای خریدش اون تانک مخصوص حمل نیتروژن هست که کاملا عایق و وکیوم باید باشه ، اگر نیتروژن در حامل های غیر عایق و بدون وکیوم ریخته بشه حتی درش هم محکم بشه زود از بین میره(یه عنوان مثال تانک وکیوم دار 15 لیتریه من بالای دو هفته نیتروژن رو نگه میداره اما بدون وکیوم 34 لیتریم در طول 12 ساعت همه 34 لیتر رو از دست میده)

آخرین بارکه قیمت گرفته بودم برای خودم ، تانک نو 20 لیتری دهانه تنگ 2 میلیون تومن بود...

خود نیتروژن هم باید به ازای هر لیتر(یا بعضی جاها کیلو) بین 700 تا 1000 باشه در تهران

تفریح من با نیتروژن فریز کردن میوه جات ، سخت مثل سنگ شدنشون و شکوندنشونه =))

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه تهران هستین میتونم آدرس بدم بهتون

مهمتر از خود نیتروژن و جای خریدش اون تانک مخصوص حمل نیتروژن هست که کاملا عایق و وکیوم باید باشه ، اگر نیتروژن در حامل های غیر عایق و بدون وکیوم ریخته بشه حتی درش هم محکم بشه زود از بین میره(یه عنوان مثال تانک وکیوم دار 15 لیتریه من بالای دو هفته نیتروژن رو نگه میداره اما بدون وکیوم 34 لیتریم در طول 12 ساعت همه 34 لیتر رو از دست میده)

آخرین بارکه قیمت گرفته بودم برای خودم ، تانک نو 20 لیتری دهانه تنگ 2 میلیون تومن بود...

خود نیتروژن هم باید به ازای هر لیتر(یا بعضی جاها کیلو) بین 700 تا 1000 باشه در تهران

تفریح من با نیتروژن فریز کردن میوه جات ، سخت مثل سنگ شدنشون و شکوندنشونه =))

ممنون دوست گلم

مصرف خیلی سریع هست باید مثلا هر دو سه روز یک بار بریم و مقداری بگیریم اگر بشه تو تانکر اب وانتی بریزیم و بیاریم و کارمون رو انجام بدیم 

اگه ممکنه ادرس رو پ.خ کنید خیلی ممنون میشم  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوست گلم

مصرف خیلی سریع هست باید مثلا هر دو سه روز یک بار بریم و مقداری بگیریم اگر بشه تو تانکر اب وانتی بریزیم و بیاریم و کارمون رو انجام بدیم 

اگه ممکنه ادرس رو پ.خ کنید خیلی ممنون میشم  @};-  @};-  @};-

مهمترین مسئله اینه که اون ها هم توی هر تانکری پر نمیکنن... مثلا اگه توی یه تانکر حجم بالای بدون وکیوم بخوان پر کنن در همون پروسه پر کردن به راحتی 4-5 لیتر میپره و در واقع اگه مثلا تانک شما 50 لیتر باشه اونها 55 لیتر باید مصرف کنن تا پر بشه :دی

بزرگراه فتح(پایین فرودگاه مهرآباد) _ خیابان الغدیر (در بزرگراه فتح در خروجی هست برای الغدیر) _ از الغدیر هم باید بندازی داخل خیابون 17 شهریور، نبش خیابان اسوه(یک نبش این خیابان اسوه ، کارخانه داروسازی اسوه هستش و نبش دیگش هم کارخانه گاز کلانتری)

روی نقشه هم :

http://lioncomputer.ir/uppic/images/6bm4img43la3ebwdwaqn.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام دوست گرامی شما هرچقدر نیتروژن مایع خواستین من میتونم برای هر نقطه از کشور جور کنم اگه تانکر و ماشین حمل هم نداشتین من حلش میکنم بیاره دم کارخونه یا محل تخلیه قیمتشم مناسبتر از او چیزی که اینجا نوشتن مصرفتونم هرچقدر بود میدم اگه خواستین شمارم اینه تماس بگیرین09147733590پاشایی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...