رفتن به مطلب

راهنمایی واتر کولر

Recommended Posts

به نام الله

دوستان یک واتر کولرDeepCool GAMER STORM Maelstrom 120 AiO Liquid CPU Coolerدارم وشیلنگهاشو میخوام بزرگتر کنم یا تعویض بجاشون؟ ایا میشه وچه شیلنگی واز کجاتهیه کنم

http://lioncomputer.ir/product/4451/DeepCool+GAMER+STORM+Maelstrom+120+AiO+Liquid+CPU+Cooler/#

ممنون

لینک به دیدگاه

عزيز فكر كنم با اين شلنگ هاي كولر گازي بتوني تعويض كني

لینک به دیدگاه

عزيز فكر كنم با اين شلنگ هاي كولر گازي بتوني تعويض كني

با شیلنگهای اکواریوم میشه ؟

ویرایش شده توسط BABAKXZ
لینک به دیدگاه

فکر نکنم خود جنس شیلنگ اونقدر مهم باشه فقط باید از آب بندی مطمئن باشی+حتما اگر کولرو باز می کنی دقت کن که مایعی توش هست رو چون طول شلنگاتو زیاد می کنی باید عوض کن که اگر قراره برای مدت زیاد بسته بمونه باید از مایع های گرون قیمت استفاده کنی.....

لینک به دیدگاه

شیلنگ خودش کوچک ومیخوام عوضش کنم 

داخل شیلنهای خودشوش مایع چی هست تا حالا باز نکردم؟؟

ویرایش شده توسط BABAKXZ
لینک به دیدگاه

فکر نکنم بشه شیلنگ واتر کولینگ کلوزلوپ رو تعویض کرد یا اگه هم بشه خیلی دردسر داره

لینک به دیدگاه

با شیلنگهای اکواریوم میشه ؟

اره فك كنم بشه چون مثل شلنگه كولر لاستيكي هستن . داخلشم مايع مخصوص هست بيشنهاد ميكنم وا نكن ميريزه بيرون دردسر ميشه

لینک به دیدگاه

اره فك كنم بشه چون مثل شلنگه كولر لاستيكي هستن . داخلشم مايع مخصوص هست بيشنهاد ميكنم وا نكن ميريزه بيرون دردسر ميشه

اصلا نمیشه باز کرد این واتر کولینگ هارو چون شیلنگ هاش پلمپ هست

لینک به دیدگاه

اصلا نمیشه باز کرد این واتر کولینگ هارو چون شیلنگ هاش پلمپ هست

عزيز كار كه نشد نداره ، اينجا ايرانه . همه كار ميشه كرد يه بلمب كه اين حرفارو نداره به زور حرارتو،بريدنو و هزار راهه ديگه ميشه وا كرد مشكل بعدشه كه مايع ميريزه بيرون .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

از زیر بلاک دورتادور پیچ داره برای تعویض مایع

ولی خودم از روی مخزن رادیات سوراخ زدم و بین رادیات و پیچی که براش در نظر گرفتم واشر لاستیکی گذاشتم برای اب بندی 

اصلا هم نشتی نداره

اینجوری راحت میشه مایع رو تعویض کرد

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

البته مایع رو میتونی بجاش آب مقطر بریزی ولی باید نهایت هر 6 ماه عوضش کنی.....

مایع های دیگه هم زیاد هست یه سرچی بزنی پیدا می کنی حتی همین pcmod هم داره یه سریشو ....

من الان اسم این مایع ها دقیق یادم نمیاد ولی بود مایعی که تا 2 سال هم دووم میورد.....

لینک به دیدگاه

از زیر بلاک دورتادور پیچ داره برای تعویض مایع

ولی خودم از روی مخزن رادیات سوراخ زدم و بین رادیات و پیچی که براش در نظر گرفتم واشر لاستیکی گذاشتم برای اب بندی 

اصلا هم نشتی نداره

اینجوری راحت میشه مایع رو تعویض کرد

من فقط میخوام شیلنگ را بزرگتر کنم تا جای فنها کیس برسه وبستش کنم به کیس چون مادینگ کردم گرافیک را والان مشکلم کوهتاه بودن شیلنگه؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

امکانش که هست 

فقط نیازمند دقت و داشتن ابزار برای انجام کار هستی ابزار هم هر چیزی میتونه باشه

بعد از تعویض:  برای اب بندی از بست شلنگ استفاده کن فقط قبلش اگه رنگش کنی و مشکی بشه بهتره     البته فکر کنم ورژن مشکی رنگش تو بازار باشه

دورتادور نری (منظور پمپ و رادیات هست) لوله رو چسب سیلیکون بزن بعد شلنگ رو جا بزن و بست رو محکم کن

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

فکر کنم واتر کولر کلوز لوپ باز بشه .. نیاز به هواگیری هم داشته باشه .. 
اگر اشتباه میکنم یکی بیاد جواب منم بده ..

لینک به دیدگاه

من فقط میخوام شیلنگ را بزرگتر کنم تا جای فنها کیس برسه وبستش کنم به کیس چون مادینگ کردم گرافیک را والان مشکلم کوهتاه بودن شیلنگه؟؟

عزيز هر جور بخواي شلنگ رو وا كني مايع درونش ميريزه ، همونطور كه مهدي جان گف زير بلاك دور تا دورش بيچ داره ، اونارو وا كن از اون طريق مايع رو كامل خالي كن تو يه مخزن ديگه بعد كه شلنگو وصل كردي مايع رو يه جوري (بوسيله ي از اين سرنگ هاي بزرگ يا به هر شكلي) مايع رو برگردون تو راديات .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...