رفتن به مطلب

حل تمام مشکلات و ارور های کارت r9 290x

Recommended Posts

درود دوستان گل... @};-  این تاپیک رو برای حل مشکل کارت r9 290x AMD که وسط بازی یا تصویر سیاه میشه یا سیستم ریست میشه یا ارور BSOD دریافت میشه و مشکلات احتمالی دیگر راه اندازی کردم... من 7 ماه حدودا این مشکل رو داشتم که ده ها راه حل از عوض کردن بایوس گرفته تا امتحان کردن تمام درایورا رو امتحان کردم و هیج کدوم مشکل من رو حل نکرد تا اینکه یه روز داشتم تنظیمات رو دستکاری میکردم که دیدم مشکلم به کل حل شد و روی کارت دوستانم هم تست کردم مشکل اونا هم حل شد... جالبه که خیلیا این مشکل رو به پاور ربط میدادن که هیچ ربطی نداشت... شاید صد ها نفر این مشکل رو دارن که راه حلی واسش پیدا نکردن و یا کارتو پس دادن و یا با مشکلش کنار اومدن... باانجام این عمل مشکل به کل حل میشه و دیگه وسط بازی هیچ مشکلی پیش نمیاد و تمام ارور ها و ریست شدنا رفع میشه ...

خب بریم سر آموزشمون...

توجه کنید که مسئولیت هرگونه آسیب احتمالی به عهده صاحب کارت هست و بنده و سایت لیون هیچگونه مسئولیتی در قبال خرابی کارت نداریم خواستم اینو گفته باشم که شاید اگر 1% مشکلی پیش اومد حرفمو زده باشم و قصد من فقط کمک برای حل مشکل هست... بعد از اینکه من این روشو کشف کردم راجع بهش سرچ کردم و دیدم خیلی ها مشکلشون رو با این روش حل کردن .. این روش کاملا توسط من و دوستانم تست شده و جواب داده... :D

1. برنامه ی  ASUS GPU TWEAK رو دانلود میکنیم

لینک را باز کرده و بعد از انتخاب نوع سیستم عامل آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید

لینک دانلود برنامه

2. بعد از باز کردن برنامه روی advanced mode  پایین سمت چپ صفحه که با مربع قرمز در عکس واستون مشخص کردم کلیک میکنید...

mvy0w71yrfb2.jpg

سپس از بالای صفحه موس را روی گزینه 3D نگه داشته و روی گزینه 2D کلیک میکنید ( توجه کنید که حتما باید گزینه ی 2D رو باز کنید در غیر این صورت مشکل حل نمیشه یه وقت به اشتباه این تغییرات را روی حالت 3D انجام ندید )...

بعد از باز کردن بخش 2D تنظیمات را اعمال میکنیم... گزینه ی GPU CLOCK باید روی مقدار 0480 قرار بگیره و گزینه ی MEMORY CLOCK باید بین 0940 تا 0950 قرار بگیره سپس سرعت فن کارت را مشخص میکنیم که خیلی مهمه و مقدارش بستگی به نوع خنک کننده کارتتون داره... توجه کنید که نزارید دمای کارت بالای 75 درجه بره ... به عنوان مثال من روی آخرین حد تنظیمات بازی witcher 3 در رزلوشن 2K دمای کارتم بالاتر 73 درجه نمیره اونم با دور فن 70%...

ix9mgrfk8xam.jpg

بعد از اعمال تغییرات روی گزینه APLLY کلیک میکنیم و از بخش پروفایل پایین صفحه ( گزینه SAVE ) تنظیمات را ذخیره میکنیم روی یکی از اعداد پایین صفحه ... که برای مثال گزینه 1 رو بدون تغییراتی که گفتیم سیو میکنیم و وقتی خواستیم بازی کنیم گزینه ی 2 رو با تغییراتی که اعمال کردیم سیو و اجرا میکنیم که دیگه نیاز به تنظیم مجدد نباشه... یعنی یه حالت برای desktop و برنامه ها ( بدون تنظیمات ) و یه حالت برای بازی کردن ( با تنظیمات ذکر شده )

در ضمن این برنامه ممکنه با MSI AFTERBURNER تداخل داشته باشه پس قبلش به کل AFTERBURNER رو از سیستم پاک کنید... در غیر این صورت ممکنه مشکلتون حل نشه...

بعد از اعمال این تغییرات مشکل به کل حل میشه و این روش برای من مشکل کارت رو به کل حل کرد و بعد از انجام این تغییرات حتی 1 دفعه هم ارور یا Black Screen و ریست شدن سیستم در هنگام گیم و غیر از اون رو مشاهده نکردم...

امیدوارم اگر کسی با این کارت مشکل داره با این روش مشکلش حل بشه... @};-  @};-  @};- 

اگر کسی سوالی داشت من در خدمتش هستم... :x

ویرایش شده توسط shayan.vampire
لینک به دیدگاه

آقا خیلی ممنون

من این کارت رو تاحالا نداشتم و تا حالا همچین تجربه ای هم نداشتم اما همین تلاش شما برای حل این مشکل ارائه اون تو اینجا خیلی با ارزش تره

لینک به دیدگاه

آقا خیلی ممنون

من این کارت رو تاحالا نداشتم و تا حالا همچین تجربه ای هم نداشتم اما همین تلاش شما برای حل این مشکل ارائه اون تو اینجا خیلی با ارزش تره

خواهش میکنم داداش وظیفست...

این مشکل خیلی خیلی روی اعصاب من بود... چون 1میلیونو نیم پول داده بودم و بعد از 10 دقیقه بازی مشکلات شروع میشد و 7 ماه نتونستم مشکلو حل کنم تا اینکه شانسی راه حل رو پیدا کردم.. و پیش خودم گفتم شاید یه نفر مثل من مشکل داشته باشه و نتونه کارتو عوض کنه شاید با پست من مشکلش حل بشه... واقعا ضد حال بزرگیه که این کارت همچین مشکلی داره... موفق باشی داداش گل @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

شما کارتت دقیقا کدوم 290x هستش ؟؟

AMD Sapphire 290x Battlefield 4 Edition و 4 مدل 290x دیگه این روش روشون تست شده و جواب داده...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در حالت پیش فرض کلاک مموری شما 5000 هست و کلاک هسته شما 1000 هست ...

شما اینارو تبدیل کردی به 948 و 480

یعنی کلاک مموری تقریبا 1/5 کردی و مال هسته رو 1/2

حتی اگه اینکار مشکل رو کاملا حل کنه اصلا اصلا منطقی نیست ... شما 1/5 میلیون پول دادی تا اون کلاک رو داشته باشی ؟؟

اون مشکل که از بازی میپره بیرون احتمالا مال دما بوده که با این تغییرات دما بالا نمیره و مشکل حل شده ...

با اینکارها احیانا بازدهی در بازی کم نشده ؟؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در حالت پیش فرض کلاک مموری شما 5000 هست و کلاک هسته شما 1000 هست ...

شما اینارو تبدیل کردی به 948 و 480

یعنی کلاک مموری تقریبا 1/5 کردی و مال هسته رو 1/2

حتی اگه اینکار مشکل رو کاملا حل کنه اصلا اصلا منطقی نیست ... شما 1/5 میلیون پول دادی تا اون کلاک رو داشته باشی ؟؟

اون مشکل که از بازی میپره بیرون احتمالا مال دما بوده که با این تغییرات دما بالا نمیره و مشکل حل شده ...

با اینکارها احیانا بازدهی در بازی کم نشده ؟؟

عزیز نوشتم کلاک بخش 2D ... شما اشتباه گرفتی با 3D... کلاک 2D پیشفرضش 300 و مموری 600 هست... و چه قبل از تنظیمات و چه بعد از تنظیمات دمای من بالای 75نرفت هیچوقت... در صورتی که 290x تا 90درجه طبق گفته AMD مشکلی واسش پیش نمیاد... توی این عکس تنظیمات پیشفرض کلاک 2D مشخص هست... این عمل کارایی گرافیک رو بالاتر میبره و شما اشتباه متوجه شدید... @};- @};- @};-

edoszwvuaoc5.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز احتمالا کارت شما مشکل داره ، بعضی از کارت ها همین مشکلات رو دارن و با کم کردن فشار از روی کارت کاسته میشه و موقت درست میشه

اینها ربطی به سری 290 نداره

اگه گارانتی داره ببر تعویض کن

لینک به دیدگاه

عزیز نوشتم کلاک بخش 2D ... شما اشتباه گرفتی با 3D... کلاک 2D پیشفرضش 300 و مموری 600 هست...

:wub:  شرمنده ... اصلا حواسم ب اینجا دیگه نبود

اما باز هم یکم عجیبه به با بالا بردن کلاک مشکل حل شه ... حالا ک اینکارو کردی دما زیادی بالا نمیاد ؟؟

حالا چرا دقیقا بین اون اعداد شاید اگه پایینترم بیاری مشکل حل شه ...

لینک به دیدگاه

:wub:  شرمنده ... اصلا حواسم ب اینجا دیگه نبود

اما باز هم یکم عجیبه به با بالا بردن کلاک مشکل حل شه ... حالا ک اینکارو کردی دما زیادی بالا نمیاد ؟؟

حالا چرا دقیقا بین اون اعداد شاید اگه پایینترم بیاری مشکل حل شه ...

دشمنت شرمنده داداش... دما حدود 3 تا 6 درجه بالاتر میره ... این مشکل بخاطر DROP VOLTAGE فرکانس 2D  بوجود میاد که این روش مشکلو حل میکنه...و من چون بین اون اعداد مشکلم رفع شد و دوستانم هم روی اون اعداد مشکلشون حل شد همون اعداد رو نوشتم برای دوستان... ممکنه با اعداد پایینتر هم مشکل حل بشه... ولی خوب تضمین شدش این اعداد هست که ما تست کردیم... @};- @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز احتمالا کارت شما مشکل داره ، بعضی از کارت ها همین مشکلات رو دارن و با کم کردن فشار از روی کارت کاسته میشه و موقت درست میشه

اینها ربطی به سری 290 نداره

اگه گارانتی داره ببر تعویض کن

دوست من شاید صد ها نفر این مشکلو دارن کافیه یه سرچ تو گوگل بزنی ... بنویس r9 290x black screen و تا دلتون بخواد مورد بهتون نشون میده... الان فشار کمتر که نشده هیچ بیشتر هم شده چون کلاک 2D رو برای حل مشکل بردیم بالا و در کنار بیشتر شدن فشار مشکل هم حل شده ... و این روش رو خیلیا باهاش به نتیجه رسیدن... و این مشکل یک مشکل همه گیر هست که برای خیلی از دارندگان کارت r9 290x پیش اومده و حتی با 2 یا 3 دفعه تعویض کارت باز هم مشکل پابرجا مونده... کافیه فقط سرچ کنید... @};- @};-

لینک به دیدگاه

ای کاش یه Bios editor واسه سری 290 وجود داشت که کلاک 2D رو از بایوس تغییر میدادیم که کلا یکباره مشکل حل میشد...ولی فعلا خبری نیست...

تشکر از وقتی که گزاشتین.

ویرایش شده توسط THE RAVEN
لینک به دیدگاه

ای کاش یه Bios editor واسه سری 290 وجود داشت که کلاک 2D رو از بایوس تغییر میدادیم که کلا یکباره مشکل حل میشد...ولی فعلا خبری نیست...

تشکر از وقتی که گزاشتین.

خواهش میکنم... @};- @};- @};-

کلی دنبال بایوس و بایوس editor  برای  تنظیمات 2D گشتم و متاسفانه چیزی پیدا نکردم که بدون خطر مشکل رو حل کنه... چون بعضی از بایوس ها ولتاژ رو آنلاک میکنن که اتفاقی ممکنه ولتاژ بره بالا با تنظیمات اشتباه و کارت رو بسوزونه... برای همین امن ترین روش فعلا همینه تا وقتی که یه بایوس خوب پیدا بشه... این روش هم 1بار که داخلش پروفایل بسازیم دیگه نیاز به تنظیم مجدد نیست فقط قبل از بازی باید یه کلیک بکنیم همین... ولی خوب اگر بایوس پیدا میشد بازم کار راحت تر میشد... @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز یه لطفی بکنید اگر با این روش جواب گرفتین و مشکلتون حل شد مدل کارت رو ( مدل کارت r9 290x ) رو اینجا پست کنید و اعلام کنید نتیجه ی تستتون رو.. ممنون میشم... اینجوری دوستانی که مدل های دیگری از r9 290x رو دارن خیالشون راحت میشه از نتیجه گرفتن و حل مشکل.. هرچند که تا الان 5 مدل از این کارت رو تست کردیم و مشکل همشون با این روشی که آموزش دادم حل شده... ممنون... @};- @};-

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.ایشالا خدا خیرتون بده و همیشه موفق باشید که تجربیات خودتونو در اختیار دوستان محترم قرار میدید. @};- @};-

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.ایشالا خدا خیرتون بده و همیشه موفق باشید که تجربیات خودتونو در اختیار دوستان محترم قرار میدید. @};- @};-

سلام داداش گل... خواهش میکنم وظیفست... ممنون بابت لطفی که دارین...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...