رفتن به مطلب

فروش استثنایی پردازنده های سری کواد سوکت 775 قیمت عالی موجودی محدود

sinos
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• 4 هفته بعد...

تو ایسام 180ت میفروشن بنده150ت خریدارم.قبل از هر چیز عزیز عذرخواهی میکنم و قصد جسارت هم ندارم ولی با این قیمت میتونم ازتون بخرم

لینک به دیدگاه

تو ایسام 180ت میفروشن بنده150ت خریدارم.قبل از هر چیز عزیز عذرخواهی میکنم و قصد جسارت هم ندارم ولی با این قیمت میتونم ازتون بخرم

سلام  خواهش میکنم  میش لینکش رو بدید . البته من که نه 180   تومن   نه   150   تومن نمیتونم بدم جفتش زیر قیمت خریدمون هست

لینک به دیدگاه

سلام من خودم یه سی پی یو g620دارم خواستم ببینم q9650یا 9550از سی پی یو خودم برای بازی بهتر جواب میده؟

لینک به دیدگاه

سلام من خودم یه سی پی یو g620دارم خواستم ببینم q9650یا 9550از سی پی یو خودم برای بازی بهتر جواب میده؟

سلام از G620  بهتره  ولی شما اگر بخواین این پردازنده رو بگیرید  باید مادربرد  هم تعویض کنید   که به نظر من به صرفه نیست یه دونه کور ای 3 2120  بگیرید در حد همین 9550   جواب میده

لینک به دیدگاه

سلام از G620  بهتره  ولی شما اگر بخواین این پردازنده رو بگیرید  باید مادربرد  هم تعویض کنید   که به نظر من به صرفه نیست یه دونه کور ای 3 2120  بگیرید در حد همین 9550   جواب میده

1 هسته در مقابل 4 هسته !

Unlock در مقابل lock !!

در کل از I3 هم بهتره ( به دلیل قابلیت OC ) همچنین 12 مگابایت L2 کش که در کمتر پردازنده ای دیده میشه . 

مشکلش اینه که قدیمی هست و مادربردهای 775 تکنولوژی های روز رو ساپورت نمیکنن .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...