رفتن به مطلب

برای حرفه ای شدن در شناخت انواع قطعات و بستن سیستم چی کار باید کرد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. آقا من می خوام یه مغازه خدمات کامپیوتری و کافی نت بزنم. اطلاعات زیادی از قطعات ندارم. می خوام در هر شاخه ای مثل:cpu-ram-motherboard-کارت گرافیک و ... کاملا قطعات رو بشناسم. بهترین برندها رو بدونم. و در هر برند انواع محصولاتش و ویژگی های هر یک رو بشناسم. همین طور قیمت و موارد موجود تو بازار رو هم بشناسم. و البته بدونم کدوم قطعه به کدوم قطعه می خوره. مثلا برای فلان مادربورد کدوم cpu ها می خورن؟ اصل یا تقلبی بودنش رو تشخیص بدم. مرکز تهیه و خرید مطمئن قطعات رو بشناسم. یعنی خیلی راحت بتونم برا افرادی که به من مراجعه می کنن بهترین سیستم رو با توجه به بودجشون و کارشون پیشنهاد بدم یا سیستمشون رو ارتقا بدم طوری که قطعات باهم بهترین سازگاری رو داشته باشن.

همین طور انواع لب تاپ رو هم می خوام بشناسم و وارد بشم.

در کل متخصص و حرفه ای در قطعات شناسی و لب تاپ

حقیقت کتاب سخت افزار فنی حرفه ای رو خوندم. برا آشنایی با مفاهیم اولیه خوب بود. ولی زیاد وارد موارد بالا نشده بود. تو روزنامه همشهری و اینترنت هم زیاد گشتم ولی جایی پیدا نکردم اینها رو یاد بدن. بیشتر آموزش تعمیرات سخت افزار بود نه قطعه شناسی.

فقط در مورد مانیتور مطالب خیلی خوبی تو اینترنت پیدا کردم. به خصوص مانیتورهای lg. یعنی رو مانیتورهای lg و ریز مشخصاتشون خیلی مسلط شدم و اگر مثلا کسی بخواد مانیتور خصوصا LG بخره با کمی گشت و گذار تو اینترنت می تونم بهترین رو بر اساس بودجه اش بهش پیشنهاد کنم. خوب حالا چه جور می تونم در مورد سایر قطعات هم این طور وارد شم. باید تو نت بگردم و مطلب بخونم یا راه دیگه ای هم هست؟ آموزشگاهی-کتابی-cd و ...؟

همین طور چه طور می تونم وقتی طرف دسکتاپ یا لب تاپش مشکلی داره پیش من میاره بتونم عیبش رو تشخیص بدم و رفع کنم؟ این فکر منه(ببینید روش درستیه؟): اول مشکلش رو تو نت سرچ می کنم معمولا کسای دیگه هم با اون مشکل برخورد داشتن و کسایی هم بودن جواب دادن. خوب اگه نرم افزاری می تونست حل بشه حل می کنم و اگه عیب از سخت افزار بوده باشه می دم یه تعمیرکار درستش کنه یا خودم دوره تعمیرات سخت افزار می بینم و خودم تعمیرش می کنم.

در ضمن ممنون می شم به من سایت های خوب و به روز در موارد زیر رو معرفی کنید:

_ مقالات و مطالب آموزشی خوب در مواردی که بالا مطرح کردم(قطعات-برندهای معتبر-ویژگی ها-سازگاری ها)

*****_ تالار بحث و گفتگو حرفه ای با موضوع موارد بالا *******(من سایت forum.p30world.com رو پیدا کردم.بهتر هست؟)

_سایت قیمت روز انواع قطعات+اطلاعات و ویژگی های هر قطعه+امکان مقایسه بین آنها (البته سایت شما هم خیلی خوبه.بهتر هست؟یا مشابه؟)

در آخر ممنون می شم به من بگید برای اداره بهتر و سودآوری بیشتر یک مغازه خدمات کامپیوتر و کافی نت باید چه مهارت هایی به غیر قطعه شناسی داشته باشم؟ و این مهارت ها رو باید چه جوری فرا بگیرم؟(کلاس خاصی داره-تو نت باید بگردم -...) و در این زمینه و برای سودآوری بیشتر چه پیشنهادهایی می کنید که در همان مغازه انجام بدم؟

همچنین اگه قیمت همکار شما با قیمت همکار جاهای دیگه مثل بازار رضا برابر یا کمتر هست. لطف کنید به من بگید در ضمینه تمام این مواردی که در فروشگاهتون عرضه کردید به خصوص دسکتاپ و لب تاپ چه طور می تونم باهاتون همکاری داشته باشم. یعنی اولا کاملا قطعات و مارک ها رو بشناسم و بتونم برا مشتری سیستم مورد نظرش رو ببندم که به کار و پولش بیاد و ثانیا اون سیستم رو از شما با قیمت همکار تحویل بگیرم و به مشتری بدم. می دونم خیلی ها همین طور هردنبیل سیستم می بندن. من حقیقتش نمی تونم. دلم می خواد یا سیستم ردیف به طرف بدم یا ترجیح می دم اصلا وارد این کار نشم. در ضمن اگه بابت آموزش قطعات در حدی که مثل خودتون حرفه ای بشم پول هم بگیرید مشکلی نیست. بابت آموزش مبلغش رو می پردازم.

خیلی خیلی ممنون می شم جواب سوالاتم رو بدید. در به در دنبال جوابم. بازهم تشکر

لینک به دیدگاه

سلام. آقا من می خوام یه مغازه خدمات کامپیوتری و کافی نت بزنم. اطلاعات زیادی از قطعات ندارم. می خوام در هر شاخه ای مثل:cpu-ram-motherboard-کارت گرافیک و ... کاملا قطعات رو بشناسم. بهترین برندها رو بدونم. و در هر برند انواع محصولاتش و ویژگی های هر یک رو بشناسم. همین طور قیمت و موارد موجود تو بازار رو هم بشناسم. و البته بدونم کدوم قطعه به کدوم قطعه می خوره. مثلا برای فلان مادربورد کدوم cpu ها می خورن؟ اصل یا تقلبی بودنش رو تشخیص بدم. مرکز تهیه و خرید مطمئن قطعات رو بشناسم. یعنی خیلی راحت بتونم برا افرادی که به من مراجعه می کنن بهترین سیستم رو با توجه به بودجشون و کارشون پیشنهاد بدم یا سیستمشون رو ارتقا بدم طوری که قطعات باهم بهترین سازگاری رو داشته باشن.

همین طور انواع لب تاپ رو هم می خوام بشناسم و وارد بشم.

در کل متخصص و حرفه ای در قطعات شناسی و لب تاپ

حقیقت کتاب سخت افزار فنی حرفه ای رو خوندم. برا آشنایی با مفاهیم اولیه خوب بود. ولی زیاد وارد موارد بالا نشده بود. تو روزنامه همشهری و اینترنت هم زیاد گشتم ولی جایی پیدا نکردم اینها رو یاد بدن. بیشتر آموزش تعمیرات سخت افزار بود نه قطعه شناسی.

فقط در مورد مانیتور مطالب خیلی خوبی تو اینترنت پیدا کردم. به خصوص مانیتورهای lg. یعنی رو مانیتورهای lg و ریز مشخصاتشون خیلی مسلط شدم و اگر مثلا کسی بخواد مانیتور خصوصا LG بخره با کمی گشت و گذار تو اینترنت می تونم بهترین رو بر اساس بودجه اش بهش پیشنهاد کنم. خوب حالا چه جور می تونم در مورد سایر قطعات هم این طور وارد شم. باید تو نت بگردم و مطلب بخونم یا راه دیگه ای هم هست؟ آموزشگاهی-کتابی-cd و ...؟

همین طور چه طور می تونم وقتی طرف دسکتاپ یا لب تاپش مشکلی داره پیش من میاره بتونم عیبش رو تشخیص بدم و رفع کنم؟ این فکر منه(ببینید روش درستیه؟): اول مشکلش رو تو نت سرچ می کنم معمولا کسای دیگه هم با اون مشکل برخورد داشتن و کسایی هم بودن جواب دادن. خوب اگه نرم افزاری می تونست حل بشه حل می کنم و اگه عیب از سخت افزار بوده باشه می دم یه تعمیرکار درستش کنه یا خودم دوره تعمیرات سخت افزار می بینم و خودم تعمیرش می کنم.

در ضمن ممنون می شم به من سایت های خوب و به روز در موارد زیر رو معرفی کنید:

_ مقالات و مطالب آموزشی خوب در مواردی که بالا مطرح کردم(قطعات-برندهای معتبر-ویژگی ها-سازگاری ها)

*****_ تالار بحث و گفتگو حرفه ای با موضوع موارد بالا *******(من سایت forum.p30world.com رو پیدا کردم.بهتر هست؟)

_سایت قیمت روز انواع قطعات+اطلاعات و ویژگی های هر قطعه+امکان مقایسه بین آنها (البته سایت شما هم خیلی خوبه.بهتر هست؟یا مشابه؟)

در آخر ممنون می شم به من بگید برای اداره بهتر و سودآوری بیشتر یک مغازه خدمات کامپیوتر و کافی نت باید چه مهارت هایی به غیر قطعه شناسی داشته باشم؟ و این مهارت ها رو باید چه جوری فرا بگیرم؟(کلاس خاصی داره-تو نت باید بگردم -...) و در این زمینه و برای سودآوری بیشتر چه پیشنهادهایی می کنید که در همان مغازه انجام بدم؟

همچنین اگه قیمت همکار شما با قیمت همکار جاهای دیگه مثل بازار رضا برابر یا کمتر هست. لطف کنید به من بگید در ضمینه تمام این مواردی که در فروشگاهتون عرضه کردید به خصوص دسکتاپ و لب تاپ چه طور می تونم باهاتون همکاری داشته باشم. یعنی اولا کاملا قطعات و مارک ها رو بشناسم و بتونم برا مشتری سیستم مورد نظرش رو ببندم که به کار و پولش بیاد و ثانیا اون سیستم رو از شما با قیمت همکار تحویل بگیرم و به مشتری بدم. می دونم خیلی ها همین طور هردنبیل سیستم می بندن. من حقیقتش نمی تونم. دلم می خواد یا سیستم ردیف به طرف بدم یا ترجیح می دم اصلا وارد این کار نشم. در ضمن اگه بابت آموزش قطعات در حدی که مثل خودتون حرفه ای بشم پول هم بگیرید مشکلی نیست. بابت آموزش مبلغش رو می پردازم.

خیلی خیلی ممنون می شم جواب سوالاتم رو بدید. در به در دنبال جوابم. بازهم تشکر

درود

دوست عزیز به فروم لیون خوش امدید.اول اینکه در نظر داشته باشید قبل از اینکه بخاید مغازه رو باز کنید باید حتما مهارتهایی که در بالا اشاره کرده بودید رو کاملا کسب کرده باشید وگرنه با این وضع خراب بازار کامپیوترو سخت افزار موفق نمیشید درامد مناسب کسب کنید و چه بسا ضرر هم بکنید. پیشنهاد بنده اینه که مدتی رو با حقوق هر چند پایین و یا حتی بدون دستمزد در یکی از شرکتهایی که کار اسمبل و بستن سیستم دارند کار کنید تا تجربه کافی از شناخت قطعات و تجربه عملی بهم بزنید.اما برای به روز بودن و داشتن دانش مناسب و پیشنهاد بهترین قطعات لازمه تا حدی با زبان انگلیسی اشنایی داشته باشید. رویو ها یا همون بررسی های سخت افزاری قطعات رو در سایتهای مختلف سخت افزاری بخونید و بنچمارکها یا همون جداول مقایسه عملکرد قطعات مختلف رو بررسی کنید.پلتفرم های مختلف رو بشناسید و تکنولوژی های سات قطعات و ......

لیون کامپیوتر هم قیمت همکار داره و میتونید با جناب حسینی مدیریت فروشگاه لیون تماس بگیریدتا بیشتر راهنمایتون کنند. 88947927

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

ممنون از جواب سریعتون

بله ظاهرا شما درست می گید چون من مثلا در مورد مانیتورهای lg تونستم اطلاعات خوبی کسب کنم چون سایت مادیران واردکنندش فارسی همه خصوصیات مانیتورها رو کامل توضیح داده بود و خیلی راحت می تونستم تفاوت های مانیتورها رو تشخیص بدم و خیلی راحت اونی که به کارم میاد رو انتخاب کنم. در مورد تفاوت lcd و led و crt ها هم مطلب تو نت به فارسی زیاد بود. این بود که در عرض حداکثر 10 ساعت گشت و گذار تو نت اطلاعات زیادی به دست آوردم (البته به جز مانیتورهای samsung که چون نظرم رو lg بود زیاد دنبالش نرفتم + سایت گارانتی کنندش اطلاعات دقیق و خوبی مثل مادیران ارائه نکرده بود) و تنها چیزی از کامپیوتری که خریدم انتخاب دقیق خودم بود و رضایت کاملی هم ازش دارم همین مانیتوره.

ظاهرا بهترین راه کسب اطلاعات همین اینترنت و سایت های En مرجع هست. اگه امکان داره سایت های مرجع و خوب En که بشه اطلاعات و معرفی و مقایسه کاملی از انواع مدل های قطعات دسکتاپ و لب تاپ (به روز) ازشون کسب کرد به من و بقیه دوستان معرفی کنید. همین طور اگه سایت فارسی خوبی می شناسید.+ کلید واژه های En و معنیشون(اگه تخصصی باشن مثل بنچمارک) برا سرچ در گوگل

لینک به دیدگاه

درود

دوست گلم خیلی وقتها مهارتهای شما در مقابل اسرار مشتری مبنی بر خرید کالای خاصی نمیتونه در فروش به شما کمک کنه پس در نتیجه شما باید کار رو استارت بزنید و یه مقدار مهارتهای فروش و مدیریت فروش رو بیاموزید و کم کم مهارتهایی در زمینه قطعات و نوع اونها به دست میارید .

براتون ارزوی موفقی میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...